|
|
| נשלח ב-21/10/2021 21:38 |
|
| |
אין לי מדיח, ואין לי מסית, אבל אנסה לענות.
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | משיגינערס! במקום להשקיע את הכסף במדיח. קונים משטחים של חד פעמי.
מניחים חיי עולם ועוסקים בחיי שעה.. |
|
סתם שאלה/התייעצות, היות וכידוע הרבה חרדים גרים בדירות צפופות, האם מדיח הוא לא בדרך כלל מכשיר קצת גדול שלא תמיד יש לו מקום בבית חרדי קלאסי? (שלא לדבר על זה שצריך שניים...) |
|
לה''ו. ראשית, יש מדיחים עם ניקוי עצמי בחום של קיטור, שאפשר להפעיל ולהכשיר בין בשרי לחלבי. שנית, לגבי הגודל. הגודל הוא יתרון. אפשר להשתמש בו בתור עריסה לתינוק, כשאינו בשימוש. וכן, כשאשתך תבקש לקלח את הילדים, אתה מכניס למדיח, והם יוצאים מבריקים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 23:24 |
|
| |
בעבר הייתי קונה צלחות בינוניות 50 בחבילה 3 או 4 ב10 היום זה עולה 5 שקל כל חבילה, כוסות חפ 100 כוסות 5 ב10 מקסימום 4 ב10 היום 3ב12 ויש מקומות 4.9 חבילה,
ההתיקרות כבר קרתה כשזה יצא בכותרות,
נראה לכם שהחברות שמייצרות חפ פרייאריות, הם כבר נהנו מהמס לפני המס
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 23:25 |
|
| |
הזייה, חבילה של צלחות חד פעמי (50 יחי' בחבילה), צבע לבן, שוקלת 265 גרם, כלומר היא תתייקר בכ-3.5 שח! נ.ב. כמה עולה הפעלת מדיח כלים+מים+חומר ניקוי? האם אפשר לשים חומר ניקוי כלים רגיל או רק טבליות?, כמו"כ צריך גם לשקלל בלאי ותיקונים של המכשיר שמן הסתם החיים שלו לא ארוכים במיוחד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 23:44 |
|
| |
מה שאני לא מבין זה שאם המס לפי משקל אז הח"פ הזולים והדקים לא אמורים ממש להיתיקר
הצלחות העבות שהיום עולות פי 2 יעלו פי 4... מה שמסביר את המבצעים בימים האחרונים.. נראה שהספקים רוצים להתפטר מהח"פ האיכותי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 23:47 |
|
| |
הפעלה אחת של מדיח צורכת כ-1.5 קילוואט-שעה. שהם כ-80 אג' עלות המים זניחה. עלות הסבון, לא יודע. כנראה גם לא משהו.
מחיר ממוצע של מדיח ממותג טוב נא סביב ה- 2500 ש"ח וצריך כמובן מקום לזה. ייתכן שלטווח רחוק ההשקעה משתלמת.
תוקן על ידי גרשום ב- 21/10/2021 23:57:47
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2021 00:17 |
|
| |
אם מדיח כלים עולה 2500, והוא מחזיק נגיד שבע שנים, זה יוצא 30 ש"ח לחודש, תוסיף על זה 80 אג' ליום ואת הסבון גם, תגיע ל50 ש"ח לחודש, משפחה ברוכת ילדים צורכת ח"פ בפחות מזה. ועוד לא דיברנו על כלים רגילים שהם נשברים, לא דיברנו על שבתות, ולא דיברנו על כך שצריך שתי מדיחים חלבי ובשרי
בקיצור חזרנו ל"מדיח כלים" ידני, תתחילו לשפשף סקוטש עם סבון כלים, יאלה לעבודה, עצלנים.
|
|
|
|
|