|
|
| נשלח ב-18/11/2021 19:48 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | יש צו איסור פרסום וחלקן נחשפו. מצפים מהרבנים לומר שמהפן ההלכתי ניתן להגיש תלונה את השאר להשאיר לנפגעים ולבעלי המשפחות שלהם. חייבים להבין שאי הגשת תלונה פירושה הזמנה של תקיפות מיניות חדשות בעולם החרדי רחמנא ליצלן. |
|
בציבור החילוני שכולם מגישים תלונות (שהרי אין להם רבנים שיאסרו) ישנם פחות פגיעות מיניות מאשר אצל הציבור החרדי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 19:58 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | יש צו איסור פרסום וחלקן נחשפו. מצפים מהרבנים לומר שמהפן ההלכתי ניתן להגיש תלונה את השאר להשאיר לנפגעים ולבעלי המשפחות שלהם. חייבים להבין שאי הגשת תלונה פירושה הזמנה של תקיפות מיניות חדשות בעולם החרדי רחמנא ליצלן. |
|
בציבור החילוני שכולם מגישים תלונות (שהרי אין להם רבנים שיאסרו) ישנם פחות פגיעות מיניות מאשר אצל הציבור החרדי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| שאלה נכונה. אבל למנוולים החרדים יש הרבה יותר מה להפסיד מזה החילוני ולכן על החרדי זה כן אמור לעבוד שידוכים וכו' ע"ע גרוש או גרושה במגזר החרדי לעומת במגזר החילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 20:37 |
|
| |
לדעתי המניע בא יותר ממקור של נקמה מאשר של תועלת. במקרים מסוימים בהחלט שישנו גם תועלת, אבל לא ההמון המוסת (ומי יאמר זיכיתי לבי) אמור להחליט אלו הם המקרים. ולגבי הסיפור של ולדר, אשמים אך ורק אלו שבחכמתם כי רבה מוותרים על הלכות מפורשות בהלכות ייחוד. ייבטלו אלף מהם ואל ייבטל אות אחת מן התורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 21:15 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לדעתי המניע בא יותר ממקור של נקמה מאשר של תועלת. במקרים מסוימים בהחלט שישנו גם תועלת, אבל לא ההמון המוסת (ומי יאמר זיכיתי לבי) אמור להחליט אלו הם המקרים. ולגבי הסיפור של ולדר, אשמים אך ורק אלו שבחכמתם כי רבה מוותרים על הלכות מפורשות בהלכות ייחוד. ייבטלו אלף מהם ואל ייבטל אות אחת מן התורה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש איסור יחוד של גבר עם ילדים ונערים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 21:20 |
|
| |
קלעפער
| חריף_ומקשה כתב: |  |
לדעתי המניע בא יותר ממקור של נקמה מאשר של תועלת. במקרים מסוימים בהחלט שישנו גם תועלת, אבל לא ההמון המוסת (ומי יאמר זיכיתי לבי) אמור להחליט אלו הם המקרים. ולגבי הסיפור של ולדר, אשמים אך ורק אלו שבחכמתם כי רבה מוותרים על הלכות מפורשות בהלכות ייחוד. ייבטלו אלף מהם ואל ייבטל אות אחת מן התורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
יש איסור יחוד של גבר עם ילדים ונערים? |
|
כן! במקרה של חשש.
אבל בשביל זה הוא צריך להודות שהוא עם נטייה לכישלון...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 21:22 |
|
| |
לדעתי המניע בא יותר ממקור של נקמה מאשר של תועלת. במקרים מסוימים בהחלט שישנו גם תועלת, אבל לא ההמון המוסת (ומי יאמר זיכיתי לבי) אמור להחליט אלו הם המקרים. ולגבי הסיפור של ולדר, אשמים אך ורק אלו שבחכמתם כי רבה מוותרים על הלכות מפורשות בהלכות ייחוד. ייבטלו אלף מהם ואל ייבטל אות אחת מן התורה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בהחלט הפרצה קוראת לגנב. מה תגיד על הפגיעה בבנים(לכאורה) שאיתם אין בעיה של ייחוד. אני הייתי יותר הולכת לכיוון של הקריטריונים להשגת משרה בעיריית ב"ב? ולמה הפוגע לא ירא כל השנים מאיבוד משרתו-אם תתגלה קלונו ברבים?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/11/2021 21:25:03
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 22:58 |
|
| |
מוזר שאף אחד לא חושב שהנושא עלול לגרור שאלת הלכתיות וגם פגיעה משמעותית בעתידן של נערות חרדיות. לא שזו סיבה לאפשר למטפל המסור להמשיך בטיפוליו, אבל עדיין כל נפגע/ת שוקלים בכובד ראש אם המקרה שלהם מיותר והעונש יגיע גם בלעדיו. איך אומרים? צריך "הוראה פרטית"...
ולמי ששאל על משי זהב, כמדומה שרוב הנפגעים/ות בשנים האחרונות לא היו מהאוכלוסייה שפונה לרבנים חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 02:08 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| בהחלט הפרצה קוראת לגנב. מה תגיד על הפגיעה בבנים(לכאורה) שאיתם אין בעיה של ייחוד. אני הייתי יותר הולכת לכיוון של הקריטריונים להשגת משרה בעיריית ב"ב? ולמה הפוגע לא ירא כל השנים מאיבוד משרתו-אם תתגלה קלונו ברבים?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/11/2021 21:25:03 |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 02:08 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | יש צו איסור פרסום וחלקן נחשפו. מצפים מהרבנים לומר שמהפן ההלכתי ניתן להגיש תלונה את השאר להשאיר לנפגעים ולבעלי המשפחות שלהם. חייבים להבין שאי הגשת תלונה פירושה הזמנה של תקיפות מיניות חדשות בעולם החרדי רחמנא ליצלן. |
|
בציבור החילוני שכולם מגישים תלונות (שהרי אין להם רבנים שיאסרו) ישנם פחות פגיעות מיניות מאשר אצל הציבור החרדי?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 02:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
יש איסור יחוד של גבר עם ילדים ונערים? |
|
זה מופיע בשולחן ערוך, במקומות שמצוי קשרים מתועבים בין גברים אז אין מתייחדים. סוף ציטוט. ואותו הדבר עם ילדים. זה פשוט. אם כי נראה לי שאין כאן הוראה מפורשת, כי קשה לחקור האם ועד כמה זה מצוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|