| נשלח ב-30/9/2021 15:09 |
|
| |
כל דאלים גבר
חבר שלי המתגורר בבנין בשמן למאור סיפר לי שרוצים לבנות מעליו 2 קומות כלומר מעל הגג עוד 2 קומות , השיטה בביתר עלית עובדת ככה מי שהקומה העליונה שלו מחליט להוסיף לבנין עוד 2 קומות, הוא פונה לעירייה ומצהיר על קומה אחת עם קווי בנין ברורים וללא חריגה אך בפועל זה 2 קומות וקווי הבנים ישתנו בהתאם לרחמיו על השכנים, למה ככה עושים כי : אין באמת פיקוח עירוני בביתר , בביתר בונים כמו בחוסאן כל אחד כמה שרוצה , לא צריך ממש להתאמץ בכדי לבנות בנין על בנין כי אין צורך לרדת ממש לפרטים , איך הוא אמר לי כנראה זה מנהג המקום, תבנה כמה שאתה רוצה איך שאתה רוצה כי כל דאלים גבר.
איזה עצוב שככה העירייה במקום להתמודד עם תושבים העושים ככל העולה על רוחם פשוט מתעלמת כי זה הכי קל להתעלם ולא להתמודד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2021 06:26 |
|
| |
תגידו אם בנו 2 קומות מעל וזה גרם לבעיות אצל החבר שלי הוא יכול לתבוע אישית את ראש עיריית ביתר ואת מנהל מחלקת הנדסה שהם לא עצרו את הבניה ? הכוונה לתביעה אישית שמית , חוץ מתביעה נגד העירייה כגוף בנוסף תביעה נגד ראש העיר באופן אישי על שלא עצר את הבניה הבלתי חוקית?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2021 08:56 |
|
| |
הכי מדאיג אותו שבביתר עלית הנדסאי בניין יכול לאשר תוספות של בניה מעל 15 מטר כלומר להוסיף עוד 15 מטר על בנין קיים, ולא ככה כתוב בתקנות הבניה הנדסאי יכול לאשר עד 15 מטר. מדובר בחיי אדם וזה ממש פיקוח נפש לאשר תוספות לגובה בכזה קלות. צריך לעשות במחלקת הנדסה בעירייה סדר בכל הקשור לתוספות בניה זה אחריות ישירה של ראש העיר ומהנדס העיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2022 11:40 |
|
| |
אתמול היה דיאלוג בין תושבי ביתר עלית על שכן שלישי , שכל פעם גונב 1 מטר מרחבה משותפת , את ראש העיריה מאיר רובנשטיין זה לא מעניין אז גם את עיריית ביתר עלית זה לא מעניין, מה שנראה שאנשים ממש בצער כתוצאה מהשיטה בה נוקט ראש עיריית ביתר עלית מאיר רובנשטיין , השיטה היא כל דאלים גבר , כלומר אם יש שטח משותף וגם אם השטח יותר שייך לשכן מסוים , מי שאלים יותר והוא עושה מעשה בשטח בכח הזרוע , הוא זכה בשטח , מכאן יוצא הרבה צער לציבור החלש שכמובן הצער חל על ראש העירייה שזאת היא שיטתו ואין אכיפה של העיריה או התערבות כל שהיא בין שכנים , ונותנים לחזק לשלוט כמו בימי הביניים, מכאן ניתן לראות בניה בלתי חוקית מבהילה תוך הריסה של כל הבניין כולל חיי התושבים , כנראה המשפט שהדג מסריח מהראש לא נאמר סתם , איך זה שאין אכיפה ואין התערבות לעיריה ונותנים לכל אחד לבנות איך שבא לו , כאילו זה חוסאן , למה המשטרה לא מתערבת או מבקר המדינה , אתמהה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2022 08:20 |
|
| |
אתמול ישבתי עם עצמי וחשבתי למה זה ככה, שכן אחד חפר מתחת לכביש ובנה יחידות דיור , שכן אחר מקים 2 קומות מעל וביקש היתר על קומה אחת, שכן שלישי חופר כבר מעל חצי שנה עם מחפרון ולא ניתן לנוח צהרים מעל חצי שנה, שכן אחר החליט לקחת לשכן שמתחתיו את החלק הצמוד לשכן שמתחתיו...ואז הבנתי בגלל שביתר עלית היא קו ירוק ולא חלים עליה החוקים הרגילים כנראה...ואין חוק עזר עירוני וככה כל דאלים גבר ואנשים בלי טיפת יראת שמים עושים ככל העולה על רוחם וראש העיר מתעלם אז גם כל מי שתחתיו ומי סובל האזרח הפשוט והוא בטח מאמין שבעולם הבא הוא יהיה בשורה הראשונה למלכות ואז כנראה יראה עולם הפוך
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|