בית פורומים בחדרי חרדים

העוקץ הגדול של מתחם בזק בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2021 18:22 לינק ישיר 
העוקץ הגדול של מתחם בזק בירושלים

זה החל מלפני 7 שנים כשמודעה מטעם דגל התורה התנוסס לתפארה בעיתון הדגל יתד נאמן ומבשרת על קבוצת רכישה במתחם בזק -רמות לאנ"ש דירות יוקרה במחיר רכישה כשאז דובר על מחיר לדירת 4 חדרים כ100 מ"ר ב1.32000, וכך פורסם מידי שבוע בעיתון יתד נאמן,
מתקשרים מבררים ואז טוענים לך בקו קבוצת הרכישה שיש להם נסיון גדול וכבר הקימו כמה קבוצות רכישה במקומות שונים כדוגמת שכונת גילה בירושלים שאחרי לכך א.ג ,משכנע? אמין? אז למה לא לרוץ על העיסקה כשמאחורי הקבוצה עומדת משרדי דגל התורה, מבררים עוד קצת פרטים מי העו"ד שייצג בקבוצת הרכישה את הרוכשים לא אחר מאשר עו"ד א.י. יועץ משפטי בעירייה חרדית נשמע כבר מושלם למדי,
ואז הולכים לחתום חוזה איפה מעמד חתימת החוזה? במשרדי דגל התורה בשכונת גאולה ברחוב מלכי ישראל,
פגשנו באברכים חרוצים בשם ב.פ ונ.ל שנתנו את ההרגשה שאתם מיחידי הסגולה שתיזכו בתרנגולת במחיר כרבולת,אבל כדי להיכנס ולהיות חלק מקבוצת הרוכשים חייבים סכום ראשוני של 460.000 שח מכל רוכש כדי לרכוש את הקרקע,
וככה מוציאים שיק ראשון כותבים סכום של 130.000 שח
שיק שני לעוד חודש 250.000 ש"ח שיק שלישי לעוד חודש של 50.000 שח שיק רביעי לעוד חודש ע"ס 50.000 שח
מבקשים ממך שם לא לכתוב על השיקים את המוטב כי יש חותמת של העו"ד והוא יחתום על שם המוטב, מעולה נשמע בסדר,
שיופקדו לחשבון הנאמנות של הקבוצה שאחראי עליו הוא עו"ד א. י.
מקבלים קבלות על השיקים
חותמים על הסכם הרכישה אלא שאז טענו ב.פ ונ.ל. שהם ישלחו את זה לעו"ד הוא יחתום וישלח בדואר, נו גם את זה בלענו.
הובטח לרוכשים כי העוגן והערבות על כספם היא אישור היותם חברים בקבוצת הרכישה והערת אזהרה תירשם ע"ש הקבוצה.
לאחר כ3 חודשים מפציר נ.ל שחייבים את השיק האחרון ע"ס 50.000 שח הנ"ל מגיע לבית לוקח שיק ולא משאיר קבלה, אל דאגה אומר האברך הנמרץ הקבלה תישלח לך בדואר,
וזהו עובר חדש חודשיים ואין קבלה ,מתקשרים מבררים ושוב דוחים...

שלב ב'
אחרי 4 חודשים מחתימת החוזה לא מתקדם כלום הבנין שהיה אמור לההרס נותר על כנו לא נלאה אתכם, אך תמיד התחמקו שעדיין אין היתרים וכו ואז הורידו את האנטנות במתחם ,לאחר כ5 שנים נהרס הבנין כשהכסף של כולם מושקע ברכישת הקרקע, אבל הופה התהליך לא מסתיים האברך (הנוכל) ב.פ מלאה את כולם בתירוצים שונים כמו תמיד, הנה נכנסים כבר חברת ליווי אמריקאית שתלווה את הפרויקט ותיראו איך הכל ירוץ ממש אוטוטו ענין של ימים ושוב טלפון מה קורה? הכל טוב חסרה רק חתימה אחת של המשקיע הוא בחו"ל וזה יסודר...
וכן הלאה והלאה, אז כבר קמה קבוצת הרוכשים וביקשה הבהרות מעו"ד שאמור לייצג את הרוכשים ושכספם נמצאים בנאמנות הלא הוא עו"ד א. י.
מנהלי הקבוצה הודיעו כי קבעו תאריך ובו ישמע כל הטענות וכו אלא שאז היגיע תאריך הכנס כולם בכליון עיניים מחכים לעו"ד א.י אך ציפתה להם הפתעה עו"ד א.י שלח שניבצר ממנו להגיע ושלח עו"ד אחר שיעביר את הזמן עם קבוצת הרוכשים כולם נותרו שוב מזועזעים מהיחס ומאי קבלת התשובות,
הרבה מהרוכשים ביקשו את כספם חזרה אך אז טען העו"ד תשלחו בקשה עם טפסים תוך חודשיים ואז תקבלו כספכם בחזרה,
והוסיף תנאי נא לשלוח קבלות ואסמכתא של העברות לחשבון הנאמנות.
אז שוב התחילו בעיות לצוץ נאמר כי נכנסה חברה קבלנית להיות שותפים בקרקע
והופ חסרי הקבוצה מגלים כי הערת האזהרה שהיתה בשם החברים הוסרה ע"י העו"ד א.י הנאמן (הנוכל הגדול) של הקבוצה ללא עידכון וידיעה
כך חברי הקבוצה נשארו ללא שום ערבות לכספם.
דבר שהוא לא חוקי כלל.
כמו כן גילו הרוכשים שכבר הקרקע נמכרה לפחות 3 ידיים
עוד גילו כי הרבה מהשיקים יצאו לפריטה במקומות שונים כמו גמחים חנויות ועוד כי לא חתמו את חותמת העו"ד כך שאין תיעוד לחלק גדול מהשיקים.
כעת מתוכננת תביעות ענק ע"י כמה משרדי עו"ד מומחים לעיניני מקרקעין והונאה, שמייצגים רוכשים שונים בקבוצה
רשימת ארוכה של נתבעים
-משרדי דגל התורה
- עו"ד א.י הנאמן של הרוכשים
-יוזמי הקבוצה א.ק
ב.פ
נ.ל
כמו כן בימים אלה יוגשו תלונות במשטרה עליהם בגין הונאה,
ובקשה לשלילת רשיון העו"ד של א.י על רשלנות ונוכלות של הורדת הערת אזהרה של הרוכשים ללא ידיעתם
אף נשקלת תביעת ביטוחית על כספם מחברת הביטוח האישית של הנ"ל.

שוב זה קורה!!!
אל תיפלו בפח!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2021 08:42 לינק ישיר 

א.ב נתן הלואה לב.ג וג.ד לא החזיר לקבוצת ה"ו הלך ז"ח והחליט ללכלך עליהם בבחדרי ט"י החליטו לא לשתוק והכניסו לתמונה כ.ל שפנה למשרדי דגל ופגש מ"נ ס"ע וגם פ. היה שם והחליטו בעצת העו"ד נ"ס להגיש תלונה על ע.פ כששמעו צ.ק.ר הכניסו לתמונה את ש.ת וגילו שהכל עורבה פרח וגם הכסף פרח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 14:12 לינק ישיר 
פרוגרמי

hhaavv כתב:

בחפץ חיים כתוב מפורש שכל דבר שנוגע לעסקים מותר להזהיר אנשים והם לא יאמינו אלא רק 'למיחש' כדי שלא יפסידו

"תדע דמה שכתבנו מתחלה או לאחרים אם לא יחוש לו וכו' היינו דוקא אם לא יגיע להנידון שום היזק מזה רק שהם ישמרו את עצמם ממנו (כהך עובדא דגדליה בן אחיקם דהיה לו לחוש להלישנא בישא ולספר לאנשיו ששמעתי אומרים שהוא חושב עלינו רעה על כן נשמור את עצמנו ממנו), אבל אם יראה לפי ענין השומעים שהם יקבלו את הדבר לאמת גמור ויזיקו או יביישו עבור זה להנידון, ופעמים יוכל להיות שמלבד ההיזק יסובב עוד מזה גם כן מחלוקות עצומות, בודאי אין לו לספר כלל, דכל עיקר טעמא דצריך לחוש לאחרים כבר כתבנו לעיל בשם המעדני יו''ט דהוא משום ואהבת לרעך כמוך, וכי היכי דצריך אני לחוש לעצמי שלא יגיע לי שום היזק כך אני צריך לחוש לאחרים שלא יבואו לידי היזק כי פן אמת הוא הדבר הזה ולכך צריך אני לגלות את אזנם שישמרו את עצמם, ואם כן אצא בזה ידי הכל, שלזה אני מציל מן ההיזק ולחבירו שכנגדו איני עושה היזק ממש אפילו על ידי אחרים, מה שאין כן אם אני רואה שהם יקבלו את הדבר לאמת גמור ויגיע מזה היזק להנידון בודאי אין לגלותו, דכי היכי דאני מצווה לאהוב את זה כך אני מצווה לאהוב את שכנגדו, ואם כן מאי חזית דדמא דזה סומק טפי דלמא דמא דזה סומק טפי, ואם כן חוזר לאו דרכילות על מקומו וכענין מה שפירש רש''י בסנהדרין (ע''ד ע''א) ד''ה מאי חזית עי''ש.

