עד כאן! יש רמת הטרלות שמוגזמת גם בסטנדרטים של הפורום הנוכחי...
אני מכיר את הטענות שרמת השיח בפורום ירדה ויש יותר מידי הטרלות וכו',
אבל נראה שלאחרונה חלה התדרדרות מוגזמת ויש מישהו שמספים אשכול בניסיון עקר לרדת על ניק אחר, כשחצי מההודעות (בלמעלה מ-10 עמודים) הם חזרתיות שמטרתה היחידה היא הקפצה...
האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אם נפנה כולנו בהודעה פרטית למנהל הפורום יש סיכוי שהוא יעשה משהו?
נשלח ב-29/9/2021 12:17
מכיוון שאיני יודע במה המדובר...
מצדרביעי כתב:
עד כאן! יש רמת הטרלות שמוגזמת גם בסטנדרטים של הפורום הנוכחי...
אני מכיר את הטענות שרמת השיח בפורום ירדה ויש יותר מידי הטרלות וכו',
אבל נראה שלאחרונה חלה התדרדרות מוגזמת ויש מישהו שמספים אשכול בניסיון עקר לרדת על ניק אחר, כשחצי מההודעות (בלמעלה מ-10 עמודים) הם חזרתיות שמטרתה היחידה היא הקפצה...
האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אם נפנה כולנו בהודעה פרטית למנהל הפורום יש סיכוי שהוא יעשה משהו?
לה''ו. אני פנוי לפגישה ביום שני הקרוב בין קבלת הפנים, לשבע ברכות בחופה... ונדבר על זה. תבוא, יהיה ''חזנות'' מיוחדת. ;-)
לגופו של עניין, אני מדבר על הפורום שרעיונוביץ' פתח על האסירים ועל ההטרלות המוגזמות המתקיימות החל מחציו השני ועד סופו...
נשלח ב-29/9/2021 13:11
ההנהלה חייבת לחסום את הניק כתבן פלוס. ויפה שעה אחת קודם... קורה ובוויכוח פוליטי/אידאולוגי/חברתי משתמשים כאן בביטויים חריפים ואף מעליבים (וזה לא בסדר) אבל האדון כתבן פלוס מטרתו היחידה היא לעשות שיימינג ולהעליב. ודווקא לאחד הכותבים האינטליגנטיים הבודדים שנמצאים כאן בפורום. נכון שכתבן פלוס בכתיבתו רק מעליב את עצמו. אבל זה לא פותר את הנהלת הפורום מלחסום את הכסיל השב על איוולתו שוב ושוב באובססיביות.
נשלח ב-29/9/2021 13:17
תודה על התזכורת, אכן משעשע לעיין שם באשכול של "אחד הכותבים האינטיליגנטים"...
נשלח ב-29/9/2021 13:37
החטא הקדמון של רעיונוביץ הוא - בלי להיכנס לעצם טענותיו ודעותיו - שהוא תמך, תומך ויתמוך בנתניהו. בזה תמה חזקת החפות שלו, וכל מה שיאמר, גם שהיום הוא אסרו חג הסוכות תשפ"ב ושהשמש זורחת בבוקר, נחשב ל'דף מסרים' שכולו שקרי. זה בעיקר מעיד על המגיבים...
נשלח ב-29/9/2021 13:41
אין
נשלח ב-29/9/2021 13:56
momeir כתב:
ההנהלה חייבת לחסום את הניק כתבן פלוס. ויפה שעה אחת קודם...
נשלח ב-29/9/2021 14:21
מצדרביעי
momeir כתב:
ההנהלה חייבת לחסום את הניק כתבן פלוס. ויפה שעה אחת קודם... קורה ובוויכוח פוליטי/אידאולוגי/חברתי משתמשים כאן בביטויים חריפים ואף מעליבים (וזה לא בסדר) אבל האדון כתבן פלוס מטרתו היחידה היא לעשות שיימינג ולהעליב. ודווקא לאחד הכותבים האינטליגנטיים הבודדים שנמצאים כאן בפורום. נכון שכתבן פלוס בכתיבתו רק מעליב את עצמו. אבל זה לא פותר את הנהלת הפורום מלחסום את הכסיל השב על איוולתו שוב ושוב באובססיביות.
נשלח ב-29/9/2021 15:32
יש לי הרגשה שהכתבן פיפי משהו - הוא לא עם ניק אחד בלבד הוא מפצל לעצמו ומתווכח עם עצמו ועם עוד כמה ניקים שהם כולם הוא בעצמו אותו סגנון כתיבה עם אותם טעויות כתיבזה חייב להיות בחור רווק ומשועמם שפתח בפורום כמה ניקים
וטרולים היו כבר מלפני 10 שנים ויותר- ומנהל אין כאן המנהל עסוק בעניינים אחרים
נשלח ב-29/9/2021 16:47
אני מתכתב עם עצמי עם אותו ניק
helpy3 כתב:
יש לי הרגשה שהכתבן פיפי משהו - הוא לא עם ניק אחד בלבד הוא מפצל לעצמו ומתווכח עם עצמו ועם עוד כמה ניקים שהם כולם הוא בעצמו אותו סגנון כתיבה עם אותם טעויות כתיבזה חייב להיות בחור רווק ומשועמם שפתח בפורום כמה ניקים
וטרולים היו כבר מלפני 10 שנים ויותר- ומנהל אין כאן המנהל עסוק בעניינים אחרים
נשלח ב-1/10/2021 10:39
אני כבר פניתי להנהלה, אולי אם הם יקבלו שטף של הודעות יש סיכוי שמשהו ישתנה...