| נשלח ב-14/11/2021 15:15 |
|
| |
לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?
רציתי לעדכן את האשכול בידיעה חדשה. ולהפתעתי, הוא נעלם !!
מה זה ?? הפכנו להיות יתד נאמן\המודיע ??
אז אעדכן כאן
ידיעה מפורום רוטר
https://rotter.net/forum/scoops1/721356.shtmlהעיתונאי רבינוביץ מ'הארץ': ''יש לנו עוד 15-20 עדויות נגד חיים ולדר על פגיעות מי*יות גם בילדים, בנים ובנות''. ערכתי לאחרונה בתאריך 14.11.21 בשעה 13:11 בברכה, קורא מפה
שלוש עדויות חמורות על עבירות מי* התפרסמו נגד הסופר החרדי המפורסם חיים ולדר. בראיון מפורט לתכנית "מנדי ביתאן" מספר העיתונאי אהרן רבינוביץ', שחתום על תחקיר "הארץ" יחד עם שירה אלק, על העבודה על התחקיר המטלטל. מגיב על הטענות לסגירת חשבונות נגד הסופר המצליח, מתייחס לבדיקת הפוליגרף שמציג ולדר, ועל העדויות הנוספות שהצטברו במערכת. תגובת חיים ולדר בפנים. בנוסף, מתראיין הרב יחיאל קאסל, רב כפר הנוער זוהרים ונפגע מי*ית בעצמו, שמתאר את כוחם של בעלי הסמכות במגזר החרדי לפעול במחשכים. בין היתר חושף רבינוביץ: מעבר ל-3 העדויות שפרסמנו, יש לנו בין 10 ל-20 עדויות נוספות, שאנחנו מכירים את הפרטים, אנחנו יודעים מתי מי כמה ולמה וכו' רק שהמתלוננים חוששים לדבר, חלק מהעדויות מדברות גם על ילדים, כלומר בנים שהותקפו מי*ית על ידו, אני מדבר על ילדים בני 9, ילדים בני 12, נערים בני 15, וגם נערות בגיל הזה, ועוד ועוד. להאזנה:
אהרן רבינוביץ גם מזים את השמועות השקריות שכביכול ולדר גרם לפיטורי אביו בני רבינוביץ מעבודתו ב'יתד נאמן', ובעקבות כך הבן אהרן כביכול נוקם בולדר ומפרסם נגדו את התחקיר האמור, וכך אומר רבינוביץ: "זה טענה ששמעתי לראשונה אחרי פרסום הכתבה, שלכאורה לפני כמה שבועות, ככה אני שומע בטענות שהתפרסו ב'טוויטר' וב'פייסבוק', שחיים ולדר גרם לפיטוריו של אבי מ'יתד נאמן', כמובן שאבא שלי לא פוטר מיתד נאמן, אני חושב שבשבוע שעבר הוא כתב כמה וכמה ידיעות ב'יתד נאמן' ואם אני לא טועה אני חושב שלפני כמה חודשים הוא גם הזמין את אבי לחתונת ביתו, כך שאני לא הצלחתי להבין מאיפה התפרסם הפייק הזה, אבל אני מבין שיש פה כל מיני אנשים עם אינטרסים שצריכים להסיט את האש מכיוון מסוים, אגב, אני מוכרח לומר שלפני שיצאתי לכתבה הזאת ולתחקיר הזה אני די הבנתי שינסו לפרסם כל מיני שמועות כאלו ולכן ביקשתי רשות מאבי לעשות את התחקיר הזה, ואמרתי לו, תקשיב, אתה הולך לשלם מחיר וגם אני אשלם מחיר, והוא אמר לי: אהרן, בכל הכח אני נותן לך גיבוי מלא, תעשה את מה שצריך לעשות".
רבינוביץ מתייחס גם לטענות על אמינות התחקיר ומתאר את היעוץ המשפטי המחמיר שעובר בדקדוק ומאשר כל מילה בכתבה: "עוד הרבה לפני היעוץ המשפטי, יש מעלי עורכים שעוברים על החומר ויש להם שאלות, ויש כמובן את העורך האחראי, ראש דסק החדשות של עיתון 'הארץ' שהוא שואל אותך שאלות ודורש הצלבות, ואתה עובר מסע יסורים כבר בשלב הזה, זה עוד הרבה לפני היעוץ המשפטי, וכמובן שאח"כ זה עובר ליעוץ המשפטי שממש על כל מילה ופסיק שואל שאלות והוא חייב לקבל תשובות ואם הוא לא מקבל תשובות שמספקות אותו, המילה או המשפט הזה יצאו החוצה מהתחקיר, ולפעמים באמת מוציאים חלק מהדברים כי זה לא מספיק מהודק עד הסוף, ומה שיוצא בסוף זה משהו שאנחנו מצליחים להדק אותו במובן כזה שמאחורי כל מילה אנחנו יכולים לעמוד ולומר בבית משפט איך הגענו למילה הזאת ואיך הצלבנו את המילה הזאת, ואיך אימתנו כל טענה שקיימת בכתבה".
הקישור לראיון עם רבינוביץ:
מכיון שכרגע הקישור לקטע הרלוונטי תקול, אני מצרף גם קישור לתכנית המלאה: הראיון עם רבינוביץ מתחיל ב - 1:17:13
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 14:34 |
|
| |
| פרוגרמי כתב: |  | יכול להיות אבל זה מעשה לא אנושי להרוג אדם בגלל תחקיר אני לא יכול להטיף לאחרים לא לעשות את זה, אם הגרי"ג עשה את זה אז מזעזע ממה נפשך |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 07:40 |
|
| |
יכול להיות אבל זה מעשה לא אנושי להרוג אדם בגלל תחקיר אני לא יכול להטיף לאחרים לא לעשות את זה, אם הגרי"ג עשה את זה אז מזעזע ממה נפשך
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 03:49 |
|
| |
| פרוגרמי כתב: |  | מרושגולד לא הייתי מביא ראיה עם כל הכבוד, היא עברה טראומה קשה של פרשת גרושין מכוערים שבשיאה אזקו אותה כמו פושעת, כשעוד היתה חרדית. ברור שכל הפגיעה הזו יצרה אצלה מטען ושנאה לכל העסקנים / רבנים / חרדים שגרמו למצב הזה או שסייעו בשתיקה, ואולי כעסה מוצדק. אבל היא לקחה את כל המטען הזה כדי להילחם באנשים שפוגעים, ומי שבמצב מלחמה לפעמים מסמן מטרות עוד לפני שברור בדיוק האם הן ראויות. בפרט שהיא עזבה את הציבור החרדי (הורידה את כיסוי הראש). היא לא איזה אדם נייטרלי מן החוץ. אדם עם כ"כ הרבה מטען, יכול בשניה אחת ליצור 'הוכחה' למשהו שהוא מאמין שהוא נכון (כמו מחזירים בתשובה). עם שני סימים אתה יכול ליצור התכתבות וואצפ ברגע אחד, על סמך זה לא רוצחים אדם.
מכל מעט החומר הקיים ברשתות, אין משהו מרשיע באמת. אין עדות אותנטית של מישהו שקיומו מוכח באופן עצמאי לא דרך איזה פילטר שהוא חלק ממלחמה. אבל אם הגרי"ג החליט לפטר אותו, בהנחה והשמועה נכונה, כנראה שהובאו לפניו דברים שאנחנו לא יודעים. |
|
לא בהכרח שהרב גרשון שמע משהו. יתכן שהוא הורה באופן עקרוני שלא נכון להעסיק מי שיש עליו שמועה לא טובה, ושהוא יהיה המוכיח בשער, זה יצור שמועות ומחלוקת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:36 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יש לי רעיון, ואני מקוה שיתמכו בו כל חברי הפורום שיגיבו באשכול זה
אם ביום מן הימים, יוודע ללא כל צל של ספק, שהוצא כאן לשון הרע על הסופר ולדר, כל מי ששפך פה את דמו, יעשה לעצמו אאוטינג ויכתוב כאן את שמו המלא, פייר?
מי שלכלך עליו כאן ומוכן להתחייב על כך, שיעשה 
ומי שלא מעונין להתחייב על כך, שיסביר למה לא. |
|
גם לי יש רעיון, ואני מקווה שיתמכו בו כל חברי הפורום שמגיבים באשכול זה.
אם ביום מן הימים יוודע ללא צל של ספק, שההתקפות על אהרן רבינוביץ לא היו מוצדקות וכל מי שלכלך עליו כאן ושפך את דמו, יתחייב להכות כאן על חטא ולבקש ממנו סליחה. ואתה איש חשוב מוכן להיות הראשון?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:35 |
|
| |
יובהר, אם יתברר ללא ספק שוולדר אכן עשה את המיוחס לו, אהיה הראשון לשרוף את הספרים שלו, להסתייג ממנו, ולקרוא למצות עמו את הדין, ואני כותב את זה במפורש, כי יש פה איזה חולה נפש בפורום שמפיץ כל הזמן כאילו אני מגן על סוטים כי הם חרדים, שקרן נאלח שמעולם לא הצליח להביא ממני ציטוט שאפילו רומז בכיוון
אבל כל עוד שהכל שמועות בלבד, כל מי שרוקד על הדם שלו יתן על כך את הדין, ארור מכה רעהו בסתר, בסתר מאחורי ניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:31 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | הפלטפורמה הזו היא אנונימית, זו לא פעם ראשונה שעולה אשכול עם טענות על אנשים. זו פעם ראשונה שאני קורא את הדרישה המגוחכת, שכל מי שמביא מידע לכאן, יהיה לו אאוטינג (איום?)
|
|
כשאתה נאלץ לצטט מישהו אחר בפורום, ותוך כדי אתה משנה את דבריו על כל המשמעות שבהם, זה מעיד על חוסר יושר כתבתי שמי שלכלך על ולדר באשכול זה, ואז יוודע לו בבירור ללא שום ספק שוולדר חף מפשע, שהוא יעשה לעצמו אאוטינג ולא שיעשו לו אאוטינג,
לא יודע אבל יש לי הרגשה שהבנת היטב מה כתבתי ובכוונה שינית כדי להוסיף נופך לדבריך
יש הצדקה בדרישה הזאת, שהרי זה שלכלך כאן, הוציא שם רע של אדם על שמו האמיתי, אין לו שום פחד כי הוא מסתתר מאחורי ניק, אם מתברר שהוא הכתים את שמו של אדם מסוים, יואיל בבקשה לחשוף את פרצופו שכולם ידעו מי הוא המשמיץ, הרי הוא בעצמו מפרסם בשמות את מי שלא בסדר, להוציא שם רע זה גם לא בסדר, שיפרסם את עצמו
אין שום הצדקה בלהשמיץ ולהוציא שם רע על מישהו אחר כשאתה מסתתר מאחורי ניק
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:20 |
|
| |
מרושגולד לא הייתי מביא ראיה עם כל הכבוד, היא עברה טראומה קשה של פרשת גרושין מכוערים שבשיאה אזקו אותה כמו פושעת, כשעוד היתה חרדית. ברור שכל הפגיעה הזו יצרה אצלה מטען ושנאה לכל העסקנים / רבנים / חרדים שגרמו למצב הזה או שסייעו בשתיקה, ואולי כעסה מוצדק. אבל היא לקחה את כל המטען הזה כדי להילחם באנשים שפוגעים, ומי שבמצב מלחמה לפעמים מסמן מטרות עוד לפני שברור בדיוק האם הן ראויות. בפרט שהיא עזבה את הציבור החרדי (הורידה את כיסוי הראש). היא לא איזה אדם נייטרלי מן החוץ. אדם עם כ"כ הרבה מטען, יכול בשניה אחת ליצור 'הוכחה' למשהו שהוא מאמין שהוא נכון (כמו מחזירים בתשובה). עם שני סימים אתה יכול ליצור התכתבות וואצפ ברגע אחד, על סמך זה לא רוצחים אדם.
מכל מעט החומר הקיים ברשתות, אין משהו מרשיע באמת. אין עדות אותנטית של מישהו שקיומו מוכח באופן עצמאי לא דרך איזה פילטר שהוא חלק ממלחמה. אבל אם הגרי"ג החליט לפטר אותו, בהנחה והשמועה נכונה, כנראה שהובאו לפניו דברים שאנחנו לא יודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:56 |
|
| |
| ירון777 כתב: |  | אמרת רושגולד אמרת הכל. היא וחברותיה מתפרנסות מהעסק הטוב הזה שנקרא "סיוע לנפגעות". |
|
רחלי רושגולד וחברותיה עושות עבודת קודש. הן הציפו בעיה כאובה שהייתה קבורה עמוק בחברה החרדית והצילו נפשות רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:45 |
|
| |
ירון777
| עדייןבגלות כתב: |  | הפלטפורמה הזו היא אנונימית, זו לא פעם ראשונה שעולה אשכול עם טענות על אנשים. זו פעם ראשונה שאני קורא את הדרישה המגוחכת, שכל מי שמביא מידע לכאן, יהיה לו אאוטינג (איום?) בכל מקרה, ברשתות החברתיות מופיעות נשים רבות, בשמן ובתמונתן שמעידות על טיפול על ידו. בנוסף, נשים שמעידות - שוב בשמן ובתמונתן - על הטרדה מינית. ובפרט, רחל רושגולד שמעידה שהיא עצמה היתה מעורבת בהסכם ההשתקה עם המתלוננת הראשית. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי עדייןבגלות ב- 16/11/2021 13:52:41 |
|
אמרת רושגולד אמרת הכל. היא וחברותיה מתפרנסות מהעסק הטוב הזה שנקרא "סיוע לנפגעות".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:45 |
|
| |
מבלי להיכנס לגופו של אדם, לכל המנפנפים בבדיקת הפוליגרף כראיה, אם יודעים מראש את השאלות - על ניסוחן המדויק - אין כל ערך לבדיקה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:44 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | האם עיריית ב"ב פיטרה אותו? |
| o tr.אין ספק לא קבעתי מסמרות בעניין, אבל כל עוד שהפרשה לא מוכרעת אסור לעירייה לתת לו לטפל בלי נוכחות משפחה או עו"ס וכו'. אגב אם נפגעו מטופלים ע"י במסגרת הטיפול של האגף בעירייה יש לתבוע גם אותה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/11/2021 16:47:38
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:41 |
|
| |
ירון777
כשבנאדם נופל כולם ממהרים לזרוק בו אבן, אני מקווה שילחם על חפותו בכל הכוח. מאמין לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 15:35 |
|
| |
הוא יכול לדרוש מהכתב בהארץ דמי שתיקה עבור עצמו. שישכח ולא יפטפט את כל שהוא לכאורה יודע על האבא של התכשיט, ומובטחת לו פרנסה בשופי לכל החיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 15:33 |
|
| |
הלו, תשאירי לו קצת פרנוּסע
| לךתדע1 כתבה: |  | האם עיריית ב"ב פיטרה אותו? |
|
|
|