| נשלח ב-17/11/2021 02:24 |
|
| |
האם החיים שלכם השתנו בעקבות הקורונה ?
אינני שואל בדוקא על הקורונה עצמה, ששבשה את הבריאות לחלק מאתנו, אלא גם באופן כללי, יש שינויים בחיים שלכם ? אתם נוסעים פחות לחו"ל ? אצלי השתנה שאני פחות מכניס הביתה את כל החינמונים כמו יתד נאמן ביום שלישי, השבוע בירושלים, וכל ים העלונים שהתברכה בהם הציבור החרדי, הם כבר לא מעניינים אותנו, אין לנו צורך בעוד קישקושים על הראש.. מעבר לעיתונים שאנחנו מקבלים בתשלום. ויש את שולי הקורונה, לדוגמא ; דודה שלי שהחליטה שהיא לא מתחסנת, והיא לא יוצאת מהבית, כי יש לה מחלת רקע, ואוי ואבוי אם היא תחטוף קורונה עכשיו.. ועוד מכרים מעטים שלא מתחסנים והלב כואב על המצב הזה והטימטום הזה.. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 03:50 |
|
| |
נ. ב. שמתי לב שהשירים שמנגנים בחתונות של אחרי הקורונה, הם בדרך כלל שירים עם יותר עמקות, אמנם לא בדקתי את זה בהרבה חתונות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 04:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 10:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
שמעתי מישהו טוען שאנשים השתנו אחרי הקורונה, אין לי דיעה בנושא
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 10:09 |
|
| |
אנשים רבים עלו במשקל כמה קילוגרמים מכובדים.
בהנחה ואדם ממוצע עלה בחצי קילוגרם, אז האנושות כולה תפחה בערך ב 4 מיליון טון.
תוקן על ידי תשיעי ב- 17/11/2021 10:09:15
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 10:10 |
|
| |
עבודה מהבית
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 18:31 |
|
| |
| ביתחרדי כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
שמעתי מישהו טוען שאנשים השתנו אחרי הקורונה, אין לי דיעה בנושא
|
|
אולי השתנה הרציף הגנטי בגלל החיסונים  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 21:34 |
|
| |
שטלה מוזרה…
רק מי שחי בבועה מוחלטת ומנותקת מהעולם לא חווה שינויים בשגרת חייו. על מעשה פשוט, על כל נגיעה בידית של דלת או לחיצת יד, על כל פגישה או אירוע, כ״ש כשהוא כרוך בטיסה, אתה מסתכל ובוחן אותו דרך העדשות של מניעת ההדבקות מול התועלת!
אתמול, 5 ימים לפני הפתיחה, בוטלה הפגישה הגדולה של וועידת רבני אירופה (ע״פ בקשת הממשל המקומי). וודאי שזה לא היה קורה לפני שנתיים…
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 00:57 |
|
| |
אוהה!
פתאום אני תופס את עצמי שהרבה זמן לא זכינו להטרלותיו של תמניא אפי!
לא נורא נחכה בסבלנות לגל ה"אומגה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 01:20 |
|
| |
אחרי שרוב האנושות (ומערכת השלטון, כולל משרד הבריאות והחינוך) השתנו ומודים היום - כחכמים לאחר מעשה - להטרלותיו של תמניא אפי, אין לו עוד מה להטריל...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 01:49 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | אחרי שרוב האנושות (ומערכת השלטון, כולל משרד הבריאות והחינוך) השתנו ומודים היום - כחכמים לאחר מעשה - להטרלותיו של תמניא אפי, אין לו עוד מה להטריל... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 12:46 |
|
| |
ממש בתחילת תחילת הקורונה הצלחתי לשים את ידי על קונטיינר של מסכות, זה בהחלט עשה לי שינוי טוב בחיים... (הסחורה לא נמכרה בארץ, אז אל תאשימו אותי שאני גנב )
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 14:18 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | | אחרי שרוב האנושות (ומערכת השלטון, כולל משרד הבריאות והחינוך) השתנו ומודים היום - כחכמים לאחר מעשה - להטרלותיו של תמניא אפי, אין לו עוד מה להטריל... |
|
ברור, הרי תמניא הוא זה שמהרגע הראשון נתמקד בפיתוח החיסון, בהבאתו לארץ, ובפרט- בעידוד האזרחים להתחסן.
זו היתה תכניתו הסדורה של תמניא, ובזכותו יצאנו מהמגיפה.
|
|
|
|
|