וכל זה דברנו אפילו אם היה הענין ספק השקול, ובפרט שביררנו לעיל דלישנא בישא כל זמן שלא נתברר הוא חשש בעלמא. ויותר מזה שמצוי מאד בעו''ה שהשומע יריע עמו יותר מכפי הדין שהיה מחוייב הנידון על זה אפילו אם אמת הדבר, על כן צריך להזהר מאד המגלה ענין כזה לראות הנולד ושב ואל תעשה עדיף" (ח"ח ה' לה"ר 
כלל ו' י"א באר מים חיים ל'
). 

חביבי לא מספיק להעתביק צריך גם להבין את הנושא
הח"ח שם מדבר על מי ששמע ואינו יודע, ולכן לא יעביר את זה הלאה
מי שיודע ורוצה להציל אחרים, ברור שחובה לפרסם להיזהר, ועל השומעים וגם על הקוראים בבח"ח אם הם שומרי מצוות, מוטל לחוש בלבד, כלומר לא להשקיע כספם אצל א.ב. או ט.נ. או פ.י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 14:11 לינק ישיר 

חס וחלילה לטשטש וכו'. יש צורך להקים קול זעקה גדולה ומרה בלי להרפות. התורה חסה על ממונם. אבל אין כל צורך לפרסם שמות - זה לא באמת נחוץ וגם לא יואיל (כי יקומו נוכלים אחרים עם שמות אחרים), ויש לי תחושה שהרצון לפרסם את השמות לא נובע דווקא ממקור טהור.
אגב, לדאבוני, גם אני נכשל בלה"ר. אינני שונה מכל השאר - והוא רחום יכפר עוון. אבל לתבוע בפומבי לכתוב לה"ר ולמחות על כך שלא כתבו לה"ר - זה כבר מעבר להבנתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 14:03 לינק ישיר 

שכולנו מכירים היטב את כל הטריקים והשטיקים שעושים עסקנים ופוליטיקאים בקבוצות רכישה. מכל גווני הקשת. חסידים, ליטאים, פלג, ספרדים.
הצד השווה שבהם שמדובר בנוכלים במסווה של "היימיש". בגלל שזה "אינזערע" אנשים סומכים עליהם בעניים עצומות לכל מילה.
אולי, אולי עם העסקנים יידעו שסופם ליתן את הדין וקלונם ייחשף - תופעות כאלה יתמעטו.
כך שלא חוכמה להגן עליהם רק כי הם "אינזערע".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 13:51 לינק ישיר 

לא הבנתי. יש הבדל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 12:26 לינק ישיר 

ההאאבב

בוא, תאר לעצמך שמדובר בקבוצת עסקנים מהפלג הליטאי הירושלמי.
עכשיו כתוב שוב כל מה שכתבת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 12:15 לינק ישיר 
hhaavv

פרוגרמי כתב:

בחפץ חיים כתוב מפורש שכל דבר שנוגע לעסקים מותר להזהיר אנשים והם לא יאמינו אלא רק 'למיחש' כדי שלא יפסידו

"תדע דמה שכתבנו מתחלה או לאחרים אם לא יחוש לו וכו' היינו דוקא אם לא יגיע להנידון שום היזק מזה רק שהם ישמרו את עצמם ממנו (כהך עובדא דגדליה בן אחיקם דהיה לו לחוש להלישנא בישא ולספר לאנשיו ששמעתי אומרים שהוא חושב עלינו רעה על כן נשמור את עצמנו ממנו), אבל אם יראה לפי ענין השומעים שהם יקבלו את הדבר לאמת גמור ויזיקו או יביישו עבור זה להנידון, ופעמים יוכל להיות שמלבד ההיזק יסובב עוד מזה גם כן מחלוקות עצומות, בודאי אין לו לספר כלל, דכל עיקר טעמא דצריך לחוש לאחרים כבר כתבנו לעיל בשם המעדני יו''ט דהוא משום ואהבת לרעך כמוך, וכי היכי דצריך אני לחוש לעצמי שלא יגיע לי שום היזק כך אני צריך לחוש לאחרים שלא יבואו לידי היזק כי פן אמת הוא הדבר הזה ולכך צריך אני לגלות את אזנם שישמרו את עצמם, ואם כן אצא בזה ידי הכל, שלזה אני מציל מן ההיזק ולחבירו שכנגדו איני עושה היזק ממש אפילו על ידי אחרים, מה שאין כן אם אני רואה שהם יקבלו את הדבר לאמת גמור ויגיע מזה היזק להנידון בודאי אין לגלותו, דכי היכי דאני מצווה לאהוב את זה כך אני מצווה לאהוב את שכנגדו, ואם כן מאי חזית דדמא דזה סומק טפי דלמא דמא דזה סומק טפי, ואם כן חוזר לאו דרכילות על מקומו וכענין מה שפירש רש''י בסנהדרין (ע''ד ע''א) ד''ה מאי חזית עי''ש.

וכל זה דברנו אפילו אם היה הענין ספק השקול, ובפרט שביררנו לעיל דלישנא בישא כל זמן שלא נתברר הוא חשש בעלמא. ויותר מזה שמצוי מאד בעו''ה שהשומע יריע עמו יותר מכפי הדין שהיה מחוייב הנידון על זה אפילו אם אמת הדבר, על כן צריך להזהר מאד המגלה ענין כזה לראות הנולד ושב ואל תעשה עדיף" (ח"ח ה' לה"ר 
כלל ו' י"א באר מים חיים ל'
). 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 10:19 לינק ישיר 

רציף כתב:
בכל מקרה אין לקנות
בקבוצת רכישה,
ורבים חללים הפילה !
אז אין מה לפרסם שמות של
חשודים

נשלח מהאנדרואיד שלי

קח בחשבון שיש מספיק קבלנים במגזר שלנו וכו' שלא מספרים לך שמדובר בקבוצת רכישה. הכלל הוא לא להסתמך על העו"ד של היזמים אלא לקחת עו"ד שמייצג את הרוכשים. הכלל השני לברר איזה בנק מלווה את הפרוייקט ולקבל אישור על כך מהבנק עצמו ורק דרכו להעביר את הכסף ואז יש ערבות בנקאית על הכסף ובמידת הצורך הבנק ישלים את הבנייה וכ' ועל כולם: להיצמד לחוק! אחרי הקריסה של חפציבה נעשו שינויים מרחיקי לכת  כדי להבטיח את כספם של הרוכשים. אגב: כדי שהלקוח יאבד את כספו אז הוא לא חייב לרכוש את הדירה בקבוצת רכישה זה עלול לקרות גם ע"י רכישה מקבלן. ולכן יש להיצמד לחוק ואז בכל מצב הרוכש מוגן וכספו מובטח.
לברוח מהקבלנים שאומרים: "אם תשלם לי ישירות אתן לך הנחה של כ-5%  (וחלק מהמע"מ) הקונה אמנם "הרוויח" את ה-5% אבל הפסיד 95% מהשקעתו והיו דברים מעולם...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/11/2021 11:04:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 08:13 לינק ישיר 
פרוגרמי

hhaavv כתב:
אין שום קשר
כתיבת השמות יכולה לגרום לכך שדבריו יוזמו, ואחרים יגידו שמכירים אותם ולא דובים ולא יער
או להיפך, למרבה הצער, שאנשים יגידו שכולם יודעים שזה כך
ואין בזה שום חשש לשון הרע, הכותב מתכוין שאנשים יחושו, ואין לך דבר חשוב יותר מזה שלא יזרקו ממונם אצל עקצנים, שדרכם לשוב ולהמציא עוקץ חדש עוד לפני שנגמר השבעה על הראשון, וכבר מוצאים הם תמימים אחרים לעקצם
ואף אחד לא לוקח ברצינות דברים שמתבררים כשטויות, כל אחד יודע שבציבור החרדי כל מי שעצבני על איזה עסקן יכול להיכנס לבחדרי ולהקיא מה שבא לו, הציבור שופט. 
זה לא דומה כמו האשמות על פגיעה מינית, שזה לכלוך והשמצה שאי אפשר לנקות, כי מי יודע מה היה בחדרי חדרים? אם מישהו יגיד שאני גנבתי אותו, קל מאד לברר אם גנבתי או לא

מדהים, איך זכינו לאורך הגדול דווקא בדור חשוך זה, לקבוע מסמרות בהלכות החמורות של לה"ר ורכילות, דבר שאפילו גדולי הראשונים והאחרונים לא ידעו עליו.
אני מניח שעדכנת את ה'חפץ חיים' בפסק ההלכה המחודש שלך, כדי שיתקן בספרו את היתר 'באפי בחדרי חרדים'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 07:53 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לךתדע1 כתבה:

המשטרה מקבלת תלונות בראשי תיבות?! אותי זה מפתיע שמשרדי דגל התורה נכללים לכאורה בעוקץ.

כמובן שהכל לכאורה

וכן, אם חנן כ''כ בטוח במהןשכתב, ממי הוא מפחד לכתוב שמות?!ואיך נדע ממי להישמר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_tr ב- 15/11/2021 22:18:12

להישמר מכולם! אבל למה לא מתייעצים עם יענקי קנייבסקי לפני שחותמים על רכישת דירה? נראה לי שיש לו ניסיון לא מבוטל בענף הנדל"ן?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/11/2021 08:39:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 02:58 לינק ישיר 

בכל מקרה אין לקנות
בקבוצת רכישה,
ורבים חללים הפילה !
אז אין מה לפרסם שמות של
חשודים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 01:11 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:
אין שום קשר
כתיבת השמות יכולה לגרום לכך שדבריו יוזמו, ואחרים יגידו שמכירים אותם ולא דובים ולא יער
ואין בזה שום חשש לשון הרע, הכותב מתכוין שאנשים יחושו, ואין לך דבר חשוב יותר מזה שלא יזרקו ממונם אצל עקצנים, שדרכם לשוב ולהמציא עוקץ חדש עוד לפני שנגמר השבעה על הראשון, וכבר מוצאים הם תמימים אחרים לעקצם
ואף אחד לא לוקח ברצינות דברים שמתבררים כשטויות, כל אחד יודע שבציבור החרדי כל מי שעצבני על איזה עסקן יכול להיכנס לבחדרי ולהקיא מה שבא לו, הציבור שופט. 
זה לא דומה כמו האשמות על פגיעה מינית, שזה לכלוך והשמצה שאי אפשר לנקות, כי מי יודע מה היה בחדרי חדרים? אם מישהו יגיד שאני גנבתי אותו, קל מאד לברר אם גנבתי או לא

מדהים, איך זכינו לאורך הגדול דווקא בדור חשוך זה, לקבוע מסמרות בהלכות החמורות של לה"ר ורכילות, דבר שאפילו גדולי הראשונים והאחרונים לא ידעו עליו.
אני מניח שעדכנת את ה'חפץ חיים' בפסק ההלכה המחודש שלך, כדי שיתקן בספרו את היתר 'באפי בחדרי חרדים'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:50 לינק ישיר 

אין שום קשר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:35 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:
בהחלט
נא לכתוב את השמות

אם כבר לכתוב את השמות (ע"פ עד אחד אנונימי, שזה לה"ר לכל הדעות והשיטות, על כל העשין, הלאווים והארורים), אפשר על הדרך להוסיף עוד כמה לה"ר עסיסיים מאשכולות סמוכים - זה הרבה יותר טעים כשזה בא במרוכז. אם אפשר גם הוצש"ר, שקר, ביזוי ת"ח - גם גיוון לא יזיק לאניני הטעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:23 לינק ישיר 

בהחלט
נא לכתוב את השמות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העוקץ הגדול של מתחם בזק בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext