תוקפים ניסו הבוקר לגזור את זקנו הארוך של ח"כ מאיר פרוש.
התפרסם כי שני רוכבי קורקינט חשמלי בעלי זהות חרדית הגיעו הבוקר סמוך לביתו של חה"כ מאיר פרוש תקפו אותו וניסו לגזור את זקנו ללא הצלחה, ונמלטו מהמקום.
צריך לדעת שלגזור למישהו את הזקן בניגוד לרצונו זה מאד קשה ומסובך. הדרך הקלה להגיע לתוצאה הזו היא, ללטף את הזקן עם כפפה מלאה בדבק מגע.
פשוט, מהיר,קל, ונוח.
נשלח ב-13/9/2021 15:15
קהלת כתב:
מטורפים מסתובבים בתוכנו, ואני לא מתכוון לאלו שניסו לגזור את הזקן, אלא לאותם 'משפיעים' שאומרים בדרשותיהם שמותר לעשות הכל בשביל למנוע את ה'אסון' כביכול של הרכבת הקלה, זה מתחיל בגזירת זקן וה' ישמרנו איפה שזה יגמר. חכמים! היו זהירים בדבריכם! שמא תחובו חובת גלות!!!
הנזק של המחאות הקדושות הללו הרבה יותר גדול מנזק מה שהם אמורים למנוע.
מטורפים מסתובבים בתוכנו, ואני לא מתכוון לאלו שניסו לגזור את הזקן, אלא לאותם 'משפיעים' שאומרים בדרשותיהם שמותר לעשות הכל בשביל למנוע את ה'אסון' כביכול של הרכבת הקלה, זה מתחיל בגזירת זקן וה' ישמרנו איפה שזה יגמר. חכמים! היו זהירים בדבריכם! שמא תחובו חובת גלות!!!
אין ספק שרכבת היא אסון הרכבות הביאו עלינו את אושוויץ.
נשלח ב-13/9/2021 14:56
נשלח ב-13/9/2021 13:36
גרשום
אךטובוחסד כתב:
גרשום כתב:
תוקפים ניסו הבוקר לגזור את זקנו הארוך של ח"כ מאיר פרוש.
A_Smithee כתב:
תודה, נדע לפעם הבאה
זה אתה היית? בחלומות לא חשבתי שתעשה דבר כזה.
דווקא חשבתי שזה אתה לפי הבקיאות שלך בדרך הנכונה לעשות את?זה