בית פורומים בחדרי חרדים

הסיקריקים אשמים באסון מירון- וידיהם מגואלות בדם הקדושים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/10/2021 07:09 לינק ישיר 
הסיקריקים אשמים באסון מירון- וידיהם מגואלות בדם הקדושים

https://drive.google.com/file/d/1dIFq0KlkOUFDyT_D_LW9XW1zn4OkEXw6/view?usp=drivesdk
נכון, חסר לי בתחקיר החלק של המשטרה באסון, אבל זה לא גורע כהוא זה מחלקם המכריע של הסיקרירים ואלו ששלחו אותם.

לראות ולא להאמין.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2021 00:29 לינק ישיר 

פינטשיב כתב:
תכליס איפה זה אוחז היום?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ההוא ארבא דהוו מינצו עלה בי תרי... זה אומר של אבותי וזה אומר של אבותי. אמר רב נחמן: כל דאלים גבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 21:15 לינק ישיר 

תכליס איפה זה אוחז היום?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:23 לינק ישיר 

כתבתי תגובה. אבל משום מה היא לא מופיעה.
אז בקצרה:
דרעי לא חתם ואלי ישי בזמנו לא חתם כי בכירים ומקורבים בש"ס נמצאים עמוק ביזנעס של מירון. ואם תהיה הסדרה אז יהרסו מבנים לא חוקיים ויפנו השתלטויות בלתי חוקיות ואז אותם מקורבים יפסידו מקומות שמייצרים הרבה כסף.
ברגע שאי אפשר להסדיר את הלב של המקום, אין טעם לנסות להסדיר את המסביב.
אף גורם מקצועי לא יסכים לאשר תכנית מיתאר ללא הלב של המקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:17 לינק ישיר 

YYona כתב:
חריף_ומקשה כתב:

ממתי מינהל התכנון זקוק לחתימות של כל בעלי הקרקעות באזור כדי להכין ולאשר תוכנית מיתאר חדשה??

הוא לא זקוק. למה דרעי לא חתם??

לי זה בכלל לא ברור כשמש שהם היו עושים "הסדרה" אם רק היו נותנים לשר האוצר לגזול את הציון, ולא ברור לי שוועדת החמשה עשו יד אחת עם הפוליטיקאים. אבל נניח שהתיאוריה שלך היא עובדה ולכן לא מתעסקים עם החלקות של ההקדשים. למה לא הסדירו את כל השאר??

תוקן על ידי YYona ב- 17/10/2021 13:58:08

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 17/10/2021 15:18:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 14:18 לינק ישיר 

ח''כ ישראל איכלר שברשותו/חזקתו/שליטתו [ע"פ התקיר] נכס נדלנ''י מעל הציון
היה תמיד מן המרעישים הגדולים נגד כל התערבות ממשלתית/חוקית בשטחי הציון.
הוא כבר התבקש להוכיח את בעלותו על השטח אותו הוא מחזיק ואוים בנישולו מן המקום
אבל בראש כל חוצות שמענו אותו זועק את הזעקה היהודית על חילול מקום קדוש והתערבות כוחות הסט"א בקדושה. הוא כאב מאד את חילול המקום. 
אכן גדולה של בן אדם שמצליח לכאוב את כאב הקדושה, ללא לערבב את ענייניו האישיים והאינטרס הכלכלי שלו בעניין. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 13:48 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ממתי מינהל התכנון זקוק לחתימות של כל בעלי הקרקעות באזור כדי להכין ולאשר תוכנית מיתאר חדשה??

הוא לא זקוק. למה דרעי לא חתם??

לי זה בכלל לא ברור כשמש שהם היו עושים "הסדרה" אם רק היו נותנים לשר האוצר לגזול את הציון, ולא ברור לי שוועדת החמשה עשו יד אחת עם הפוליטיקאים. אבל נניח שהתיאוריה שלך היא עובדה ולכן לא מתעסקים עם החלקות של ההקדשים. למה לא הסדירו את כל השאר??

תוקן על ידי YYona ב- 17/10/2021 13:58:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 12:07 לינק ישיר 

YYona כתב:
חריף_ומקשה כתב:

ולא לשכוח את הבג"ץ המופקר שנתן סעד ל"ועדת החימשה" ומנע את ההפקעה וההסדרה במקום.

ואת זה אתה כותב בתגובה לתחקיר על התב"ע שהוכנה על ידי מנהל התכנון בזמן שהציון בבעלות פרטית...
הם הצליחו להתגבר על המכשולים של הקברים וכדו' בשיתוף פעולה עם הגורמים החרדים שאינם בעלי זיקה לפוליטיקה. מתי הם נתקעו? רק כשהם היו צריכים את האישור של שר הפנים...

המדינה היתה הבעיה, לא הפתרון !

