בית פורומים בחדרי חרדים

הבאבא פינטו שחזה את אסון מירון מזהיר: "אנו מרגישים שהאדמה זזה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2021 21:43 לינק ישיר 
הבאבא פינטו שחזה את אסון מירון מזהיר: "אנו מרגישים שהאדמה זזה"

בשבועות האחרונים שוהה האדמו"ר רבי יאשיהו פינטו, ראש אבות בתי הדין במרוקו, בלוס אנג'לס, שם הוא מוסר מרתון של שיעורי תורה בבתי המדרש של "שובה ישראל".

באחד מהשיעורים, לפני כשבועיים, הזהיר הרב פינטו מכך שהאדמה רועדת: "זה דור קשה מאוד", אמר. "אנחנו צועקים ואומרים - זה דור קשה, ויש סימנים. אתם זוכרים שאמרנו לכם לפני רבי שמעון, כמה שעות לפני, באשדוד, שאנחנו מרגישים שהכסאות זזים. עכשיו אנחנו מרגישים שהאדמה זזה. אדמה שזזה בדברים קשים ולא פשוטים", הזהיר.

האדמו"ר הוסיף והסביר: "לא צריך להיות נביא. כל מי שחכם, ויודע וקורא את הדברים שהקדוש ברוך הוא מנהיג את העולם - מרגיש שהאדמה זזה. שהאדמה מתחילה לזוז".

לדבריו: "כמה שיותר שהאדם יהיה דבוק בה', ואתם הדבקים בה' אלוקיכם חיים כולכם היום. כי כשהאדם דבק בה' הוא זוכה לחיות, להתעלות ולהשיג השגות גדולות מאוד שאין כדוגמתן".

תלמידיו של הרב פינטו מציינים את העובדה שהשבוע הורגשה רעידת אדמה בחלקים נרחבים בישראל בהם פתח תקוה, רעננה, כפר תבור, עמק המעיינות, חולון, רעננה, חיפה, רחובות, באר שבע, קריית אונו, גבעתיים, אשדוד, ירושלים, מגדל העמק, בת ים ונס ציונה.

לצפייה בדבריו:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 23:11 לינק ישיר 
הדיבוק

פסתםנחמד כתב:
תמהני על וואלה אית פרסמו שם את דבריו... כזה קל לקנות אותם בכסף??? אין איזה מסננת משהו???

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם לא אכפת לך, ממש בתקופה זו מתברר בבית משפט מה גורם לוואלה לפרסם או לא לפרסם דברים על אנשים, וזה הרבה יותר הזוי ממה שאתה חושב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 21:56 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
אתרי שונאי החרדים ישמחו להכניס את אלו שלא מכבדים אותנו...

אני לא חושב שהם כ"כ מתמצאים במה שקורה בעולם החרדי, פשוט מישהו מכניס להם טורים במדור יהדות ועוד משלם על זה, מה רע...

גם באתרים החרדים ובתחנות הרדיו החרדיות הוא משקיע לא מעט (לפעמים יותר ולפעמים פחות). 

באתר של "דרשו" יש לגאב"ד מרוקו במה שבועית קבועה, יחד עם שאר רבני ישראל ישראל (זה כמובן בעייתי יותר מאשר איזה טור בוואלה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 21:48 לינק ישיר 

hot_tr

איך אתה מדבר עליו... כידוע לפינטו אין עוונות כלל ומעולם לא חטא במשהו, הוא רק מכפר על חטאי הדור (כפי שהתבטא מספר פעמים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 16:16 לינק ישיר 
הבבא CUBA על הבבינטו: ''האדמה רועדת תחת רגליו''...

רודףסמלים כתב:

avishai323 כתב:

כשהוא אומר 'אנחנו' את מי זה כולל מלבדו?

זה מזכיר לי את אותו אחד שמשפריץ אמונה 24/7, וכדי להוכיח את חשיבות העניין שם על רכבו שלו מדבקה "אין עוד מלבדו", כשהכוונה, ככה"נ, ליושב ברכב..

לה''ו. נוירולוג: כנראה שדמו של אפרים ברכה גועשת מהקבר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 15:49 לינק ישיר 

גם בישראל היום ראיתי שמביאים אותו הרבה, בלי קשר לדברים נלעגים, ממש נראה שמשקיעים חזק שם ביחצ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 14:32 לינק ישיר 

אתרי שונאי החרדים ישמחו להכניס את אלו שלא מכבדים אותנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 14:07 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
תמהני על וואלה אית פרסמו שם את דבריו... כזה קל לקנות אותם בכסף??? אין איזה מסננת משהו???

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש לגאב"ד מרוקו ואנשיו פינה קבועה במדור יהדות ב"וואלה" (ולא רק שם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 13:46 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 09:25 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

זה מזכיר לי את אותו אחד שמשפריץ אמונה 24/7, וכדי להוכיח את חשיבות העניין שם על רכבו שלו מדבקה "אין עוד מלבדו", כשהכוונה, ככה"נ, ליושב ברכב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 01:02 לינק ישיר 
חבר דמיוני/טלפוני

avishai323 כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 23:54 לינק ישיר 

המאחז עיניים הזה.....הוא אומר יום לאחר שאדמה רעדה בכרתים, שהוא חוזה ומרגיש שהאדמה זזה. 
בוא נראה אותו אומר יממה לפני שזה קורה ולא יממה אחרי שזה כבר קרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 23:29 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

הוא ואפסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 22:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הבאבא פינטו שחזה את אסון מירון מזהיר: "אנו מרגישים שהאדמה זזה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext