| נשלח ב-4/11/2021 13:50 |
|
| |
האם גם לכם האפליקציה של האדם ה1 לא עובד?
לה''ו. ואיך מעדכנים אותו. לא הצלחתי דרך החנות. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2023 20:15 |
|
| |
הגיוני שהפחיתו ממנגנוני ההגנה לגולשים מהארץ, התקפות האקרים הם מחו"ל בדרך כלל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2023 19:41 |
|
| |
מה יהיה למייעסע?
כנראה שהבעיה הוא רק עם גולשים מחו"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 23:03 |
|
| |
ומגיע גם תודה לאדם ה1 שפיתח אפליקציה מצויינת כזאת, והשקיע בה עשרות אם לא מאות שעות בחינם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 20:30 |
|
| |
| בחדרי חרדים כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | | ושוב האפליקציה לא נותנת לגשת לפורומים. מרביעי בבוקר לא מצליח להכנס לפורום מהאפליקציה, לחדשות כן הצלחתי להכנס. |
|
הנושא מטופל ובע"ה במשך היום זה יסתדר. |
|
כנראה שהנהלת האתר סידרה "מעקף" לאפליקציה, אבל זה לא תפס לכולם. נ.ב. מכיון שהאפליקציה פותחה באופן עצמאי, ההנהלה בעיקרון לא אחראית או חייבת לעשות את התיקונים האלה, ועל כך מגיעה להם התודה והברכה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 19:02 |
|
| |
אז למה אצל חלק אנשים זה כן עובד וחלק לא, הרי אמור לא לעבוד אצל כולם באותו מדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 18:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 18:25 |
|
| |
בדפדפן הרגיל אני רואה את זה כל פעם כמעט שאני נכנס לבחדרי או אחד הפורומים, לפעמים הוא מבקש את האישור שאני אנושי ולפעמים רק מוסר הודעה שהוא בודק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 16:45 |
|
| |
| Palin12 כתב: |  | | מה השתנה בשבועות האחרונים, הרי זה בעיה להרבה אנשים ברחבי תבל, אני לא שניתי מכשיר או ספק, אז זה משהו באתר או בתוכנה. |
|
בשבועות האחרונים נוספו כנראה שירותי האבטחה של חברת Cloudflare שמתפקדים כמו חומת אש סביב האתר ומסננים גישות חשודות. לא יצא לך לראות את המסך הבא בדפדפן לפעמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 15:32 |
|
| |
מה השתנה בשבועות האחרונים, הרי זה בעיה להרבה אנשים ברחבי תבל, אני לא שניתי מכשיר או ספק, אז זה משהו באתר או בתוכנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 13:57 |
|
| |
כנראה שה-firewall של האתר חוסם את הגישה מהאפליקציה מאיזושהי סיבה, אבל לא יודע להגיד בוודאות למה. יכול להיות שיש משהו ספציפי משותף לכם (כתובת IP, ספק או מכשיר) שגורם לו לחשוד בכל מה שלא דפדפן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 22:24 |
|
| |
| Palin12 כתב: |  | אני עדיין לא מצליח, מופיע כל הזמן שהניק או הסיסמא שגויים, אני מכניס מחדש וזה לא עוזר. אבל גם לא נכנס לבחדרי חרדים שלא צריכים לזה סיסמא וכו'. |
|
כנ''ל, אי אפשר להיכנס אפילו לפורום המרכזי שאין בו צורך בשם משתמש, אבל מהדפדפן הכל עובד
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 21:13 |
|
| |
הבעיה הי' כל הזמן לאחרונה, לערך 2 3 שבועות. יש לי את הסיסמא, ובמחשב זה נכנס עם אותו שם וסיסמא.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 19:06 |
|
| |
| Palin12 כתב: |  | אני עדיין לא מצליח, מופיע כל הזמן שהניק או הסיסמא שגויים, אני מכניס מחדש וזה לא עוזר. אבל גם לא נכנס לבחדרי חרדים שלא צריכים לזה סיסמא וכו'. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 16:02 |
|
| |
|
נראה לי שתחליף ניק, או תמצא דרך למצוא את הסיסמה הנכונה או השם הנכון. באתר הרגיל הכל פועל כשורה, הבעיות היו כעת באפליקציה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 21:14 |
|
| |
אני עדיין לא מצליח, מופיע כל הזמן שהניק או הסיסמא שגויים, אני מכניס מחדש וזה לא עוזר. אבל גם לא נכנס לבחדרי חרדים שלא צריכים לזה סיסמא וכו'.
|
|
|
|
|