בית פורומים בחדרי חרדים

מה אומר מספר מאוד גבוה בבדיקה סרולוגית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2021 20:33 לינק ישיר 

אני מחוסן פעמיים מלפני כחצי שנה
עשיתי היום בדיקה סרולוגית והמספר שלי הרבה יותר מ150 יותר מפי 10 מה זה אומר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:50 לינק ישיר 

איך הגעת ל99.8% שרידות? האם אתה מניח שמחצית האוכלוסיה נדבקה בארץ? מה כוונתך שהמחלה שווה לכפרות? ולמה זה קשור לאי היעילות (היחסית) של החיסון? אדרבה אם החיסון לא יעיל צריך להיזהר יותר אגב, למרות שהחיסון לא מונע הידבקות והדבקה (לפחות לא ברמה שקיוו לה) הוא מונע תחלואה קשה ומוות מלבד תמותה יש כאלו שסובלים מ"קורונה מתמשכת" (long covid) וסובלים לאורך זמן (דומני שאי פעם כתבת שגם אתה נמנה על הקבוצה הזאת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:37 לינק ישיר 
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
מחלה ש99.8% מאלו שנדבקים בה נשארים בחיים, ובנוסף החיסון המטופש לא מונע להידבק ולהדביק, ובנוסף כל חצי שנה בוסטר, שווה לכפרות במקרה הטוב.

לא נכון. האחוזים גבוהים הרבה יותר. יש לך מקור למספר ההזוי הזה?

אם יותר נשארים בחיים אז קל וחומר..

ולעצם העניין, כיום סופרים כבר 214 מליון מאומתים, כמעט 4.5 מליון מתים.
זה בערך 0.02% תמותה. (או אם לתקן את תמניא, 99.98% שורדים)
תיקון: 2% תמותה (98% שרידות)
כמובן שלא נכון להסתכל על אחוזי התמותה בלבד אלא גם על איכות החיים של ה"מחלימים"

תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 26/08/2021 00:30:25

לפי הסיפורים שהקורונה החייתה אנשים סופניים אני לא רחוק מלעבור את ה100 אחוז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:28 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מחלה ש99.8% מאלו שנדבקים בה נשארים בחיים, ובנוסף החיסון המטופש לא מונע להידבק ולהדביק, ובנוסף כל חצי שנה בוסטר, שווה לכפרות במקרה הטוב.

למדת חשבון בבית הספר של תמניא???
4.5 מיליון מתוך 214 מיליון זה 2.1 אחוז!!! כלומר, רק 97.9 אחוז שורדים.

חח סליחה, טעות שלי, שכחתי להזיז את הנקודה כדי לקבל אחוזים.
קבל את התנצלותי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:25 לינק ישיר 
hhaavv

אדם_ה1 כתב:

למדת חשבון בבית הספר של תמניא???
4.5 מיליון מתוך 214 מיליון זה 2.1 אחוז!!! כלומר, רק 97.9 אחוז שורדים.
בארץ, בחסדי שמים, מספר הנספים הרבה יותר קטן - 0.7 אחוז בלבד.

תוקן על ידי hhaavv ב- 26/08/2021 00:31:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:24 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
בקצרה:
נוגדנים מחיסון הם נוגדנים מלאכותיים, הגוף לא יודע "לייצר" אותם, אבל בגדול כל עוד שיש נוגדנים זה אמור להגן. רק הבעיה שהם פוחתים והולכים.
מי שמחלים, אז בעצם המערכת החיסונית שלו "יודעת" לייצר נוגדנים חדשים במקרה התקלות בנגיף, גם אם ההתקלות האחרונה הייתה לפני הרבה זמן, והנוגדנים ירדו.

נראה לי שלא הבנת מה זה חיסון ואיך הוא עובד..

לא רק "נראה". הוא ממש לא הבין מה זה חיסון. ואלו הצדיקים המחווים דעה האם צריך לקחת חיסון אם לאו. בנפשות הם משחקים.

בכלל לא רלוונטי אם מבינים מה זה חיסון או לא מבינים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הייתי נדיב.

