בית פורומים בחדרי חרדים

תושבי בית וגן מכינים למשה ליאון "הפתעה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2021 14:50 לינק ישיר 
תושבי בית וגן מכינים למשה ליאון "הפתעה"

לאחר תקופה ארוכה של רדיפת המשטרה והעירייה את תושבי השכונה שעות ארוכות מידי יום, כשאת כל חניותיה לקחו בריונים בעלי חנויות ומלונות דרך קשרים עקומים וללא שום אכיפה כלפיהם, והשאירו את התושבים ללא חניות ועם עשרות דוחו"ת מידי יום, באופן יזום ומכוון להראות להם "מי הבוס".
ולאחר שהעבירו לשכונה עוד כיתות משכונות רחוקות אחרות במקום לדאוג להם במקומם, ובכך חסמו את השכונה לגמרי עד שכמעט אין מקום במדרכות ולא רק בכבישי השכונה.

הוחלט להתארגן לחסימת הכבישים עם רכבי התושבים, ולמנוע את בואו של ליאון לחנוכת בית יעקב החדש ביום שלישי הקרוב. בקבוצות השכונה נקראים התושבים להתייצב בשעה שיודיעו להם סביב כל כניסות השכונה ולחסום את ביקורו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 11:27 לינק ישיר 

בוקר טוב.
לאחר שיחה עם ראש העיר והתחשבותו במצוקת תושבי השכונה הוא בישר לי עכשיו שרכב הצילום לא יכנס לשכונה יותר.
יום טוב

לא אני... קיבלתי... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 11:19 לינק ישיר 

בתום הערכת מצב שנערכה בשעה זו במטה המאבק של תושבי בית וגן הוחלט - לדחות את הפגנת המחאה שתוכננה למחר.

ההחלטה התקבלה לאור התפתחות במגעים עם לשכתו של  ראש העיר משה לאון, שיובילו לשיפור היחסים בין ראש העיר לבין התושבים.

בפגישה שצפויה להתקיים בקרוב בלשכת ראש העיר, נעלה את דרישות התושבים בנוגע לתשתיות ומוסדות הציבור בשכונה והאכיפה האגרסיבית של אגף החניה בשכונה.

אנו מודים למאות התושבים שהביעו את תמיכתם בפעילות המטה וההיענות המרשימה להצטרף למחאה, שהפתיעה גם אותנו.

מבטיחים לעדכן בהמשך!
מטה המאבק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 10:12 לינק ישיר 

מסתבר שמשה ליאון נבהל מהחסימות המתוכננות לו בביקור.. שלח לשם יסמניקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 18:39 לינק ישיר 

שימו לב כמה דוחות בשכונה קטנה אחת (קטנה בהרבה מרוב השאר בטבלה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 10:52 לינק ישיר 
למה הודעה ארוכה?! תכתבו ''תחזיקו אותנו...''

לה''ו. ולעצם העניין. מי שרוצה לחסום עושה בשקט.
מי שרוצה לעשות רעש, מוציא הודעה ברבים, ומראש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 09:39 לינק ישיר 

*הודעה חשובה*

תושבי בית וגן! 
*כעת בידינו להשפיע!!!*
עקב מצוקת התשתיות החמורות בשכונה בה יש מוסדות לימוד רבים אשר אינם שייכים לתושבי השכונה כגון קרית יובל ,גילה ועוד..
והמצב התחבורה קטסטרופה הן מבחינת תשתיות והן אכיפה אגרסיבית של אגף האכיפה זה שנים,
ראש העיר משה לאון יהיה נוכח בשכונה ביום ג' ,לחנוך את בית הספר החדש של בית יעקב בית וגן,
אנו תושבי השכונה מעונינים שראש העיר ירגיש את הכאוס התחבורתי שיש כאן מידי יום בשכונה,
לצורך כך נצא כולנו ובעיקר בעלי רכבים, למנוע את כניסת ראש העיר ע"י חסימות ופקקים ברחובות השכונה,
כמובן במסגרת החוק שישלח לי הודעה לאישי ויקבל את כל הפרטים.
האירוע מתוכנן עם גורמי תקשורת שיבואו לסקר את ההפגנה!
כעת זה בידינו!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2021 15:04 לינק ישיר 

בדיוק כמו המסיבת יום הולדת לרבי נחמן בסוכות עם ראש הממשלה... לא יהיה... בקיצור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תושבי בית וגן מכינים למשה ליאון "הפתעה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext