|
|
| נשלח ב-22/8/2021 19:41 |
|
| |
עלה לי רעיון למה מספרי המאומתים יורדים..
אולי בגלל החיסון וכו'.. אבל לאט לאט אני מגלה סביבי עוד עוד מאומתים שעשו זאת עם בדיקה ביתית ומשרד הבריאות אפילו לא יודע עליהם.. ז"א, שהאפשרות לבדיקה ביתית מולידה מאומתים ללא פיקוח ושמירה שיהיו בבידוד בכלל, ובטח שלא נספרים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 19:57 |
|
| |
אם כדבריך מספר החולים קשה צפוי לעלות (יותר נשאים מסתובבים), אם המספר האמת יורד תהיה ירידה, נראה מה יקאה תוך שבועיים שלושה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 20:13 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | אם כדבריך מספר החולים קשה צפוי לעלות (יותר נשאים מסתובבים), אם המספר האמת יורד תהיה ירידה, נראה מה יקאה תוך שבועיים שלושה |
|
"נראה מה יקרה תוך שבועיים שלושה" אנחנו עוד מעט כבר שנתיים שלושה, ואתם עוד תקועים עמוק עמוק ולא משתחררים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 20:41 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | עלה לי רעיון למה מספרי המאומתים יורדים..
אולי בגלל החיסון וכו'.. אבל לאט לאט אני מגלה סביבי עוד עוד מאומתים שעשו זאת עם בדיקה ביתית ומשרד הבריאות אפילו לא יודע עליהם..
ז"א, שהאפשרות לבדיקה ביתית מולידה מאומתים ללא פיקוח ושמירה שיהיו בבידוד בכלל, ובטח שלא נספרים..
|
|
אם זה נכון הם טיפשים אם כבר נדבקת שב שבוע בבידוד ואחרי זה תהיה חופשי ומאושר עם תו ירוק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 23:36 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 23:37 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 23:38 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
", ואתם עוד תקועים עמוק עמוק ולא משתחררים |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|