בית פורומים בחדרי חרדים

מה רוצים מדידי פון?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/10/2021 14:39 לינק ישיר 

זה נכון שהיום רבנים מפחדים לצאת נגד חוסר צדק  אם ישנו כזה , לא רק בעניין הפלאפונים אלא בעוד הרבה נושאים כואבים מאוד . אין צורך להציג טענות בפני אף אחד , לכל אדם יש זכות בחירה ואיתה הוא צועד בדרכו . אף אדם לא אמור לחנך אף אחד !!! נאמר כאן שהיום מחזיקי הסמארטפונים מתקרבים ל30% מכלל המגזר החרדי , אני שואלת האם הכוונה למגזר החרדי העולמי או הארצי ??? איך שלא נסתכל על זה , זה לא מדוייק , בטח לא לכלל האוכלוסייה החרדית בעולם . הייתי שותפה בפורום של חוצניקיות תקופה ארוכה , אין לי נתונים מדוייקים , אך אני משערת שלפחות 40% היו חסידיות  , מדובר בפורום גדול ואני מאמינה שמיעטתי באחוזים שרשמתי כאן . אני לא חושבת שזה נכון "לפשוט את טלפינו" ולומר כשרים אנו , אלא להיות מינימום כנים עם עצמנו ולומר שזה באמת לא בסדר ולקוות להיות במקום יותר טוב .  אחרי הכל אנחנו חייבים דין וחשבון רק לבורא עולם . זאת דעתי בכל אופן ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:28 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
מדובר בקרטל שחייב להיות מטופל במישור הפלילי לא ברור לי מדוע המשטרה משתהה בטיפול בעבריינים האלה. כקונטרה, חייבים לארגן הפגנות ליד החנויות שהבעלים נכנעו לוועדה...

ה'רשות להגבלים עסקיים' יושנת עמוק. מינהל הפיקוח והאכיפה במשרד התקשורת גם כן שקוע בתרדמה עמוקה. לא ממש אכפת להם שהחרדים סובלים..
לצערי אתה צודק בכל מילה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:35 לינק ישיר 
צבועים רשעים שרק כסף מעניין אותם !!

הועדה הזאת היא סמל הצביעות והשחיתות והגזל!!
לא מובן לי איפה משרד התיקשורת ??,
ולמה הוא לא סגר את הועדה אחרי כל התנהלות הבעייתית שלהם !!
הצביעות ורוע זועק לשמים !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:38 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

חריף_ומקשה כתב:

פלדלפי כתב:
מספיק סיור קצר בדווידקה להבין מה עובר על הציבור החרדי ... 

אפשר לקרוא לזה כיכר הפלפונים.. וכל החניות מפוצצות בחרדים 

זה לא חדש.
ועדיין חשוב להדגיש כי רוב מוחלט של המגזר החרדי *אינו* מחזיק בסמארטפונים.
אולי היום מחזיקי הסמארטפונים מתקרבים ל30% מכלל המגזר הרחב שכולל בעלי תשובה, ספרדים בפריפריה, חב"ד, ברסלב וכדו'.
אבל בקרב שאר המיינסטרים החרדי, ככל הנראה שיעור מחזיקי הסמראטפונים יורד בכחצי.

תשובה חרדית קלאסית.... זה לא אנחנו... זה ספרדים ובעלי תשובה 
ב"ה רוב רובו של הציבור החרדי עם פלפון כשר (או לפחות אחד כשר) 
אבל עדיין החניות האלו מפוצצות בבחורי ישיבה בחסידים ובליטאים מודרנים 

חצי מנשות האברכים שעובדות בהייטק \משרדי ממשלה מחזיקות מסטמרפון מוגן 
כמעט כל העסקנים\חברי עירייה\עיתונאים חרדים מחזיקים אחד כזה

1) מבחינתי אין שום בעיה עם סמארטפון מסונן. להפך, אשמח מאוד זה יהיה מקובל במגזר החרדי. זה יקל עלי את החיים שאוכל לשלוח\לקבל הודעות מהמשפחה והחברים במקום להתקשר\לענות לשיחות.
2) אפשר להתעלם מהמציאות, אבל אין ספק שבציבור האשכנזי הוותיק יש *פחות* סמארטפונים מאשר שאר המגזר. וכאמור עדיין הרוב המוחלט במגזר מחזיק אך ורק מכשירים כשרים.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 17/10/2021 15:38:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:40 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
נאמר כאן שהיום מחזיקי הסמארטפונים מתקרבים ל30% מכלל המגזר החרדי , אני שואלת האם הכוונה למגזר החרדי העולמי או הארצי ??? איך שלא נסתכל על זה , זה לא מדוייק , בטח לא לכלל האוכלוסייה החרדית בעולם . הייתי שותפה בפורום של חוצניקיות תקופה ארוכה , אין לי נתונים מדוייקים , אך אני משערת שלפחות 40% היו חסידיות  , מדובר בפורום גדול ואני מאמינה שמיעטתי באחוזים שרשמתי כאן ...

התייחסתי רק לחרדים בארץ.
בחו"ל כמעט לכולם יש סמארטפון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 15:44 לינק ישיר 

גרשום כתב:
מדובר בקרטל שחייב להיות מטופל במישור הפלילי לא ברור לי מדוע המשטרה משתהה בטיפול בעבריינים האלה

אזלת ידה של המשטרה מורגשת בכל מקום ולא רק כאן. גם תושבי הנגב חשים שאין להם משטרה שתגן עליהם
מפני הבדואים שהשתלטו על חבל ארץ זה, שלא לדבר על הפשיעה הגואה בחברה הערבית שהיא כמו במערב
הפרוע. גם התושבים בערים המעורבות הופקרו בידי המשטרה לחסדי שמיים במהומות שהתחוללו בשומר חומות.

גם העדויות בועדת החקירה לאסון מירון מציגות תמונה עגומה של משטרה דפוקה שתיפקדה באופן שלומיאלי.

הגוף המושחת המתקרא ועד הרבנים לענייני תקשורת, צריך לעבור מן העולם. יש להאיץ את תהליך המשפטי
של פירוקו שמתנהל בעצלתיים.

פירוקה של הוועדה לא תביא מזור לבעיה המושחתים העבירו את הפעילות לחברות פרטיות כדי להסתיר מידע הכנסות וכו  לכאורה. יש גם לטפל בחברות התקשורת שמשתפות פעולה עם המושחתים שמפעילים חוליות טרור לכאורה נגד  בעלי החנויות שרוצות להתפרנס בכבוד. העצה היחידה למגר את התופעה 1. לפתוח בחוק את הניוד למספרים כשרים.2 להטיל קנסות של מאות מיליוני שקלים על חברות תקשורת שישתפו פעולה עם כל מיני וועדות וחוליות טרור למיניהם לכאורה. מאסרים ממושכים לחוליגנים ועל ראשי חברות תקשורת שישתפו פעולה בין היתר. אסור בתכלית האיסור שהחברות יתנו לוועדות האלה להחליט איזה מספר לחסום ואיזה לא: כל עוד שמדובר ביעדים לגיטימיים, אסור שיהיה בידי אף אחד  היכולת לחסום את הגישה ליעד.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/10/2021 16:16:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 21:11 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

לפתוח בחוק את הניוד למספרים כשרים.

זה הדבר היחידי שיפתור את הבעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2021 21:48 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

לפתוח בחוק את הניוד למספרים כשרים.

זה הדבר היחידי שיפתור את הבעיה.
חייבים לפנות לגורמים הרלוונטיים בנושא כדי לקדם א'זה במהירות האפשרית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 11:28 לינק ישיר 

הבעיה של ועדת העסקנים לענייני תקשורת, היא שמדובר בקבוצת עסקנים שתלטנית, עם תאוות בצע מחפיר, שמצאו דרך איך להשתלט על מגזר החרדי, ולנהל לו את אורחות חיים, ולשווק לו רק מה שהוא מצליח לגזור קופון, ובכן על עצם העניין, אין ספק שנושא פרצת והתקדמות הטכנולוגיה, היא סכנה קיומית למגזר החרדי, ואין ספק שחייבים למצוא פתרונות איך למנוע זליגת תוכן, ושאר מרעין בישין, של עולם הטכנולוגיה למגזר, אבל במקום שיהיה גוף או גופים מפקח/ים חיצוני/ם שייתן פתרון פיקוח נקודתי על כל תחלואי הטכנולוגיה, כדוגמת פתרונות כשרות על כל נושא המאכלים, הם החליטו להשתלט על כל נושא הטכנולוגיה משיווק מכשרים ועד ניהול עסקים, עם החלטות דורסניות, על כל נושא, צורת המכשירים, ושימוש בטכנולוגיה, גם על נושאים שאין בזה שום קשר לבעיות הטכנולוגיה, למשל מה הקשר בין מכשיר עם מצלמה לתחלואי הטכנולוגיה? או בתחילת הדרך שלא היה אופציה של הקלטה עם המכשיר וכו' וכו', או לרצון אלבום בתחילת הדרך לשווק מסכים שחור לבן, במקום לנסות לפתור רק את הבעיות לקחו על עצמם את כל ההשתלטות על המגזר מה לשמוע ומה לא לשמוע, אני לא מדבר על תוכן מלולך וכדומה, אבל על שאר הדברים, על סמך מה אתה מחליט שאסור לי לשמוע קווי נייעס וכדומה, ולכן הם מאסו את עצמם על הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה רוצים מדידי פון?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.