בסרטון של 3 שניות בו נראה עמיחי שיקלי אצל הגר"ח, רואים (רח"ל) אשה שאינה נראית בת הרב, וככל הנראה נלוותה לשיקלי, האם אני גם יכול לבוא עם אשתי/בתי ?
נשלח ב-1/11/2021 21:32
לךתדע1 כתבה:
נוירולוג כתב:
לביקור התלוו הדוברת נוי ברק והיועץ עו"ד עומר מאירי, יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני, פרשן 'קול ברמה' ישראל כהן, ויועצי התקשורת שמעון ברייטקופף וירח טוקר.
"מדובר בתמונה מאוד חריגה", סיפר אחד הנוכחים ל'כיכר השבת', "נשים בדרך כלל לא נכנסות לחדר של הרב - רק בנות המשפחה. נוי קיבלה אישור חריג וזכתה להיכנס לקודש הקודשים ולהיות בחדר שבו הרב מקבל את הקהל. היא עמדה בצד והתלבשה צנוע מאוד בהתאם למעמד".
לא הבנתי אם היא רצתה ברכה אז ניתן להעביר את הברכה באמצעות אבנר או שהיא יכולה להגיע עם הרבנית קולדצקי. ,אחרת,( לכאורה) היה כאן הצגה שכולם מלבד הרב השתתפו בה.?
המופע של טרומן הוא סרט קולנוע דרמטי-קומי המבוסס על פרק בסדרה "אזור הדמדומים", שבו מגלה אדם שחייו מצולמים לסדרה בלי ידיעתו. לאחר שהוא מגלה זאת, חברת ההפקה מנסה לתקן את המצב בכל דרך אפשרית, אך הדבר לא עוזר לו להיפטר מן הפרנויה שפיתח, אשר הורסת את חייו. ויקיפדיה
לא יודע מה הסיפור שלכם כל הרבנים הליטאיים קבלו ומקבלים נשים אפילו הרב סילמן שהוא ממוצא חסידי מקבל נשים יש הרבה אדמורי"ם שלמרות שלא מקבלים נשים, הם הכתובת הראשונה לכל אשה שיש לה בעיה בחיים היא מיד מתקשרת לאדמו"ר והוא מנסה לעזור (למשל בקרלין) הגראי"ל היה היחידי שלא קיבל נשים
נשלח ב-30/10/2021 23:46
נוירולוג כתב:
לביקור התלוו הדוברת נוי ברק והיועץ עו"ד עומר מאירי, יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני, פרשן 'קול ברמה' ישראל כהן, ויועצי התקשורת שמעון ברייטקופף וירח טוקר.
"מדובר בתמונה מאוד חריגה", סיפר אחד הנוכחים ל'כיכר השבת', "נשים בדרך כלל לא נכנסות לחדר של הרב - רק בנות המשפחה. נוי קיבלה אישור חריג וזכתה להיכנס לקודש הקודשים ולהיות בחדר שבו הרב מקבל את הקהל. היא עמדה בצד והתלבשה צנוע מאוד בהתאם למעמד".
לא הבנתי אם היא רצתה ברכה אז ניתן להעביר את הברכה באמצעות אבנר או שהיא יכולה להגיע עם הרבנית קולדצקי. ,אחרת,( לכאורה) היה כאן הצגה שכולם מלבד הרב השתתפו בה.?
ראוי לא להעתיק תגובות שמכילות "קודש הקדשים" ואיני מתכוון ח"ו לפגוע בשר התורה אלא לעצור את הזילות של...
אלו לא תגובות, אלו ציטוטים מהכתבה של היחצנים מבית רשב"ם. וכמובן מיותר לציין שהם גדולי מבזיו של האיש הקדוש והצדיק הזה.
נשלח ב-30/10/2021 21:10
נשים נכנסות לגר"ח קנייבסקי, בעיני ראיתי הוא נוהג כמנהג החזו"א שהיה מקבל נשים וכך כל הרבנים בליטא היו גם אדמורים שקבלו נשים ולא רק הרבי מחב"ד
נשלח ב-30/10/2021 21:07
אךטובוחסד כתב:
נוירולוג כתב:
כמה צנוע אני לא יודע, אבל לא הגיוני שאשה חרדית צנועה יותר חולת סרטן או עם בעיות אחרות, רוצה להכנס לרב ולא יכולה, וזו נכנסת כאילו מדובר מינימום בהצלת עם ישראל! ושיקלי שטוענים שהוא קונסרבטיבי בעצמו ותומך רפורמים מוצהר איך נכנס ל"קודש הקדשים"? אז כנראה הנכדים לא חושבים שהחדר הזה והיושב בו הם קדושים מספיק.. ואין ספק בכלל שביתו של ר' חיים הפך למכרה זהב עבור הנכדים וזהו!
אין ספק שיש הצדקה לכנות את ר' חיים קדוש. היום בכלל אין ערך למילה ע"ע הרב אזרחי על הינוקא. וכ' אבל לא קודש קדשים בזה הם מזילים את המושג של הבית המקדש והופכים אותו לעבודה זרה של ממש ר"ל. בעבר כבר נאמר שסובביו מכניסים מושגים נוצריים לעם ישראל בעבור חופן דולרים: לא לחינם אסור להקריב אתנן זונה וכו'
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/10/2021 16:16:06
נשלח ב-29/10/2021 16:03
אךטובוחסד כתב:
לךתדע1 כתבה:
ראוי לא להעתיק תגובות שמכילות "קודש הקדשים" ואיני מתכוון ח"ו לפגוע בשר התורה אלא לעצור את הזילות של...
הבנתי את הערתך על "קודש הקדשים" ואני אפילו מסכים עם זה אבל רק חלקית, כי עדיין חושב שיש מושג של "קדוש" ו"טהור", ור' חיים במהותו וחיותו יכול בהחלט לענות להגדרה הזו.. לא שאני או מישהו אחר יודע בוודאות מיהו קדוש ומי ל"ו-ניק וכו'.
רק לא הבנתי למה כתבת "להעתיק"? זה קצת מעליב להשוות אותי לשירלי פינטו מימינה שגונבת פוסטים מאחרים..
כתבתי אזה לנוירולוג. הוא הרי הביא את הזבל הזה לפורם. את התגובה שלך אהבתי במיוחד: כי מזבח הזהב היה לפני הקודש קדשים
נשלח ב-29/10/2021 15:59
למה ליצור סתם מחלוקות?
נשלח ב-29/10/2021 15:52
לךתדע1 כתבה:
הבנתי את הערתך על "קודש הקדשים" ואני אפילו מסכים עם זה אבל רק חלקית, כי עדיין חושב שיש מושג של "קדוש" ו"טהור", ור' חיים במהותו וחיותו יכול בהחלט לענות להגדרה הזו.. לא שאני או מישהו אחר יודע בוודאות מיהו קדוש ומי ל"ו-ניק וכו'.
רק לא הבנתי למה כתבת "להעתיק"? זה קצת מעליב להשוות אותי לשירלי פינטו מימינה שגונבת פוסטים מאחרים..