בית פורומים בחדרי חרדים

איך נפלו גיבורים! שוודיה אוסרת כניסת ישראלים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2021 22:27 לינק ישיר 
איך נפלו גיבורים! שוודיה אוסרת כניסת ישראלים!

אפילו שוודיה הליברלית כל כך בהנחיות הקורונה, אוסרת על כניסת ישראלים לתחומה בגלל התחלואה הגבוהה!

שוודיה היא המדינה השנייה אחרי פורטוגל לאסור כניסת ישראלים בעקבות המלצת האיחוד האירופי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2021 09:12 לינק ישיר 

לגבי ההערה על תמותה לנפש, האם נלקח בחשבון % האוכלוסיה המבוגרת? גבוה הרבה יותר בשוודיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2021 08:54 לינק ישיר 

אני מקנא במפיצי המחלה לתיאבון, יום אחד הם טוענים שאין עליה באחוזי התמותה  = אין קורונה, ולמחרת טוענים שהמצב קשה = החיסון לא עוזר. מה שיקרה יוכיח את צדקת דרכם, כיף להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2021 08:50 לינק ישיר 
היהודים היותמיד מקוריים

רודףסמלים כתב:
Honeycooki כתבה:

עיבל כתב:
אפילו שוודיה הליברלית כל כך בהנחיות הקורונה, אוסרת על כניסת ישראלים לתחומה בגלל התחלואה הגבוהה!

שוודיה היא המדינה השנייה אחרי פורטוגל לאסור כניסת ישראלים בעקבות המלצת האיחוד האירופי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצער לשמוע שיש מישהו שצרות כאלה גורמות לו עונג.  אני מניח שאם התחלואה תגבר ועשרות אלפים ימותו ביסורים שמחתו של תמניא_אפי לא תדע גבולות.
אולי תמניא שמח, כי הוא יודע שישראל נמצאת במקום ה 80 בעולם בתמותה לנפש, לעומת שבדיה, שהיא מדינה ענקית ולא צפופה כמו שלנו, ובכל זאת נמצאת במקום ה 40 בעולם בתמותה לנפש.
בטח זה מה שמשמח אותו, הוא שמח לאידם.
מסכנים, הם חשבו שאפשר לפתוח הכל ולהתעלם מהמחלה. ניסו לא להגביל שום דבר, והנגיף קטל אותם.
אז עכשיו הם לומדים מישראל, וסוגרים גבולות מפני מדינות שבהן יש הרבה מאומתים.
שוין, לא מתאבלת.
שילמדו לחסן את כולם כל חצי שנה, יותר יעיל מאשר להגביל כניסה מכל מיני מדינות. מנסיון מוכח...

ובכל זאת, האידיליה הזו - אליה וקוץ בה: המדינה המחוסנת בעולם עם שיעורי ההידבקות הגבוהים בעולם למיליון נפש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2021 07:41 לינק ישיר 

Honeycooki כתבה:

עיבל כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצער לשמוע שיש מישהו שצרות כאלה גורמות לו עונג.  אני מניח שאם התחלואה תגבר ועשרות אלפים ימותו ביסורים שמחתו של תמניא_אפי לא תדע גבולות.
אולי תמניא שמח, כי הוא יודע שישראל נמצאת במקום ה 80 בעולם בתמותה לנפש, לעומת שבדיה, שהיא מדינה ענקית ולא צפופה כמו שלנו, ובכל זאת נמצאת במקום ה 40 בעולם בתמותה לנפש.
מסכנים, הם חשבו שאפשר לפתוח הכל ולהתעלם מהמחלה. ניסו לא להגביל שום דבר, והנגיף קטל אותם.
שוין, לא מתאבלת.
שילמדו לחסן את כולם כל חצי שנה, יותר יעיל מאשר להגביל כניסה מכל מיני מדינות. מנסיון מוכח...

ובכל זאת, האידיליה הזו - אליה וקוץ בה: המדינה המחוסנת בעולם עם שיעורי ההידבקות הגבוהים בעולם למיליון נפש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2021 03:07 לינק ישיר 

עיבל כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוין, לא מתאבלת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2021 00:15 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך נפלו גיבורים! שוודיה אוסרת כניסת ישראלים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext