|
|
| נשלח ב-31/8/2021 21:15 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אישה חרדית שואלת באישי: איזה גבולות ניתן לחצות כדי שבעלי ישב בכולל?
אני מפנה את השאלה לחברי הפורם בגדול, זה תלוי אם היא ליטאית או חסידית. |
|
למה היא שואלת אותך באישי, ולא שואלת בעצמה? הרי היא תמיד יכולה להגיד ששלחו לה באישי.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2021 23:01 |
|
| |
| מפוטרת כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | אישה חרדית שואלת באישי: איזה גבולות ניתן לחצות כדי שבעלי ישב בכולל?
אני מפנה את השאלה לחברי הפורם בגדול, זה תלוי אם היא ליטאית או חסידית. |
|
למה היא שואלת אותך באישי, ולא שואלת בעצמה? הרי היא תמיד יכולה להגיד ששלחו לה באישי.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| זה נחמד להתמקם עם "איש חשוב", באותה משבצת?! לעצם העניין לא לכל אחד יש אישור כתיבה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/08/2021 23:12:37
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2021 02:53 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  |
זה נחמד להתמקם עם "איש חשוב", באותה משבצת?! לעצם העניין לא לכל אחד יש אישור כתיבה. |
|
לא הייתי מתערב בדו שיח המרתק אבל אם כבר מערבים אותי - - -
מפוטרת מנסה לרמז לך שאף אחד לא שאל אותך באישי.. זאת בדיחה די ידועה, "למה זה ששלח אותך לשאול את השאלה לא עשה את הטריק שלך"..
בכלל יש כאן צירוף מקרה מענין שכמה דקות לפני פתיחת האשכול, אתה הגבת באשכול השכן את התגובה הבאה ואז בום, פתאום מישהי שלחה לך לפרטי את השאלה הזאת לא נולדנו אתמול, בבקשה לא לזלזל. הנה ההודעה, והאשכול נפתח כמה דקות אחרי.. שימו לב לזמנים
| לךתדע1 כתב: |  | קטונתי מכל החסידות והחסידים לקבוע מסמרות בעניין הנדון!: האם התנהגותה ראויה לאישה חרדית וכו'. אבל אני בטוחה שגב' ויינברגר יש לה "טענה" מנצחת: כל מה שאני עושה זה כדי להביא לחם הביתה, הלא כן? האם היא באמת לא מצאה לה אפיקים אחרים כדי להביא טרף לביתה?! עכשיו אני מבינה שיש לה זכות: בזכותה בעלה יושב ולומד? האם הרב של בעלה נתן אישור להתנהגותה של הגב' כדי שיהיה באפשרותו לשבת וללמוד? אם התשובה חיובית איך קוראים לרב?.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/08/2021 22:27:40 |
|
אגב זה קורה להרבה מידי פעם, שתוך כדי תגובה עולה מחשבה "רגע, למה שאני לא אפתח אשכול חדש, הרי התגובה שלי כל כך מוצלחת" השפוים מוותרים על הרעיון וכך לא נוצרים אשכולות כפולות באותו נושא הפחות שפוים פותחים את האשכול החדש, אבל לפחות מוותרים על כתיבת התגובה באשכול הקודם, זה מסגיר ויש את אלו שגם מגיבים וגם פותחים אשכול חדש
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2021 11:58 |
|
| |
הבדיחה של "מפוטרת" ידועה לי היטב: מקורה בחסיד שנכנס אצל רבו ושאל שאלה בשם אדם אחר...אבל הבדיחה אינה במקום משום שזקוקים לאישור כתיבה בפורם, אך לא לחינם היא "מפוטרת." וד"ל ..אך אם הבדיחה, לדעתך מתאימה למקרה הזה, סימן הוא, שגם-אתה-לא גאון גדול: אחרת היית מבין" למרות שלא נולדת אתמול" שדווקא משום שהגבתי באשכול אחר הופנתה אלי השאלה הזאת באישי. אגב מאז תגובתי באשכול ועד לשאלה באישי לקח כ-40 דקות ולא-כמה-דקות.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/09/2021 12:10:45
|
|
|
|
|