גם אם תחשב 10,000 מעשר מליון אנשים זה רק 0.1%

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:23 לינק ישיר 

מחקר ישראלי: התסמינים מהקורונה חמורים יותר מאשר תופעות הלוואי מהחיסון

קבוצת חוקרים של מכון "כללית" בשיתוף אוניברסיטת הרווארד בדקו את בטיחות החיסון לקורונה • על פי הממצאים, הסיכון ללקות בדלקת שריר הלב גבוה פי 3 אצל לא מחוסנים

מחקר בנושא בטיחות חיסון הקורונה שערך מכון "כללית" למחקר בשיתוף אוניברסיטת הרווארד מתפרסם היום (חמישי) בכתב העת New England Journal of Medicine. המחקר נערך על בסיס ניתוח נתונים אנונימיים של שני מיליון מטופלי כללית.

חלקו הראשון בדק תופעות לוואי לאחר החיסון והשווה שכיחות של 25 תופעות לוואי פוטנציאליות בין מחוסנים ולא מחוסנים. חלקו השני של המחקר בדק תופעות לוואי לאחר הידבקות בנגיף הקורונה והשווה את השכיחות של אותן 25 תופעות לוואי בין אלו שנדבקו בקורונה ובין אלו שלא נדבקו בקורונה (כולם לא מחוסנים).

ראש מערך החדשנות בכללית, פרופ' רן בליצר, אמר: "המחקר מראה שוב עד כמה החיסון בטוח, ועד כמה החלופה של תחלואה 'טבעית' בנגיף הקורונה ללא חיסון מעמידה את האדם בסיכון משמעותי, כבד ושכיח הרבה יותר למחלה נלווית קשה – וכל זאת מעבר לסיכון הישיר עקב מחלת הריאות שגורם נגיף הקורונה וסיבוכיה הקשים".

"לא מצאנו במחקר זה עדות לשכיחות עודפת לאחר חיסון של אוטם שריר הלב, שבץ מוחי, או הפרעות בקצב הלב, או של הפרעות חמורות בקרישת הדם כמו קרישי דם בוורידים העמוקים או תסחיף ריאתי, אבל כן מצאנו שכיחות עודפת משמעותית של תופעות אלה לאחר תחלואה 'טבעית' בנגיף הקורונה ללא חיסון".

על פי המחקר נצפו מעט תופעות לוואי לאחר החיסון לעומת שיעור גבוה של תופעות לוואי חמורות לאחר הידבקות בנגיף הקורונה בקרב לא מחוסנים. באשר לתופעות הלוואי שנקשרה לחיסון - דלקת שריר הלב: נצפו 2.7 מקרים עודפים לכל 100,000 אנשים מחוסנים לעומת 11 מקרים עודפים לכל 100,000 אנשים שנדבקו בנגיף הקורונה ולא היו מחוסנים.

אולם, תופעות לוואי כגון דלקת קרום הלב, הפרעות קצב, התקפי לב, שבץ, תסחיף ריאתי, קרישים בוורידים העמוקים ופגיעה חריפה בכליות נצפו בשיעור גבוה יותר באנשים אשר נדבקו בקורונה, אך לא נמצאו מוגברות לאחר חיסון.

"במצב הקיים כיום, עם שיעורי שיא של תחלואה במדינת ישראל, המחקר מחדד את הצורך של מי שטרם התחסן לעשות זאת בדחיפות – כבחירה מושכלת לאור מידע מחקרי רחב היקף עם 'תו תקן' של העיתון המדעי המוביל בעולם." הוסיף פרופ' בליצר.

פרופ' בן רייס, מנהל ה-Predictive Medicine Group בבית החולים לילדים של בוסטון ובית הספר לרפואה של הרווארד, אמר כי "עד כה אחד המניעים העיקריים של הססנות להתחסן היה חוסר מידע בנוגע לתופעות לוואי אפשריות של החיסון. מחקר יסודי זה מספק מידע אמין על בטיחות החיסונים, ואנו מקווים שיעזור לאלה שטרם החליטו לגבי החיסון".

הוא הוסיף: "מי שהיסס עד כה להתחסן בשל חששות מתופעות לוואי נדירות - כגון דלקת שריר הלב - צריך להיות מודע לכך שהסיכון לאותה תופעת לוואי – דלקת שריר הלב - גבוה יותר בקרב אנשים לא מחוסנים שנדבקים בנגיף הקורונה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:22 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

תיקון: 2% תמותה (98% שרידות)

תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 26/08/2021 00:30:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:18 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
בקצרה:
נוגדנים מחיסון הם נוגדנים מלאכותיים, הגוף לא יודע "לייצר" אותם, אבל בגדול כל עוד שיש נוגדנים זה אמור להגן. רק הבעיה שהם פוחתים והולכים.
מי שמחלים, אז בעצם המערכת החיסונית שלו "יודעת" לייצר נוגדנים חדשים במקרה התקלות בנגיף, גם אם ההתקלות האחרונה הייתה לפני הרבה זמן, והנוגדנים ירדו.

לא רק "נראה". הוא ממש לא הבין מה זה חיסון. ואלו הצדיקים המחווים דעה האם צריך לקחת חיסון אם לאו. בנפשות הם משחקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:11 לינק ישיר 

החיסון מונע מוות, מחלה קשה ו/או סימפטומטית.. (באחוזים משתנים תלוי בוריאנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 00:05 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
בקצרה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 23:48 לינק ישיר 
hhaavv

נוגדנים מלאכותיים הם בדיוק כמו הנשמה מלאכותית.
אומרת אשת הגביר לפרופסור בזעם: מה פתאום חיברתם את בעלי להנשמה מלאכותית??? אנחנו משלמים מחיר מלא, ואני דורשת הנשמה אמיתית!!!
כנראה שהנוגדנים המלאכותיים מיוצרים מפלסטיק ולכן הם מגנטיים... פלסטיק מגנטי? בטח, זה מגנט מלאכותי. הזכוכית מאלומיניום והחלונות משבדיה... 

תוקן על ידי hhaavv ב- 25/08/2021 23:48:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 23:09 לינק ישיר 
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
בקצרה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 22:22 לינק ישיר 

עומדבפרץ כתב:
בקצרה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 22:05 לינק ישיר 
עומדבפרץ

אל_קפונה כתב:
רודףסמלים כתב:

אל_קפונה כתב:

אני מחוסן פעמיים מלפני כחצי שנה
עשיתי היום בדיקה סרולוגית והמספר שלי הרבה יותר מ150 יותר מפי 10 מה זה אומר?

היכן עשית בדיקה סרולוגית?

הבנתי שכעת זה בתשלום ובמעבדה פרטית בלבד.

הקופות, כל למיטב הבנתי, בודקות סרולוגית חינם רק ילדים

בקופת חולים לאחר שאמרתי לרופא שבלי סרולוגית אני לא עושה חיסון בוסטר מאחר והיו לי תופעות לוואי קלות אבל לאורך כ3 חודשים אחרי המנה השניה אז הוא דלח אותי לבדיקה סרולוגית בקופה והוא עדיין ממליץ להתחסן במנת הבוסטר משהו שאני לא מצליח להבין אם הילד שלי היה מביא תוצאה כזאת בסרולוגית הוא מקבל תו ירוק אבל זה לא מספיק בשביל לותר על מנת הבוסטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

בקצרה:
בגדול מספר גבוה של נוגדנים למי שלא קיבל חיסון, זה מראה על קורונה פעילה. .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2021 17:09 לינק ישיר 
ירו_שלמי

גרשום כתב:
אל קפונה.

לפי מיטב הבנתי אתה מחוסן מפני קורנה למשך שנות חייו של מתושלח.

כמעט, זה יורד לפי אחוזים, נגיד חמישים אחוז כל חודשיים, כך שדי מהר אתה מתאזן עם כולם..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה אומר מספר מאוד גבוה בבדיקה סרולוגית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext