בית פורומים בחדרי חרדים

עמית סגל : עידית סילמן בדתה את סיפור התקיפה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2021 12:28 לינק ישיר 
עמית סגל : עידית סילמן בדתה את סיפור התקיפה ?

האם עידית סילמן באמת הותקפה באלימות בתחנת דלק?

אמש השמיעה יושבת ראש הקואליציה, עידית סילמן, עדות מטלטלת בתכנית "פגוש את העיתונות": "לפני שבועיים היה לי מקרה חד פעמי - שבן אדם הטיח אותי לרכב. לפני שבועיים תפס אותי בן אדם אחרי שתדלקתי בתחנת דלק במודיעין והטיח אותי פיזית לרכב. הבנתי כמה מילים יכולות להיות מסוכנות. באותו רגע הבנתי שאני שמה את הכול בצד ושאנחנו מעבירים תקציב".

תקיפת חבר כנסת באלימות פיזית היא מקרה חריג ומטריד שמעטים ונדירים כמותו. האם ייתכן שסילמן הותקפה באלימות?

התמיהות גוברות כאשר מתברר בעקבות פניית חדשות 12 כי סילמן לא טרחה להגיש תלונה על התקיפה לכאורה לקצין הכנסת או למשטרה. אמש, בהתכתבות עם צייצן בטוויטר, נסוגה חלקית מהגירסה: "היו עיתונאים שידעו", כתבה סילמן, "ומי שצריך לדווח דווח". כאמור, הכנסת והמשטרה לא קיבלו עדכון על כך. בנוסף, קשה להאמין שעיתונאים יחרישו סיפור כה דרמטי על תקיפה. תחנות דלק מצולמות דרך קבע, ולכן לו נקבה סילמן בשם תחנת הדלק שבה אירעה התקיפה, ייתכן שאפשר היה לוודא את המידע, אך סילמן מסרבת להשיב לפניות, בין היתר של חדשות 12, לנקוב בתאריך המדויק ובתחנת הדלק. בהתכתבות אמש התגלה כי אם התקיפה בכלל אירעה, היא לא הייתה לפני שבועיים כפי שטענה סילמן: "לא סיפור חדש, קיבל כותרת עכשיו", כתבה. גם גירסה זו תמוהה, שכן לפי סילמן רגע התקיפה לפני שבועיים היה זה שבו גמלה בליבה ההחלטה "לשים הכל בצד ולהעביר תקציב".

טענות לתקיפה והתנכלות אינן חדשות מצד סילמן: ערב הקמת הממשלה, נפתחו מהדורות חדשות בטענה של מקורביה כי רכב מסתורי עקב אחריה, לכאורה כדי לאסוף מידע, לאיים ולתצפת אחריה, בעקבות כוונתה לתמוך בהקמת הממשלה. טענות דומות השמיע חבר הכנסת ניר אורבך, והדבר גרר דיון נרחב באלימות הימין נגד ימינה.

בלשי משטרה פשטו על בתיהם של העוקבים, שהתגלו כתלמידי ישיבה שלא עקבו בחשאי אלא להפך: כרזו עם רמקול מרכבם קריאות לסילמן ואורבך לא להצטרף לממשלה. עד לרגע זה לא הוגש כל כתב אישום בפרשה אף שחלפה כמעט חצי שנה.

ניסינו שוב ושוב לפנות לחברת הכנסת סילמן לתגובה אך זו לא התקבלה עד עתה.

עמית סגל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 14:43 לינק ישיר 

הרעיון הוא שימינה עכשיו ממשיכים את השקר השמאלני הנצחי כאילו הימין הוא מטורף ואלים ואכזרי. הלכלוכים האלה כואבים כי הם מנסים להכפיש ציבור שלם ולתייג אותו. עד כמה שידוע לי, מאז רצח גנדי לכל שר יש מאבטח צמוד ומהמעט שאני מכיר את גב' סילמן היא דואגת לעטוף את עצמה בשמירה ובכל דרך שתתייג אותה כאח"מית וכמנותקת (כי למה צריך להתקרב לעם אם גם ככה את לא עוברת את אחוז החסימה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 14:03 לינק ישיר 

לא מבין מה הסערה. נניח שבדתה את זה, נניח.

אבל כל הסיפור של ימינה ובנט ששיקרו לבוחריהם והקימו ממשלת שמאל זה לא שקר הרבה יותר גדול?  אז מה זה לעומת עוד איזה שקר קטן שמדובר כעת. נו באמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 07:02 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/news/1296002

אני מעריך שזה עוד בדיה מביתה של ח"כ עידית סילמן

או ששאף אחד לא פרץ לה לחשבון הטוויטר,

או שהיא דאגה שמישהוא יפרוץ לה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 01:03 לינק ישיר 

בסוף עוד יתברר כי בכלל זאה היה מעריץ ככל שיש לה כאלו ובכלל הוא זרק עליה סוכריות

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 15:40 לינק ישיר 

לזכרוני היה לה גם סיפור של בגידה (פוליטית) בבלירות בעייריית ירושליים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 13:04 לינק ישיר 

מי שבוגד במצביעיו, ולא בפעם הראשונה, (בפעם הקודמת זה היה עם הרב רפי, נבעך, כשערקה מהבית היהודי לבנט), ודאי חשוד לשקר,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 12:34 לינק ישיר 

אם הסיפור לא היה ולא נברא
הרי שיש כאן סיפור ענק
ואני מקווה שסגל ימשיך לעקוב אחרי הסיפור הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עמית סגל : עידית סילמן בדתה את סיפור התקיפה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext