בית פורומים בחדרי חרדים

הפתרון לגזירת הצורר: חד פעמי מקרטון או קלקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/10/2021 21:19 לינק ישיר 

הפתרון לגזירת הצורר ליברמן שר"י: חד פעמי מקרטון או קלקר אולי זה לא יעיל לסכו"ם אבל לצלחות וכוסות זה יעיל וגם פעם היו משתמשים בזה גם בארה"ב היו צלחות מקרטון לא רעים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2021 16:14 לינק ישיר 

[quote]יש מדינות באירופה שהוליכו יהודים במריצות, הצורר המושחת ליברמן ימח שמו וזכרו לנצח נצחים מקנא אכן באותם מדינות, מולדובאי ארור שכמותו, עם ערבים עם גויים רוסים אלה הם חבריו ואלה המנוולים שמנהלים את מדינת ישמרעאל  ימח שמם של בנט לפיד וליברמן אוכלי השקץ והעכבר שונאי ומשנאי ה'. הן יפלו ואנחנו בשם ה' נראה ונשמח במפלתם והתרסקותם פיזית ופוליטית בקרוב ממש השווה הגיונית, חד פעמי לשואה. בטח בירושלים כבר הודבקו הפשקווילים ״זעקה גדולה ומרה״, ״לב מי ישמע ולא יחרד״, על גזרת השמד הנוכחית

אין שום השוואה בין חד פעמי לשואה, יש השוואה בין שנאתו של דוברמן לחרדים כשרצה לשולחם על מריצות כאותה מדינה אירופית המתנגדת לחד פעמי, שאצל מוחו הקודח של דוברמן גזירה זו גם היא נגד הציבור אותו שונא.
עכשיו הבין כבודו.[quote] התכוונת שבמוחך הקודח גזרה זו מכוונת נגד החרדים... לא אשקר אני גם משתמש מפעם לפעם בחד פעמי אבל מבין את הנזק שהם גורמים לסביבה ולכן מסכים לחשוב על טובת הכלל וטובתה לאורך זמן ולא על נוחותי האישית הרגעית שלא אזדקק לשטיפת כלים. אז תפסיקו לזעוק אכלו לי שתו לי, לא כל דבר הוא גזרת הצורר (

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2021 15:49 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
יום אחד יראה האיש הפאשיסט כי גם ליפול מגובה זה מאד מאד כואב, וזה יקרה לו ולכל חבריו הערבים והיהודונים.
יש בסיס כלשהו לתחזיות שלך ?

אז ככה, הבסיס הוא העובדות שכבר היו מעולם כשהיתה ממשלת ביבי לפיד בנט והכל התרסק למספר שנים לא מבוטל, ממשלה שאין בה דבק אלא רק שנאה יגיע יומה בקול רעש גדול וכבר היה לעולמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2021 15:48 לינק ישיר 

אפיפנס כתב:
יש מדינות באירופה שהוליכו יהודים במריצות, הצורר המושחת ליברמן ימח שמו וזכרו לנצח נצחים מקנא אכן באותם מדינות, מולדובאי ארור שכמותו, עם ערבים עם גויים רוסים אלה הם חבריו ואלה המנוולים שמנהלים את מדינת ישמרעאל  ימח שמם של בנט לפיד וליברמן אוכלי השקץ והעכבר שונאי ומשנאי ה'. הן יפלו ואנחנו בשם ה' נראה ונשמח במפלתם והתרסקותם פיזית ופוליטית בקרוב ממש השווה הגיונית, חד פעמי לשואה. בטח בירושלים כבר הודבקו הפשקווילים ״זעקה גדולה ומרה״, ״לב מי ישמע ולא יחרד״, על גזרת השמד הנוכחית

אין שום השוואה בין חד פעמי לשואה, יש השוואה בין שנאתו של דוברמן לחרדים כשרצה לשולחם על מריצות כאותה מדינה אירופית המתנגדת לחד פעמי, שאצל מוחו הקודח של דוברמן גזירה זו גם היא נגד הציבור אותו שונא.
עכשיו הבין כבודו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2021 15:03 לינק ישיר 
רואים שלא טבלת במקווה בימים האחרונים

אפיקטוזין כתב:

דברי כתב:
יום אחד יראה האיש הפאשיסט כי גם ליפול מגובה זה מאד מאד כואב, וזה יקרה לו ולכל חבריו הערבים והיהודונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2021 14:40 לינק ישיר 

דברי כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2021 12:57 לינק ישיר 

שמעתי שמתכננים מעץ זול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 21:03 לינק ישיר 
נשמח לקבל את הרעיונות באישי !!!

אריאל222 כתב:
צייתלתמרור כתב:

הפתרון לגזירת הצורר ליברמן שר"י: חד פעמי מקרטון או קלקר אולי זה לא יעיל לסכו"ם אבל לצלחות וכוסות זה יעיל וגם פעם היו משתמשים בזה גם בארה"ב היו צלחות מקרטון לא רעים

יש רעיונות רבים לעקיפת הגזירה וד"ל ואכמ"ל.
כפי שכתבו פה, אני לא אכתוב את הרעיונות כדי שליברמן שונא החרדים שרוצה לזרוק אותם במריצות לזבל, לא יידע זאת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 20:52 לינק ישיר 

דברי כתב:
יש מדינות באירופה שהוליכו יהודים במריצות, הצורר המושחת ליברמן ימח שמו וזכרו לנצח נצחים מקנא אכן באותם מדינות, מולדובאי ארור שכמותו, עם ערבים עם גויים רוסים אלה הם חבריו ואלה המנוולים שמנהלים את מדינת ישמרעאל  ימח שמם של בנט לפיד וליברמן אוכלי השקץ והעכבר שונאי ומשנאי ה'. הן יפלו ואנחנו בשם ה' נראה ונשמח במפלתם והתרסקותם פיזית ופוליטית בקרוב
ממש השווה הגיונית, חד פעמי לשואה. בטח בירושלים כבר הודבקו הפשקווילים ״זעקה גדולה ומרה״, ״לב מי ישמע ולא יחרד״, על גזרת השמד הנוכחית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 20:16 לינק ישיר 

יש מדינות באירופה שהוליכו יהודים במריצות, הצורר המושחת ליברמן ימח שמו וזכרו לנצח נצחים מקנא אכן באותם מדינות, מולדובאי ארור שכמותו, עם ערבים עם גויים רוסים אלה הם חבריו ואלה המנוולים שמנהלים את מדינת ישמרעאל  ימח שמם של בנט לפיד וליברמן אוכלי השקץ והעכבר שונאי ומשנאי ה'. הן יפלו ואנחנו בשם ה' נראה ונשמח במפלתם והתרסקותם פיזית ופוליטית בקרוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 12:36 לינק ישיר 

די לחשוב שכל דבר זה גזרת שמד... יש מדינות באירופה שאסור למכור בהם חד פעמי בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2021 23:56 לינק ישיר 
חחחחחחחח

אריאל222 כתב:

צייתלתמרור כתב:

כפי שכתבו פה, אני לא אכתוב את הרעיונות כדי שליברמן שונא החרדים שרוצה לזרוק אותם במריצות לזבל, לא יידע זאת.

לה''ו. סבבה ספר בשטיבל, ושם מישהו יעלה את זה לכאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2021 22:19 לינק ישיר 

צייתלתמרור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2021 21:50 לינק ישיר 

ועוד מעט הצר הצורר יטיל מס גם על טריבונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2021 21:00 לינק ישיר 

אל תכתבו רעיונות לעקיפת הגזירה כי השטן המולדובי ימח שמו רק מחפש רעיונות להצרת צעדינו הוא יקרא ויגזור עוד גזירות, כמו ניקולאי הצורר, והכל במסווה של דאגת הציבור ושמחת הנקמה, אבל  יום אחד יראה האיש הפאשיסט כי גם ליפול מגובה זה מאד מאד כואב, וזה יקרה לו ולכל חבריו הערבים והיהודונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2021 20:13 לינק ישיר 

רק לידיעה, הקלקר גרוע פי כמה מפלסטיק, אם פלסטיק מתכלה תוך כמה מאות שנים, קלקר אינו מתכלה לעולם

להלן הרשימה:

• נייר – בין שבועיים לחודש.
  • שאריות מזון – כחודש.
  • חומר אורגני מצמחים ובעלי חיים (שאריות ביצים, עלים וכדומה) – בסביבות חודש-חודש וחצי.
  • קרטון – מספר חודשים.
  • בדי כותנה (כגון בגדים) – 5-6 חודשים.
  • חבל מפשתן – מספר חודשים.
  • בדי צמר (כגון סוודר, גרביים) – כשנה.
  • מוצרים מעץ ( שולחן, כיסא, מיטה) – עשרות שנים אחדות.
  • פחיות שימורים (תירס, טונה) – כ-100 שנה.
  • פחיות שתייה מאלומיניום – 250-500 שנה.
  • חיתולים חד פעמיים – כ-500 שנה.
  • פלסטיק (שקיות ניילון, בקבוקי שתייה, אריזות אוכל וחומרי ניקוי) – מאות שנים.
  • זכוכית – כמיליון שנה.
  • קלקר (כוסות חד פעמיות, אריזות של מוצרי חשמל חדשים) – אינו מתכלה לעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפתרון לגזירת הצורר: חד פעמי מקרטון או קלקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext