בית פורומים בחדרי חרדים

בורו פארק: אלפים נהרו לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2021 17:50 לינק ישיר 
בורו פארק: אלפים נהרו לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורא

המונים מתושבי בורו פארק ובראשם רבני גור, בעלזא, באיאן ועוד נהרו בליל שבת לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורה שנמשך שלוש שעות • מלצר נכרי שעובד באולם תיעד את האלפים, ואילו הצלם שוקי לרר תיעד בסעודה שלישית במוצאי השבת ואת מעמד ההבדלה

שבת כזו לא זכורה מזה זמן רב בבורו פארק. האדמו"ר מסאדיגורה, שזה לו המסע הראשון בקרב חסידיו מחוץ לישראל, ערך את התפילות והטיש באולם עמינענ'ס (קראסנא), כשבטיש המרכזי שנערך בליל שבת נהרו אלפים רבים והמשטרה נאלצה לחסום את הכניסות לאולם במשך שעה שלימה כדי לווסת את הדוחק הרב ששרר במקום.

הרבי נכנס לטיש בשעה 22:10 וניגן את ה'שלום עליכם' בנעימה הרוז'ינאית כשדממה מוחלטת באולם הגדול ולאחר מכן קידש על היין ופתח בעריכת הטיש. לצידו הסבו דודיו הרה"ג פנחס שפירא שבשבת זו נערך גם האויפריף לנכדו, וכן הרה"ח שמואל זנוויל שארף מגדולי תומכי התורה בעולם החסידות.

משלחת דייני וראשי מוסדות בעלזא הגיעו להשתתף בטיש בשליחות האדמו"ר שביקש כי יבואו מטעמו לטיש. כמו כן השתתפו במעמד רבני גור, משלחת נכבדה מרבני ועסקני באיאן ועוד רבנים ואישי ציבור רבים מבורו פארק.

בשעה 1:15 בלילה הסתיים הטיש כשהרבי מכבד את דודו הרה"ג רבי פנחס שפירא לברך על הכוס ולאחר מכן יצא אל האכסניה בבית הנגיד הרה"ח יהושע אליעזר ברוקר כשמאות מתושבי המקום מלווים אותו ומבקשים להתברך. יצויין כי האדמו"ר קיים ביום חמישי בלילה קבלת קהל עד השעה 3 לפנות בוקר עבור המבקשים להתברך אך ישנם רבים שלא הצליחו עדין להיכנס.

למחרת בבוקר נמכרו העליות עבור החזקת המוסדות כאשר עליית הרבי נמכרה ב-50 אלף דולר. כמו כן נערך האופרוף לנין האדמו"ר ה'עקבי אבירים' זצ"ל, נכד להרה"ג רבי פנחס שפירא רב ביהמ"ד סאדיגורה בתל אביב, ובנו של הרה"ג רבי דוד מרילוס רב הכולל של החסידות במודיעין עילית. לאחר התפילה ערך הרבי קידושא רבא מיוחד לבחורי החבורות של סאדיגורה בארה"ב ונשא בפניהם מדברות קדשו.

בסעודה שלישית התקיים טיש נוסף עבור החסידים, לאחר מעריב ומעמד ה'הבדלה' עברו כולם להתברך לפני הרבי.

לתמונות נוספות:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 20:21 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
המונים מתושבי בורו פארק ובראשם רבני גור, בעלזא, באיאן ועוד נהרו בליל שבת לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורה שנמשך שלוש שעות • מלצר נכרי שעובד באולם תיעד את האלפים, ואילו הצלם שוקי לרר תיעד בסעודה שלישית במוצאי השבת ואת מעמד ההבדלה

שבת כזו לא זכורה מזה זמן רב בבורו פארק. האדמו"ר מסאדיגורה, שזה לו המסע הראשון בקרב חסידיו מחוץ לישראל, ערך את התפילות והטיש באולם עמינענ'ס (קראסנא), כשבטיש המרכזי שנערך בליל שבת נהרו אלפים רבים והמשטרה נאלצה לחסום את הכניסות לאולם במשך שעה שלימה כדי לווסת את הדוחק הרב ששרר במקום.

הרבי נכנס לטיש בשעה 22:10 וניגן את ה'שלום עליכם' בנעימה הרוז'ינאית כשדממה מוחלטת באולם הגדול ולאחר מכן קידש על היין ופתח בעריכת הטיש. לצידו הסבו דודיו הרה"ג פנחס שפירא שבשבת זו נערך גם האויפריף לנכדו, וכן הרה"ח שמואל זנוויל שארף מגדולי תומכי התורה בעולם החסידות.

משלחת דייני וראשי מוסדות בעלזא הגיעו להשתתף בטיש בשליחות האדמו"ר שביקש כי יבואו מטעמו לטיש. כמו כן השתתפו במעמד רבני גור, משלחת נכבדה מרבני ועסקני באיאן ועוד רבנים ואישי ציבור רבים מבורו פארק.

בשעה 1:15 בלילה הסתיים הטיש כשהרבי מכבד את דודו הרה"ג רבי פנחס שפירא לברך על הכוס ולאחר מכן יצא אל האכסניה בבית הנגיד הרה"ח יהושע אליעזר ברוקר כשמאות מתושבי המקום מלווים אותו ומבקשים להתברך. יצויין כי האדמו"ר קיים ביום חמישי בלילה קבלת קהל עד השעה 3 לפנות בוקר עבור המבקשים להתברך אך ישנם רבים שלא הצליחו עדין להיכנס.

למחרת בבוקר נמכרו העליות עבור החזקת המוסדות כאשר עליית הרבי נמכרה ב-50 אלף דולר. כמו כן נערך האופרוף לנין האדמו"ר ה'עקבי אבירים' זצ"ל, נכד להרה"ג רבי פנחס שפירא רב ביהמ"ד סאדיגורה בתל אביב, ובנו של הרה"ג רבי דוד מרילוס רב הכולל של החסידות במודיעין עילית. לאחר התפילה ערך הרבי קידושא רבא מיוחד לבחורי החבורות של סאדיגורה בארה"ב ונשא בפניהם מדברות קדשו.

בסעודה שלישית התקיים טיש נוסף עבור החסידים, לאחר מעריב ומעמד ה'הבדלה' עברו כולם להתברך לפני הרבי.

לתמונות נוספות:

למה לא מיליוני?

הנייר סובל הכל

תעמולה ויחצ אינם צריכים לחפוף למציאות

ההגזמות הללו מעידות על חולשה וניסיון לייפות את המציאות במקום המציאות עצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 12:13 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אני מייצג את האמת, לדעתי, לפעמים היא מתנגשת עם גור, לפעמים היא מתנגשת עם ר' שאול, כן אני יודע שזה כואב לך, האמת כואבת לפעמים מה לעשות

אז אני מבין ממך שאתה בעצם לא חסיד של ר' שאול, סתם לקחת על עצמך להפציץ כאן אשכולות עליו, לפרסם דרשות שלו, לבכות בכל פעם שהאתר כאן לא מספיק מביא את ר' שאול לכותרות
אשרי המאמין...
אני מביע חוסר אמון מוחלט בהצהרה שלך,
לפחות החבר שלך היה מספיק אמיתי, אתה חלש.

אני בעיקר מביא אשכולות שמפרסמים את הטרור הגוראי, על הוועדה שלהם, לפעמים פרטים על דרך התנהלותו של האדמו''ר. [פתחתי אשכול על הביקור של הגר''ש בארה"ב ובמסגרת אשכול זה פרסמתי גם דרשות ושיעורים. אנשים מאד התעניינו וזה בסדר גמור]. 
לכתוב שאני מתבכיין בכל פעם שלא מביאים דברים ממנו [בזמן שאני עצמי כמעט ולא עוסק בכך כנ"ך] זהו שקר.
גם לכתוב שמשהו היה אמיתי וכביכול כתב שהוא חסיד של הגר''ש, זהו שקר כי הוא בפרוש כתב לא כך.

שקרים על גבי שקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 11:10 לינק ישיר 
momeir

תורפיה כתב:
חבר'ה, אולי תשחררו את האדמור מסדיגורא מעמוד ההתנצחויות שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 08:04 לינק ישיר 

חבר'ה, אולי תשחררו את האדמור מסדיגורא מעמוד ההתנצחויות שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 05:30 לינק ישיר 

אני מייצג את האמת, לדעתי, לפעמים היא מתנגשת עם גור, לפעמים היא מתנגשת עם ר' שאול, כן אני יודע שזה כואב לך, האמת כואבת לפעמים מה לעשות

אז אני מבין ממך שאתה בעצם לא חסיד של ר' שאול, סתם לקחת על עצמך להפציץ כאן אשכולות עליו, לפרסם דרשות שלו, לבכות בכל פעם שהאתר כאן לא מספיק מביא את ר' שאול לכותרות
אשרי המאמין...
אני מביע חוסר אמון מוחלט בהצהרה שלך,
לפחות החבר שלך היה מספיק אמיתי, אתה חלש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:40 לינק ישיר 

אתה חושב שאם תחזור על זה שוב ושוב 
ואני לא "יתגונן" בכל פעם מחדש [כמו שאתה נזעק שאומרים עליך שאתה מייצג את גור בפורום]
אז בכך זה יהפוך למציאות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:35 לינק ישיר 

האם אינך משתייך לקהילת הגר"ש שליט"א???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:28 לינק ישיר 

לא.
אני לא חושב שאני אמור לשאול אותו.
הוא לא האיש שאני מתייעץ איתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:17 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
זה אתה שכתבת שאתה מצפה בשקיקה לשמוע אותו
ונשאלת [עכשיו בשלישית] מתי שמעת אותו ומי מפריע לך להמשיך בכך 
באותה הזדמנות תשאל אותו את כל הקו' דלעיל
תספר לו שיש ניק חצינזק שעושה לקהילה שלו נזקים 
ותשאל אותו מה אפשר לעשות
אולי יזרקו את חצינזק מהקהילה.

איזו שאלה דבילית
אני ממשיך לשמוע אותו מידי פעם, איפה אמרתי שמישהו מפריע לי להמשיך או שאני לא שומע

ולמה אתה בורח, האם אני אמור לבוא לשאול אותו על מה שאתה עושה?
אתה משתולל כאן, לך אתה ותשאל אותו האם מעשיך נוחים בעיניו
אתה חסיד שלו או לא?
אתה לא חושב שראוי שתשאל אותו על מה שאתה עושה כאן?
האם תהיה מוכן לבוא להזדהות בכלל לפניו ולומר לו שאתה הפרא אדם מבחדרי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:15 לינק ישיר 

momeir כתב:
 האם עשית חשבון נפש למה זה?
אילו היו אלו אשכולות שנפתחו על ידי כמה ניקים הייתי עושה חשבון, אבל כשניק אחד הוא זה שפותח את כל האשכולות ההשמצה, לא נראה לי שממש צריך לעשות חשבון נפש רק כי ניק אחד הזוי החליט להשמיץ כאן את מי שלא נמצא כאן לענות לו

מסכים! האם שאלת את עצמך למה אין ? ולמה רק בגור הוא 'עוקר הדת' ? 
אה, ממש פשוט, כי אין כמעט חסידי גור בפורום.. היה סמוך ובטוח ידידי, שאם הם היו שורצים כאן כמוך וכמו חצי נזק, היית רואה כאן כל יום עשר אשכולות חדשות, האם היה זה מעיד על טיבם של קהילות גור והגר"ש? ריבוי אשכולות? זה המדד?

עונה לך שוב ושוב כ 'מחאה' על ביזוי כבוד התורה של הגאון הגדול, פה מפיק מרגליות, ענותן ושפל ברך, אוהב ישראל מרן הצדיק ראש הישיבה הגר"ש שליט"א.

בוא נודה על האמת, אתה לא בא למחות כאן על ביזוי כבודו של ר' שאול, צבוע קטן שכמוך, שהרי בכל היסטוריית ההודעות שלי מעולם לא כתבתי מילה אחת רעה על ר' שאול, יודע למה? כי אני מעריץ אותו.
כתבתי פה נגד אנשי ר' שאול המשמיצים כאן ללא הרף את גור פותחים כל יום אשכולות שכבר נמאס
אתה מוחה אם כך על כבודך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:10 לינק ישיר 

זה אתה שכתבת שאתה מצפה בשקיקה לשמוע אותו
ונשאלת [עכשיו בשלישית] מתי שמעת אותו ומי מפריע לך להמשיך בכך 
באותה הזדמנות תשאל אותו את כל הקו' דלעיל
תספר לו שיש ניק חצינזק שעושה לקהילה שלו נזקים 
ותשאל אותו מה אפשר לעשות
אולי יזרקו את חצינזק מהקהילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:00 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
ובמה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים
האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה?
גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי?
אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים
או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?

זה אמור להתבטא במשהו? אנשים כאילו אמורים לבוא לגר"ש או לאדמור מגור ולומר לו שהם מעריכים אותו?
איך אפשר למדוד את זה?
בכמות סקרנים שבאים לטיש היסטורי בבורו פארק? האם סקרנים נחשבים למעריצים?
חוץ מזה שהגר"ש לא הופך להיות מאוס רק בגלל שאחד כמוך נסחב אחריו, אני לא בטוח שהוא מודע בכלל לאשכולות ההשמצות שאתה שם פה, הוא לא אמור לאבד בכלל מערכו בגלל אחד כמוך המציג את עצמו כחסיד שלו, לדעתי הוא לא היה רוצה בחוסיד כמוך, אתה כן גורם כאן נזק לתדמית קהילת ר' שאול אבל לא לר' שאול עצמו, צדיק פה מפיק מרגליות שפתים ישק.
ייתכן ואילו היה יודע היה זה מיסב לו צער רב, ואולי כדאי ליידע אותו כדי שהוא יתייחס לאנשים כמוך שחושבים שהם משיבים מלחמה שערה ומשמיצים ברשת ולמעשה מה שאתה עושה זה דבר פסול,
רוצה אולי להיכנס לגר"ש ולשאול אותו מה דעתו על המשימה הקדושה שלך כאן של השמצת גור בכל יום באשכולות?
תבוא לספר לכולנו מה הוא ענה?
תספר לנו האם יש לך הסכמה ממנו לרדיפה שלך ולהשמצות, או שתספר לנו שהוא לא מסכים עם זה ושאתה מצפצף עליו?

תענה בבקשה על השאלה הזאת אל תברח, מחכה לתשובה האם הלכת לשאול את הגר"ש..

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 12/11/2021 02:01:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 00:01 לינק ישיר 

ובמה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים
האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה?
גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי?
אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים
או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 20:40 לינק ישיר 
תעשו חשבון נפש איך היגעתם עד הלום

איש_חשוב כתב:
ברגע שבנאדם נכנס לפורום בחדרי חרדים, רואה אינספור אשכולות השמצות נגד גור, האם עשית חשבון נפש למה זה?
אינו רואה אשכולות השמצות נגד קהילת ר' שאול, מסכים! האם שאלת את עצמך למה אין ? ולמה רק בגור הוא 'עוקר הדת' ? 
תגיד לא נמאס לך לחזור ולקבל שוב ושוב על אותם שאלות את אותם תשובות?  עונה לך שוב ושוב כ 'מחאה' על ביזוי כבוד התורה של הגאון הגדול, פה מפיק מרגליות, ענותן ושפל ברך, אוהב ישראל מרן הצדיק ראש הישיבה הגר"ש שליט"א.
.

תוקן על ידי momeir ב- 11/11/2021 20:41:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 20:19 לינק ישיר 

ברגע שבנאדם נכנס לפורום בחדרי חרדים, רואה אינספור אשכולות השמצות נגד גור, אינו רואה אשכולות השמצות נגד קהילת ר' שאול, מבין ששני הצדדים מכים אחד את השני, מבלי להיכנס לשאלת "אבל הוא עשה יותר", כי עדיין שני הצדדים משיבים מלחמה, אלו באלימות ואלו בדברי הסתה והשמצה ברשת
תגיד לא נמאס לך לחזור ולקבל שוב ושוב על אותם שאלות את אותם תשובות? כי האמת נמאס כבר לענות לך, אבל ברגע שאתה לא מקבל תשובות מיידית ישר לתוך הפה אתה מתחיל לצרוח.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בורו פארק: אלפים נהרו לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext