|
|
| נשלח ב-17/10/2021 20:18 |
|
| |
מחפש את הפתיח של פרחי לונדון לשיר "קול ברמה נשמע"...
ערב טוב, ברוח היארצייט, יש ביצוע יפה לשיר קול ברמה נשמע של פרחי לונדון, ויש גם פתיח יפה של גלעד צליק שנהגתי לשמוע בילדותי בתקליטורים (עוד לפני הקלטות:)) מישהו יודע איך אפשר לשמוע את זה שוב? הצלחתי למצוא ביוטיוב את השיר עצמו אבל עדיין מחפש את הפתיח...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 22:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 22:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 21:39 |
|
| |
רוב הסיכויים שתמצא אצל השוויגער...
לה''ו. מכיר, גם מכיר. אני התכוונתי ושבו בנים לגבולם, תרתי משמע...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 17/10/2021 21:40:17
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 20:48 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מחפש את הפתיח של פרחי לונדון לשיר "קול ברמה נשמע"...
ערב טוב, ברוח היארצייט, יש ביצוע יפה לשיר קול ברמה נשמע של פרחי לונדון, ויש גם פתיח יפה של גלעד צליק שנהגתי לשמוע בילדותי בתקליטורים (עוד לפני הקלטות:)) מישהו יודע איך אפשר לשמוע את זה שוב? הצלחתי למצוא ביוטיוב את השיר עצמו אבל עדיין מחפש את הפתיח... |
|
לה''ו. ממך הייתי מצפה שתבקש את השיר לכבוד מאמא רוחעל ''ושבו בנים לגבולם'' ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם אתה מתכוון לשירים הידישאיים - דווקא יש לי מספיק (אגב, לשווער יש שירים משלו - לא יודע אם אתה מכיר:))
חוץ מזה, עם כל הכבוד יש לי גם שורשים בריטיים קצת:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 20:35 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מחפש את הפתיח של פרחי לונדון לשיר "קול ברמה נשמע"...
ערב טוב, ברוח היארצייט, יש ביצוע יפה לשיר קול ברמה נשמע של פרחי לונדון, ויש גם פתיח יפה של גלעד צליק שנהגתי לשמוע בילדותי בתקליטורים (עוד לפני הקלטות:)) מישהו יודע איך אפשר לשמוע את זה שוב? הצלחתי למצוא ביוטיוב את השיר עצמו אבל עדיין מחפש את הפתיח... |
|
לה''ו. ממך הייתי מצפה שתבקש את השיר לכבוד מאמא רוחעל ''ושבו בנים לגבולם'' ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|