בית פורומים בחדרי חרדים

דעה - חובה לחזק את רשת יש חסד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2021 14:16 לינק ישיר 
דעה - חובה לחזק את רשת יש חסד

אמנם מדובר בעסק מסחרי ולא גמ"ח, אבל ההתקפה האחרונה עליהם ועל האתר זול למהדרין, היא התקפה ישירה על הציבור החרדי, ובנוסף, מתברר שאכן הרשת הזו זולה וטובה לנו.
החילונים ש"גילו" את אושר עד כרשת זולה, באים לשם באלפיהם, בלבוש לא צנוע בעליל, לא מכבדים את מטרת המסחר לטובת

הציבור החרדי שמעוניין במקום נקי מכל הפריצות שלהם, ובכל זאת אף אחד לא מגרש אותם משם.
הם מתנהגים בכפיות טובה, ובמקום להחליט לרכוש באתר הזה כפי שבאים לאושר עד, הם גרמו לסגירתו ובעצם עשו נזק לציבור החרדי יותר מאשר לשופרסל.

לי נראה כי מצד הכרת הטוב, יש מקום לחזק את שופרסל ורשת יש חסד דווקא בשל כך, גם אם לא דרך האתר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 16:05 לינק ישיר 

כדאי גם לבדוק מה המחירים במגזר הערבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 16:05 לינק ישיר 

לא מבין על מה העליהום כשכל השנים יש פערים בין הרשתות שופרסל שלי לשופרסל דיל ועוד תתי רשתות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 14:16 לינק ישיר 

סופרסל לא בעד או נגד חרדים 
הם רק רוצים כסף.... 
הטעות הגדולה שלהם זה שאין יועץ\איש תקשרות שינהל את המשבר 

במקום לצאת ולהגיב הם מיהרו לסגור את האתר ועשו לעצמם עוד יותר נזק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2021 14:03 לינק ישיר 

האם רשת יש חסד הפסיקה למכור את מוצרי הבצק עלים, מלאווח, בורקס קפוא וכדו' של חב' ציפור השרון? זה היה עולה 40% פחות מהמחירים של המוצרים של החברות האחרות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 20:26 לינק ישיר 
אחי, אתה בדיליי עצום. סגרו אותה בשבוע שעבר...

משגיחשליטא כתב:

אם שופרסל סוגרת את ישיר למהדרין אני הראשון להכריז שמעבר ללחם חלב וביצים לא אבצע ברשת שלהם שום קניה גדולה. עד עכשיו הייתה התלבטות בין קניה באושר עד למשלוח מהם, לפחות אותה הם יחסכו הזעם של צרכני הרשת החילונים על המחירים היקרים, הודיע מנכ''ל שופרסל יצחק אברכהן, כי שופרסל **** תפסיק את פעילות ה'אתר הסודי' למגזר החרדי החל מהלילה – חמישי.****בסרטון התגובה שפרסם אמר: ''בימים האחרונים הוצגו נתונים על פערי מחירים בין אתר 'ישיר למהדרין' של רשת 'יש חסד' מבית שופרסל, אתר הפונה למגזר המבקש כשרויות גבוהות ופונה למגזר משפחות מרובות ילדים לבין המגזר הכללי.כל הזכויות שמורות © 2021 חרדים10

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 07/11/2021 20:31:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 19:56 לינק ישיר 

ואבטל את כרטיס אשראי יש שגם ככה כבר לא משתלם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 19:55 לינק ישיר 

אם שופרסל סוגרת את ישיר למהדרין אני הראשון להכריז שמעבר ללחם חלב וביצים לא אבצע ברשת שלהם שום קניה גדולה. עד עכשיו הייתה התלבטות בין קניה באושר עד למשלוח מהם, לפחות אותה הם יחסכו לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 14:46 לינק ישיר 
כששופרסל-יש ''יכנעו'' ויעלו מחירים, גם תחזק אותם?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דעה - חובה לחזק את רשת יש חסד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext