בית פורומים בחדרי חרדים

האם הנערה אפרת מצליח ע"ה, בת 16 מרחובות, נפטרה מהחיסון לקורונה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2021 14:55 לינק ישיר 

טרגדיה עצובה בקהילה החרדית בעיר רחובות: הנערה אפרת מצליח ע"ה בת 16 וחצי בלבד, הלכה לעולמה בבית החולים שניידר בפתח תקווה, לאחר שהתמוטטה לפני כשבוע. רבים נשאו תפילות לרפואתה של אפרת בת רחל, אך למגינת לב היא השיבה את נשמתה ליוצרה.

המנוחה ע"ה נולדה  ברחובות בל' אדר תשס"ו לאביה העסקן הרב ר' יוסי מצליח ואמה מרת רחל שתחי' לבית משפחת אטיאס, אנשים מוכרים ואהובים ברחובות. הרב מצליח ורעייתו מנהלים את מעונות של "מעלות" בעיר לצד כולל גדול אותו הוא מנהל.

אביה מהמקורבים של האדמו"ר רבי אלעזר אבוחצירא זצ"ל וכן של בנו האדמו"ר רבי פנחס אבוחצירא מבאר שבע. 

אפרת ע"ה למדה בבית יעקב ברחובות וכן בסמינר 'דרך ישראל' בעיר, המורות והתלמידות קיבלו בהלם את הבשורה הקשה. 

ל'בחדרי חרדים' נודע כי לפני כשבוע היא פונתה במהלך שבת קודש פרשת חיי שרה לבית החולים קפלן לאחר שהתעלפה, לאחר בדיקות התברר כי סובלת מדימום מוחי ומהר מאוד הועברה לבית החולים שניידר בפתח תקווה. 

אפרת עברה ניתוח ראש מורכב ומאז היא לא התעוררה. משפחתה לא זזה ממיטתה וביקשה להרבות בתפילות ורחמים, אך למגינת כל לב היא השיבה את נשמתה הטהורה ליוצרה.

הותירה אחריה את הוריה אחיה ואחיותיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 21:28 לינק ישיר 

שטויות!!!!
אני במקרה מכירה את המקרה העצוב הזה מקרוב.
המנוחה ז"ל חלתה בקורונה כחודש לפני פטירתה וכלל לא התחסנה.
אז תפסיקו להמציא שקרים ושטויות!!!!!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 20:35 לינק ישיר 

תראו עד היכן מסוגלים כל מטורפי-הזויי-מתנגדי-החיסונים ללכת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 16:20 לינק ישיר 

יצאה הודעה מסודרת מטעם המשפחה .אין כל קשר בין החיסון לבין העבר הרפואי שלה ע"ה. כת מטורללי הנגד לא נחים לרגע אבל במשך השנה האחרונה מבריחה למדבר עד הפצת  פייק בכמויות הם לא מפסיקים. אם הייתה כאן משילות מזמן  האנשים הללו היו מאופסנים. הנה תזכורת לתחקיר 13:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 09:21 לינק ישיר 

אופטימיסת כתב:

טרגדיה עצובה בקהילה החרדית בעיר רחובות: הנערה אפרת מצליח ע"ה בת 16 וחצי בלבד, הלכה לעולמה בבית החולים שניידר בפתח תקווה, לאחר שהתמוטטה לפני כשבוע. רבים נשאו תפילות לרפואתה של אפרת בת רחל, אך למגינת לב היא השיבה את נשמתה ליוצרה.

המנוחה ע"ה נולדה  ברחובות בל' אדר תשס"ו לאביה העסקן הרב ר' יוסי מצליח ואמה מרת רחל שתחי' לבית משפחת אטיאס, אנשים מוכרים ואהובים ברחובות. הרב מצליח ורעייתו מנהלים את מעונות של "מעלות" בעיר לצד כולל גדול אותו הוא מנהל.

אביה מהמקורבים של האדמו"ר רבי אלעזר אבוחצירא זצ"ל וכן של בנו האדמו"ר רבי פנחס אבוחצירא מבאר שבע. 

אפרת ע"ה למדה בבית יעקב ברחובות וכן בסמינר 'דרך ישראל' בעיר, המורות והתלמידות קיבלו בהלם את הבשורה הקשה. 

ל'בחדרי חרדים' נודע כי לפני כשבוע היא פונתה במהלך שבת קודש פרשת חיי שרה לבית החולים קפלן לאחר שהתעלפה, לאחר בדיקות התברר כי סובלת מדימום מוחי ומהר מאוד הועברה לבית החולים שניידר בפתח תקווה. 

אפרת עברה ניתוח ראש מורכב ומאז היא לא התעוררה. משפחתה לא זזה ממיטתה וביקשה להרבות בתפילות ורחמים, אך למגינת כל לב היא השיבה את נשמתה הטהורה ליוצרה.

הותירה אחריה את הוריה אחיה ואחיותיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא, ואני מקווה שיתבעו אותך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2021 23:04 לינק ישיר 

נערה חרדית נפטרה ומתנגדי החיסונים חוגגים עם 'פייק ניוז'

לאחר פטירתה לפני כ-5 ימים של הנערה החרדית אפרת מצליח ז"ל, הפיצו מתנגדי החיסונים ברחבי הרשת כי מותה נגרם "בעקבות החיסון" | אחיה של המנוחה צלצל לעיתונאית והגיב: "שטויות, שוקלים לתבוע" | משרד הבריאות מסר: "חיסונים - לא הורגים, פייק ניוז - כן" 

לפני חמישה ימים הלכה לעולמה נערה חרדית בת 16, אפרת מצליח ז"ל. מאז, מפיצים מתנגדי חיסונים רבים כי פטירתה אירעה בעקבות חיסון הקורונה שקיבלה "ידוע ששמה פורסם לתפילה לאחר החיסון השלישי שקיבלה" נכתב ברשת. 

הערב (מוצ"ש), מפרסמת העיתונאית סיוון רהב מאיר, כי אחיה של אפרת ז"ל - שראה את הפרסומים השונים שמופצים בנוגע לסיבת מותה, התקשר אליה ומסר את הסיבה האמיתית לפטירה המצערת. 

לדברי סיוון רהב מאיר, האח אמר לה בשיחה: "אנא תגידי שהמשפחה מוסרת שזה שטויות, זה מוסיף על הצער שלנו". והוסיף "הפטירה של אחותי האהובה לא קשורה לחיסון אלא למום מולד". 

בהמשך השיחה שיתף אחיה של הנפטרת כי המשפחה שנמצאת כעת בעיצומם של ימי השבעה, שוקלת לתבוע את מתנגדי החיסונים שמפיצים את המידע הכוזב "שוקלים לתבוע את מי שמפיץ זאת".

במשרד הבריאות הגיבו לדיווח של מאיר על הפייק ניוז וטענו "חיסונים לא הורגים. פייקים ותיאוריות קונספירציה מופרכות שנועדו לגרום לאנשים לחשוש מפרוצדרות רפואיות מצילות חיים - כן". 

כזכור, הערב (מוצ"ש) דווח 'בבחדרי חרדים' כי בתוך ימי השבעה של משפחת מצליח, נוספה צרה על צרה, כאשר גם הסבתא, אמו של הרב יוסף דוד מצליח שיבלחט"א מהקהילה החרדית ברחובות -הלכה לעולמה, באמצע השבעה על בתו אפרת ע"ה. 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 21:22 לינק ישיר 

muki28 כתב:

גם קרובת משפחתי בת ה 16 שנפטרה לפני 20 שנה מפיצוץ וריד במוח נפגעה מתסמיני טרום חיסון קורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 18:34 לינק ישיר 

גם קרובת משפחתי בת ה 16 שנפטרה לפני 20 שנה מפיצוץ וריד במוח נפגעה מתסמיני טרום חיסון קורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:56 לינק ישיר 

כל מי שיפטר מעתה ועד בגו"צ הרי שהוא או מחוסן, או לא מחוסן.
במקרה הראשון תמיד תמיד ינופפו מתנגדי החיסונים ויטענו שהחיסון הרג אותו, הmRNA אכל לו את המוח, והרדיאטור נפל לקרבורטור. כחלק ממזימה של ביל גייטס מן הסתם.

במקרה השני תמיד תמיד יטענו שזו קורונה, פוסט-קורונה, טרום-קורונה או קורונה-פסיבית. ואם הנפטר רק היה נמנע מפייק ניוז ומתחסן - היה חי באושר ועושר ורץ מרתונים בגיל 90...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:41 לינק ישיר 

באיזו רשות אתם מעלים כאן את הדיון הזה? 

הפוסט הזה דינו להימחק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:37 לינק ישיר 

איך RNA יכול לגרום לדימום במוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:34 לינק ישיר 

ייתכן שכן ייתכן שלא

מה שברור זה שמרשויות הבריאות לא תקבלו שום מידע אמיתי

אז כנראה יישאר תיקו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:11 לינק ישיר 

ברור !!! 

יש כאלו שיגידו שברור שכן 
ויש שגידו שבורר שלא 

אחד יגיד שהוא שמע מכלי ראשון ראשון שהתחסנה יום לפני 
והשני יגיד ששמע מאחותה שהיא בכלל לא התחסנה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:04 לינק ישיר 

נ.ב.

אני ומשפחתי החלמנו והתחסנו לקורונה ללא תופעות לוואי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם הנערה אפרת מצליח ע"ה, בת 16 מרחובות, נפטרה מהחיסון לקורונה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext