*לכל אלפי חסידי גור האנוסים ואלו שלא* *זוהי קריאה של הרגע האחרון ממש*
*הגיעה שעת ההכרעה*
השבת פותחים רשעי הטרוריסטים בגור במגבית חרום למען מימון הטרור נגד תלמידי מורנו ראש הישיבה שליט"א
שזה אומר לממן את כל פעילות הטרור נגד האחים והחברים והשכנים והידידים שלכם שכל חטאם שהחליטו לעבור לקהילת מורנו ראש הישיבה שליט"א
שזה כולל משכורות לאנשי הטרור מימון פעולות ההסתה והשיסוי מימון הפרדה מרושעת ואכזרית של ילדים מהוריהם או הורים מילדיהם הריסת משפחות ועוד כל שאר הפעולות המרושעות שכולנו נחרדים לראות בשנתיים האחרונות
*הפעם א"א עוד לעמוד מהצד*
*הפעם צריכים להחליט*
האם נהפכתם לחלק מהשחיתות או שעדיין מקונן בליבכם האמת והיושר?
האם אתם בעד מורנו ראש הישיבה שליט"א או בעד הטרוריסטים שרודפים אותו?
האם אתם תומכים בטרור או האם אתם אומרים *לא לטרור*?
*השבת מקדשים שם שמיים ואומרים לא לטרור*
*השבת אלפי חסידי גור אנוסים וחסידים אומרים לא לאכזריות ורשעות ומסרבים לתרום למגבית לארגון הטרור יאספני*
כואב הלב לראות את ההתנהלות הגוראית מול קהילת הגר״ש אלתר.
אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר״ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר״ש אלתר) שתקו.תוכל להזכיר לנו איזה ארגונים הקימו כדי לסייע למנותקי הקשר?
או לחילופין, מי הם גדולי התורה שהורו לנתק קשרים משפחתיים באופן גורף?
כנראה שאתה חי בפלנטה אחרת, תשאל את פרויליך מהועד למען כבוד רבותיו וחבירו מקלב הנואף.אפילו פרויליך לא המליץ להפריד משפחות. אלא רק לפטר אנשי צוות שפועלים להסית. ואילו אנשי צוות שלא מסיתים, הוא לא המליץ לפטר.
והייתי מנוי בתפוצת מיילים שלו
ההבדל המשמעותי הגדול ביותר הוא שהציבור הליטאי עודד את העצניקים להקים לעצמם מערכת נפרדת ולחיות לעצמם על פי השקפתם.
ואילו בגור אונסים אנשים ששונאים את גור והעומד בראשה, להשאר במקום שהם לא חפצים בו.
אלא מאי? העצניקים מתוסכלים מכך שהציבור כולו אוהד את הגר"ש אלתר מאד מאד, וסולד מהעצניקים באותה מידה. יעבור להם.
נשלח ב-25/10/2021 15:03
avishai323 כתב:
timobl כתב:
כואב הלב לראות את ההתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש אלתר.אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר"ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר"ש אלתר) שתקו.תוכל להזכיר לנו איזה ארגונים הקימו כדי לסייע למנותקי הקשר?
או לחילופין, מי הם גדולי התורה שהורו לנתק קשרים משפחתיים באופן גורף?כנראה שאתה חי בפלנטה אחרת, תשאל את פרויליך מהועד למען כבוד רבותיו וחבירו מקלב הנואף.
אפילו פרויליך לא המליץ להפריד משפחות. אלא רק לפטר אנשי צוות שפועלים להסית. ואילו אנשי צוות שלא מסיתים, הוא לא המליץ לפטר.
רק מוח מרושע ושטני יכול להתעלל באנשים שעזבו !! ממה מפחדים קרוקודי גור נדלן?? הם כל כך היסטריים ??? האם ההשפעה של הכדורים הפסיכיאטרים שהבחורים מקבלים בישיבות של גור לא פגה לעולם ??
אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר״ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר״ש אלתר) שתקו.תוכל להזכיר לנו איזה ארגונים הקימו כדי לסייע למנותקי הקשר?
כנראה שאתה חי בפלנטה אחרת, תשאל את פרויליך מהועד למען כבוד רבותיו וחבירו מקלב הנואף.
אפילו פרויליך לא המליץ להפריד משפחות. אלא רק לפטר אנשי צוות שפועלים להסית. ואילו אנשי צוות שלא מסיתים, הוא לא המליץ לפטר.
נשלח ב-24/10/2021 16:54
avishai323 כתב:
כנראה שאתה חי בפלנטה אחרת, תשאל את פרויליך מהועד למען כבוד רבותיו וחבירו מקלב הנואף.
נשלח ב-24/10/2021 14:01
timobl כתב:
אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר״ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר״ש אלתר) שתקו.
על דאטפת אטפוך וסוף מטיפייך יטופון
נשלח ב-24/10/2021 10:33
momeir כתב:
momeir
timobl כתב:
כואב הלב לראות את ההתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש אלתר.אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר"ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר"ש אלתר) שתקו.
לצורך הדיון נניח שנעשה עוול לגר"ש אוירבך זצ"ל. האם בתקופה ההיא הגר"ש אלתר נחשב למאן דאמר? להפך, ההנהגה הגורית ביקושי נתנה לו לנשום. בתקופה ההיא הגר"ש אלתר היה צריך לקבל אישור אפילו כדי להעביר שיעור תורני.
הטרור המרושע בגור הופנה כלפי כל משפחתו של האדמו"ר פני מנחם זצ"ל!! הרשעים בגור השתלטו או ניסו להשתלט על מבנים שאחד מאחיו של הרב שאול אלתר!! לפני כ20 שנה בשמחת תורה בחור בן 16 קיבל הוראה לאסוף כמה ילדים ולשפוך מים בצינור על הרב שאול אלתר . והרב חזר רטוב לביתו !! הבחור הזה נפטר לפני מספר חודשים מזיהום !!! בתקופה ההיא הרב שאול אלתר נחשב בגור כאדם בעל מעמד כלפי חוץ !! יש לי כמה שאלות שמטרידות אותי!! כידוע האדמו"ר מגור הוא אדם עשיר מופלג והרב שאול אלתר לא רוצה כסף !! מי העומד בראש המערכה לכאורה ?? האם זאת הרבנית שושנה אלתר ?? או מישהו אחר במשפחה??
כל השנים אמרו בגור שמי רוצה ללכת ולעזוב את גור הדלת פתוחה ורבים וטובים עזבו את גור הזרם גבר ב25 שנים האחרונות!!מה קרה פתאום???למה הרב שאול אלתר ואנשיו שתקו 25 שנים ???
אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר״ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר״ש אלתר) שתקו.
לצורך הדיון נניח שנעשה עוול לגר"ש אוירבך זצ"ל. האם בתקופה ההיא הגר"ש אלתר נחשב למאן דאמר? להפך, ההנהגה הגורית ביקושי נתנה לו לנשום. בתקופה ההיא הגר"ש אלתר היה צריך לקבל אישור אפילו כדי להעביר שיעור תורני.
נשלח ב-24/10/2021 08:29
timobl כתב:
כואב הלב לראות את ההתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש אלתר.אך משום מה זה מזכיר לי את ההתנהגות הליטאית נגד הגר"ש אויערבאך, ואז משום מה כולם (כולל הגר"ש אלתר) שתקו.
איך אפשר להשוות? העצניקים פשוט נלחמו בציבור החרדי, הפשקוויל הפלס וההטרדות למפרסמים בעיתונים, ההפגנות המטורללות וכו' כל אלה גרמו לציבור להתרחק מהם עד כמה שניתן, ובכל זאת לא ניתקו קשרי משפחה וחברים. אני עצמי בקשר מצויין עם משפחה וחברים קרובים עצניקים. זה בכלל לא דומה.
תוכל להזכיר לנו איזה ארגונים הקימו כדי לסייע למנותקי הקשר?
נשלח ב-24/10/2021 07:43
נשלח ב-22/10/2021 16:41
בס"ד
לכבוד הנהלת האיחוד
הרב שמואל נרקיס שליט"א הרב שלמה טייטל שליט"א
הנידון: בזבוז כספי ציבור במסווה של עזרה
אני מצטער לכתוב לכם דבר שהיה עדיף לולי הייתי יכול להמנע ממנו, אך לצערי כשכסף ציבורי יורד לטימיון למטרות שלכאורה רמאות אני מרגיש חובה לכתוב לכם את אשר על ליבי.
אני עובד באיחוד באחד הסניפים ולכן הייתי עד ושותף לכל הפעילות שנעשה לאחרונה עבור המגבית הקרובה, המאמצים, ההדפסות ,הפרסום והריצות של כולנו כדי שהמגבית תצליח, לאחר שנה לא קלה בכלל שמי כמוכם יודע כי מצבו של האיחוד על כרעיים. אישית עבדתי יותר מהשעות והתמסרתי יותר ממה שנתבקשתי ,לפעמים נשארתי ער עד השעות הקטנות של הלילה, גם כי המטרה מאוד חשובה, וגם הרגשתי לאחרונה את הידוק החגורות שזה אומר שהמצב לא פשוט ויש ברקע כיוון לפטר כמה מאתנו או להוריד משכורות .
גם בגלל זה היה חשוב לי מאוד להחזיר את האיחוד למקום שהוא היה בעבר, חזק ועוצמתי ובשפה המקצועית מעל המים.
ואז באה פתאום מאיזה מקום מגבית מתחרה בשם מגן בעדי, הארגון הכלכלי של יאספיני. אומר בגילוי לב ,בתחילה מאוד שמחתי על שהקימו ארגון כזה, והתלהבתי שסוף סוף עושים משהו למען הבחורים האלו שההורים שלהם הפנו עורף ביום בהיר. שמעתי שיש שם עשרות בחורים ושמורנו שלמה צבי דואג להם לא פחות מהיתומים, מאוד שמחתי שבמסגרת המאבקים עם הקבוצה לא מזניחים גם תמיכה רגשית ואישית לכאלו שנפגעים מהדבר.
כל זה היה בהתחלה, אך פתאום תפסתי שמדובר בתרמית, אם זה היה משהו אמיתי אני בעד, אבל תרמית ולבקש מהציבור כסף זה משהו אחר .איך תפסתי שזה כך. כשהגיע ההודעה שמקפיאים את המגבית של האיחוד כי עכשיו מקדימים את המגבית של מגן בעדי ,הייתי מאוכזב אך קבלתי בהבנה, הייתי מאוכזב כי השקעתי במסירות נפש עבור האיחוד, אך ידעתי שאצלנו ב"ה יש מי שקובע ולא אנחנו. אך פתאום עשיתי חשבון שהאיחוד עומד להפסיד יותר מ 200,000 ₪ שיורד לטימיון בגלל שהחומר שהודפס וההתחייבויות השונות לספקים אי אפשר לבטל כבר .שאלתי את עצמי האם בשביל כמה בחורים של יאספיני שוה להפסיד כל כך הרבה כסף? נכנסתי קצת לעובי הקורה ולצערי גיליתי שמגן בעדי זה לא פחות מאשר תרמית, אני יכתוב את הנתונים שגיליתי, שעל פניו נראה שמישהו מנסה להרויח פה כסף, ולא את עזרת הבחורים האלו.
כמה בחורים יש כעת בארגון ? דברו על עשרות. אז אני בדקתי 11 בדיוק. עכשיו נפרט .2 מתוכם כבר מאורסים ועומדים להתחתן וההורים לקחו ע"ע הכל, הם לא צריכים שום דבר מאתנו, אולי תמיכה והכוונה אבל לא כסף .עוד 3 בקשר טוב עם ההורים וההורים דואגים להם להכל לכביסות לדמי כיס ולכל הצרכים .אחד מחוץ לבית והסבא של אחד הצדדים שיש לו הרבה כסף ממן את כל הצרכים שלו. 2 בחורים בקשר טכני עם הבית ומצד ההורים שבררתי אישית הם נותנים הכל רק שהמשגיחים חוששים מכך והם הורו לבחורים למעט מלבקש מההורים והישיבה נותנות להם עוגות ודמי כיס. נשארו עוד 4 בחורים שהקשר שלהם בבית לא ברור. הם אמנם היו בחגים בבית באישור הישיבה ואין נתק עם ההורים אך יש אי בהירות לגבי היחסים עם ההורים, למרות שלאחד מהם נודע לי כי בבין הזמנים ההורים קנו לו בגדים וספרים וכל מה שביקש.
וכאן עולה השאלה הקשה?
למי נועד הארגון ? מי מנסה כאן להתעשר על חשבון הבחורים האלו? מי מוכן להפסיד לאיחוד מעל 200,000 ₪ רק כדי לבנות לעצמו שם ותפקיד? האם בשביל 3 בחורים עושים את כל הבלאגן הזה? האם מישהו ביקש מהבחורים האלו רשות לפני שהוא מבייש אותם בכל השטיבלך? האם מישהו בדק עם פסיכולוגים מה יקרה להם מהדבר הזה בהמשך?
זה כבר לא העניין שלי. זה שאלות שצצות תוך כדי, אבל הייטב חרה לי על בזבוז כספי ציבור, על הטעיית אנ"ש למגבית ללא מטרה
לסיום, הדבר לא נתן לי מנוח, החלטת לברר, עשיתי כמה טלפונים וכמובן שלא אוכל לפרט ואז התברר לי פחות או יותר, לדברי המארגנים יש חובות כבדים על הוצאות פרסום ומשפטי בגלל תביעות הסרק של הקבוצה, חובות שהגיעו כבר מעל 1,000,000 ₪ והדרך היחידה לכסות אותם היא באמצעות מגבית למען בחורי יאספיני, סוף דבר אלו אותם מטרות של אמונת צדיקים ואיך אמר לי אחד האחראים ציטוט מהשו"ע: גבאי צדקה רשאי לשנות צדקה מענין לענין באותו העניין.
יכול להיות שהם צודקים, אך לצערי הנזק לאיחוד הוא לא רק 200,000 ₪ שירדו לטימיון ,אלא שאנשים לא יתרמו פעמיים בזה אחר זה, ואני משער כי ככל שיצליחו במגבית שלהם זה יהיה על חשבון האיחוד. אני חושב שהנהלת האיחוד צריכה לשקול מחדש את הדבר או לדרוש מהם לפצות את האיחוד במקרה ואכן יתבררו ההפסדים.
בצער רב ,אברך מסור שעובד שעות נוספות למען האיחוד
נשלח ב-22/10/2021 16:21
החוצפה של גור נדלן שוברת שיאים!!
היום בצהריים הם שמו בתיבות הדואר על ידי שליח חסיד גור את החוברת ההתרמה למגבית המרושעת שלהם !! בנוסך החצופים האלו מטרידים בהודעות טלפניות על מנת לשנורר אנשים למגבית הטרור !! החוצפה שלהם שוברת שיאים ! גם אנשים שכף רגלם לא דרכה בגור מעל 25 שנה !! ואין להם קשר עם גור נדלן מעל חצי יובל שנים והם תומכים ואוהדים מוקרים את הרב שאול אלתר !! למה הם מטרידים אותם ??? את מי שמתעב את דרכם המרושעת??,
חסידי גור נדל"ן , שלא מודעים לפלאי הטכנולוגיה, לצערי, לא מפקפקים בשטיפת המח כאילו מרן הגאון הגדול הגר"ש שליט"א, הוא חלילה ליצן, אפיקורוס נסתר, לועג לצדיקים, רודף כבוד, מזלזל בהלכה ועוד .. עפרא לפומיה. המנוולים לא בוחלים בשום אמצעי. הם מפיצים הקלטות ערוכות כמיטב המסורת של השטרימר, הפרוטוקולים של זקני ציון , ומעלילי עלילות הדם לדורותיהם. רבים מחסידי גור יתרמו באונס אבל רבים גם בנפש חפיצה מתוך אמונה שבכך הם נלחמים בקהילת האפיקורסים, האייפוניסטים, הממורמרים, הליצנים...תרומה שנועדה 'להציל את הדור' האמת, גיוס הכספים שלהם כלל לא מטריד אותי. מטריד אותי שהציבור החרדי הכללי על עסקניו הצבועים, יושב בצד ושותק! איך זה שאין מחאה ענקית על כך שמבזים את אחד מגדולי תלמידי החכמים שבדור? איך שותקים על כך שקורעים ושורפים ספרי קודש ? יש לנו טענות לכל העולם ואשתו על אנטישמיות ושנאת חרדים . טעונות על המזרוחניקים, טענות על הגויים, טענות על השמאלנים ועוד, אבל בתוככי החברה החרדית ממש , רודפים בשיטות אכזריות יהודים חרדים יראים ושלמים שכל חטאם הוא הרצון ללמוד תורה בעיון כמסורת אבותיהם, הם נרדפים כי הם חושבים שעבודת המידות והבין אדם לחבירו קודמת לנאמנות ל'מפלגה', הם נרדפים כי רצונם לעבוד את ה' ולא איזה 'אייברשטער' בשר ודם. הם לא מבקשים כ-ל-ו-ם! אז מעלילים עליהם שקרים ובדותות כדי שתהיה סיבה לרדוף אותם. ואנחנו יושבים בצד ושותקים!