(אגב, אם היתה להם כוונה אמיתית לעשות שם הסדרה, הם היו חוזרים מיד עם תשובה לבג"ץ ולא גוררים את זה שש שנים כדי לספר בסוף שלא צריך הפקעה)

ברור שהשיח על ההפקעה זה סתם ספין עלוב של פוליטיקאים ציניים שרוקדים על הדם של הקרבנות שלהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה הקשר??
אמנם בדרך כלל מקשיבים לבעלי הקרקעות ומשתפים פעולה, אבל זה ממש לא חובה.
רק כדי להוציא היתרי בניה, צריך את בעלי הקרקעות.
אנשי ועדת החמישה עשו יד אחת עם הפוליטיקאים החרדיים כי לחסום את ההסדרה במקום. כי הם לא רצו להפסיד כסף.
אם היו מפקיעים את המקום ומעיפים את ועדת החמישה וכל שאר הגופים שהשתלטו שם, אז לפוליטקאיים החרדיים לא היה שום אינטרס לא לאשר את תוכנית המתאר החדשה. זה ברור כשמש בצהריים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 00:34 לינק ישיר 

גם היום המצב לא השתנה בכלום

אף אחד לא מעיז לעשות שום שינוי במקום, כדי לא לקבל מאות הפגנות והטרדות מתחת לבית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2021 23:34 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ואת זה אתה כותב בתגובה לתחקיר על התב"ע שהוכנה על ידי מנהל התכנון בזמן שהציון בבעלות פרטית...
הם הצליחו להתגבר על המכשולים של הקברים וכדו' בשיתוף פעולה עם הגורמים החרדים שאינם בעלי זיקה לפוליטיקה. מתי הם נתקעו? רק כשהם היו צריכים את האישור של שר הפנים...

המדינה היתה הבעיה, לא הפתרון !

(אגב, אם היתה להם כוונה אמיתית לעשות שם הסדרה, הם היו חוזרים מיד עם תשובה לבג"ץ ולא גוררים את זה שש שנים כדי לספר בסוף שלא צריך הפקעה)

ברור שהשיח על ההפקעה זה סתם ספין עלוב של פוליטיקאים ציניים שרוקדים על הדם של הקרבנות שלהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2021 22:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2021 22:39 לינק ישיר 

בלבלן מוח!
הסיקריקים הם קבוצה שולית ללא כוח ממשי.
מי שמנע את ההסדרה הם קבוצות כוח מהמיינסטרים החרדי.
הניסיון להפיל את הכול על הסיקריקים, היא זריית חול בעיניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2021 22:00 לינק ישיר 

לא אוכל את זה
כשהמדינה רצתה לשהליט סדר בכל מיני מקומות היא ידעה לעשות את זה, נכנסה לבתי הכנסת כדי לכפות חוקי קורונה, יודעת להרוס בתי כנסת שנבנו לא חוקי, קראוונים תלמודי תורה
ופתאום פה, אוי אוי אוי, הסיקריקים לא הרשו לנו לעשות סדר במירון..
תעשה טובה..
מי שאשם זה מי שקבע שמירון והטקסים שם מוחרגים כטקסי דת הפטורים לגמרי מפיקוח. דם הקדושים על ידיו
והסיקריקים?
הם סל הכל אנשים דפוקים על הראש, לא רובם, כולם, אסור לתת להם שום דבר שהם רוצים בשום נושא וענין, ותודה לקל שידם חלשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2021 20:52 לינק ישיר 
hhaavv

בונדמן כתב:
אז בעצם אתה מצטרף לדעת תורא של רביב דרעק עורך ה"תחקיר"

כל תחקיר אנטי חרדי שמתפרסם בעיתונות הכללית ה"סופר אובייקטיבית" מתקבל כאן בזרועות פתוחות כאמת לאמיתה ואין בלתה, בלי שום אפשרות להוכיח שהעובדות לא תואמות את התאוריה. יש כאן למשל כמה שקיבלו את כל הזיות התקשורת בתיקים נגד נתניהו כעובדה יצוקה ומוכחת, כמו כל קיצוני השמאל, או כל ת"תחקיר" המוציא את החרדים, הדת וכו' רעים.
לא ברור מה הסיבה, האם מדובר בשנאה עצמית מפותחת במיוחד, או סתם אובססיה אנטי דתית/חרדית.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2021 20:09 לינק ישיר 

זה לא תחקיר כללי על מירון. הוא מתמקד בנושא ההשתלטות של בעלי כח על שטחים שם, ובעקבות זה בנושא התב"ע שנבלמה על ידי העסקנים (למתעניינים, אין שם חידושים מיוחדים).

סיקריקים מוזכרים שם פעמיים; פעם אחת בריאיון עם הלפרין, הוא אומר דוקא שהם לא עצרו את התכנית.
פעם שניה הם מוזכרים, כשדני סיידה מש"ס אומר שכשנדרשה החתימה של שר הפנים, הוא הודיע לו שהוא יודע שיש שם קברים והחרדים הקיצוניים יעשו שם "אינתיפאדה, אם האינתיפאדות".
כלומר ההתחשבות בקיצוניים האשכנזים היא הסיבה שדרעי לא חתם, לא שום אינטרס אחר.

תוקן על ידי YYona ב- 16/10/2021 20:15:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2021 14:27 לינק ישיר 

אז בעצם אתה מצטרף לדעת תורא של רביב דרעק עורך ה"תחקיר"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסיקריקים אשמים באסון מירון- וידיהם מגואלות בדם הקדושים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext