כתבה בהארץ משמשת תירוץ לתקיפת חוטובלי, אבל "רק הימין מסוכן ומסית"
בוקר טוב, כ"ידוע" לכולם, רק הימין מסית ומסוכן, אבל השמאל כולו נופת צופים. אבל הנה אתמול תקפו את ציפי חוטובלי בבי"ס לכלכלה של לונדון, ולפחות לפי דברי טוקבקיסטים שם ניתן "להצדיק" את התקיפה בעזרת כתבה ו"דעה" הזויה שפורסמה עיתון הארץ באנגלית:
עברתי על הטוקבקים באנגלית שנכתבו כדי "להצדיק" את התקפתה של ציפי חוטובלי באנגליה, והם השתמשו במאמר בהארץ באנגלית, לקראת הפעם הבאה שיגידו לכם ש"מילים הורגות"
ציטוט ציוץ
Dr Bilal Hassam
@bilalhassam
·
משיב ל-@PoliticsForAlI
For context: "Hotovely is an unabashed Islamophobe and religious fundamentalist who denies the existence of the Palestinian people and supports annexation of the entire West Bank and Jewish control of the Temple Mount." https://haaretz.com/opinion/.premium-hotovely-is-the-ugly-extremist-face-of-israel-british-jews-should-welcome-her-1.8932375
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 11/11/2021 08:46:48
נשלח ב-11/11/2021 09:13
קראת את הכתבה בהארץ? בעקבות הודעתך קראתי, איזו הסתה לאלימות יש בה? או אפילו אלו דברים לא נכונים יש בה? יש בה תיאור של עמדות חוטובלי - מנקודת מבט שמאלנית - משהו לא נכון בה? מותר לדעתך לכתוב משהו על מישהו?
נשלח ב-11/11/2021 09:36
מצדרביעי
אכן קראתי, אז קודם כל יש שם התנצלות של יהודי מחמד קלאסי על זה ש"אני לא פאשסיט כמוה" ולכן אותי כן כדאי לכם לאהוב בשונה ממנה (כמיטב ההיסטוריה של יהודי החצר החנפנים).
בנוסף, לא סגור אם אתה חי בישראל, אבל בארץ שלנו על דברים הרבה יותר מינוריים מאשימים את הימין כ"מסית" בטענה שההסתה מסוכנת.
לדוגמה -כל מי שהפגין נגד רצח רבין מייד נהפך ל"מסית מסוכן", כל מי שמעז לבקר את ממשלת בנט ולטעון שבנט בגד בבוחריו מיד נהפך למסית. כשטוענים לפרוגרסיבים שגם הם מדברים לפעמים לא יפה, מייד מקבלים את התגובה הדמגוגית ש ה"כדורים תמיד עפים מכיוון אחד" אז הנה אני מראה איך זה מגיע גם מהכיוון השני {מבטיח לך שאם אנטשימים היו מתרצים את מעשיהם בדברים של ביבי כל מהנדסי התודעה מהתקשורת בארץ היו מאשימים אותו}.
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 11/11/2021 09:36:02
נשלח ב-11/11/2021 09:52
אפשר לדבר בססמאות, עדיף להביא עובדות לחיזוק דבריך מי מתנצל בכתבה שהוא לא כמוה? עמדותיו של הכותב (ושל עיתון הארץ בכלל) ידועות, אתה יכול לייחס אותן "לרצון למצוא חן" אם זה עושה לך טוב מיש הפגין נגד רצח רבין נהפך למסית, למה? יש טונות של ביקורת על ממשלת בנט (גם בהארץ) אף אחד לא טוען שכל ביקורת היא הסתה, ואין טעם להתקרבן (למרות שזה נותן לאנשים מסוימים הרגשה טובה)
העיקר מה בכתבה מסית לאלימות? מה לדעתך ניתן לכתוב?
תוקן על ידי A_Smithee ב- 11/11/2021 09:54:08
נשלח ב-11/11/2021 13:30
מצדרביעי
למר סמית: אם אתה חושב שבעיני מהנדסי התודעה לא כל מי שהפגין נגד רבין נחשב שותף לרצח הרי שאתה כנראה באמת לא מעורה במה שקורה כאן... (וכמובן ה"הסתה" של ביבי שלפני 30 שנה אמר משהו על השמאל, ולפני 5 שנים על הערבים)
לגופו של עניין -על פי גלגולי העינים של אותם מהנדסים כאמור, מותר להגיד ביקורת רק בצורה פרווה של "אנשים נורמלים" ואף פעם לא לדבר לגופו של אדם (מה שאי אפשר לומר על הכתבה בהארץ)
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 11/11/2021 13:30:15
נשלח ב-11/11/2021 14:45
מצדרביעי
אגב, לגבי הטענה שהוא רוצה להיות יהודי המחמד של הפריץ, עכשיו משום מה המשך הטור חסום לי, אבל כשהיה פתוח לי תרגמתי בוגגל טרנסלייט ושלחתי לחבר אז זה מה שנשאר... לקראת סוף הכתבה הוא כותב די ברור את המילים הבאות:
"כישראלי, אני שונא את העובדה שחוטובלי תייצג את המדינה שלי בארץ הולדתי.
כיהודי בריטי, אני שונא את העובדה שחוטובלי תהיה הפנים הציבוריות של
ישראל בבריטניה בשנים הקרובות. היא מגלמת הרבה ממה שמכוער ומעיק
בפוליטיקה הישראלית בתקופה זו בתולדותיה".
מי שרואה פה משהו שהוא לא התחנפות לפריץ כדאי שילך לבדיקת עיניים
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 11/11/2021 14:46:36
נשלח ב-11/11/2021 16:06
וכל המטרה שלו היא לומר שלא נכון להתנגד לה ולבקש את העברתה. כי היא מייצגת משהו אמיתי שקורה בישראל, לטוב ולמוטב.
אין בכתבה זו שום קריאה לאלימות.
נשלח ב-11/11/2021 16:15
מצדרביעי
שוב פעם האמריקאים של הפורום מדלגים על הטיעון העיקרי שלי והוא שעל חצי מזה תוקפים בארץ את ה"פאשיסטים" מימין, הנה גם סערת עידית סילמן האחרונה נבעה מכך שהיא האשימה את מבקריה בימין בכך שגרמו ל"תקיפה", למרות שאף אחד מהם לא קרא מעולם לתקיפה...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 11/11/2021 16:15:52
נשלח ב-11/11/2021 16:39
מסכים איתך ש"הארץ" צבועים ורעים.
אגב, חוטובלי בעד נתינת אזרחות לערביי יו"ש. היא יותר שמאל משמאל...