בית פורומים בחדרי חרדים

שרי רוט: ח"כ חרדי נפגש ארוכות עם השר מתן כהנא והתחנן שלא אפרסם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2021 21:37 לינק ישיר 

שרי רוט בטוויטר: לפני כמה שבועות, נודע לי על חבר כנסת חרדי שנפגש עם השר מתן כהנא לפגישה של כשלושת רבעי השעה. שאלתי את הנ"ל איך זה מסתדר עם המתקפות שלהם על השר, במליאה ובתקשורת, הוא הודה שנפגש, והתחנן שלא אפרסם. הבטחתי לו לשמור את שמו נצור. במבט לאחור, טעיתי. הערב, מצפה שהוא יודה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2021 01:38 לינק ישיר 

פרסמה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2021 12:32 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

שרי רוט בטוויטר: לפני כמה שבועות, נודע לי על חבר כנסת חרדי שנפגש עם השר מתן כהנא לפגישה של כשלושת רבעי השעה. שאלתי את הנ"ל איך זה מסתדר עם המתקפות שלהם על השר, במליאה ובתקשורת, הוא הודה שנפגש, והתחנן שלא אפרסם. הבטחתי לו לשמור את שמו נצור. במבט לאחור, טעיתי. הערב, מצפה שהוא יודה.

מילא אם היא היתה חושפת את עניין הפגישה. סקופ לכשעצמו.

"נודע לי" היא מצייצת - וכעת באה לקשור לעצמה כתרים?!?!

קצת פתטי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2021 12:16 לינק ישיר 

כולם להתחנן אליה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2021 12:13 לינק ישיר 

אמש הירח התחפש לגמל ורקד דבקה על הגג של אל-אקצא.
אבל הוא התחנן לפני שלא אפרסם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2021 11:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2021 23:23 לינק ישיר 

אם אפשר לא להעביר לפה את הסקופים שלה....

מי שממש מעוניין שיקרא את זה באתר של בני הזוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2021 22:33 לינק ישיר 

ואם הוא לא יודה, תפרסמי? את ניזונה ממנו ומשכמותו הרי.. בקיצור, היא סתם מאיימת כדי להראות שיש לה סקופ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2021 22:04 לינק ישיר 
ציטוט: ''מצפה שהוא יוֹדה''...

לה''ו. ציפוי יש רק בכריות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2021 21:44 לינק ישיר 

ואם נפגש מה בכך? יש לך סקופ תפרסמי, אל תעשי סיבוב גם על נשוא העניין וגם עלינו. תת רמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2021 21:39 לינק ישיר 

על רקע הידיעה הזו:

השיח סביב הצטרפות אפשרית של הסיעות החרדיות לקואליציה עדיין מתנהל, השר מתן כהנא מימינה טוען כי הוא מקיים שייח עם פוליטיקאים ורבנים חרדים על האפשרות שיצטרפו לקואליציה. חבר הכנסת ממהר להכחיש ולתקוף.
השר לשירותי דת כהנא אמר בראיון לחדשות 12 כי הוא מנהל פועל להרחבת הקואליציה בימים שלאחר התקציב, "אני חושב שקואליציה של 61 זאת לא קואליציה מספיק טובה", ציין.
לדברי כהנא, "על פני השטח מחרימים אותי וקוראים לי אנטיוכוס, אבל מתחת לפני השטח יודעים יפה מאוד לבוא ולדבר איתי - בין אם זה פוליטיקאים ובין אם זה רבנים גדולים. אני מדבר עם כולם".
יו"ר יהדות התורה חבר הכנסת משה גפני מיהר להגיב: "מתן כהנא הוא איש הזוי", תקף, וציין כי כהנא הוא "האיש השנוא ביותר בחברה החרדית אחרי בנט ושקד ממציא המצאות כאילו מישהו ייכנס איתו לקואליציה".
בקשר לדבריו של השר כהנא כי החרדים מנהלים שייח לדון באפשרות כי יצטרפו לממשלה אמר גפני: "כל ההודעות שלו בעניין מצוצות מהאצבע ומשוללות כל יסוד. זה היה בתחילת הדרך שהיו כאלה שאמרו שהחרדים יצטרפו, וזה ממשיך עכשיו בהודעות הסרק שלו שאין מאחוריהן ולא כלום, רק איש הזוי".
גם בש"ס הגיבו לדברי השר כהנא: "הספינים של האיש הזה הזויים. אחרי שפעל רבות להרוס ולקעקע כל דבר שזיק יהדות נודף ממנו- רפורמת הכשרות, גיורים, פגיעה וזלזול ברבנים הראשים וברבני ערים והתחברות לגופים רפורמים ושונאי יהדות", תקף חבר הכנסת מלכיאלי.
לדברי יו"ר הסיעה מלכיאלי, "כעת מגיע כהנא בהמצאות חדשות. שכהנא אומר שהוא מדבר עם הפוליטיקאים החרדים - נראה לי שהוא מתבלבל עם גלעד קריב שיש כיפה לראשו".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שרי רוט: ח"כ חרדי נפגש ארוכות עם השר מתן כהנא והתחנן שלא אפרסם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext