בית פורומים בחדרי חרדים

ביבי ב-ה-ל-ם!!!בנט הביא לשחרור את בני הזוג, וכבר נחתו בנתב''ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2021 08:00 לינק ישיר 
ביבי ב-ה-ל-ם!!!בנט הביא לשחרור את בני הזוג, וכבר נחתו בנתב''ג

לה''ו. בנט-לפיד טוענים שזה בלי תמורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_tr ב- 18/11/2021 08:01:16

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 21:25 לינק ישיר 
קלעפער

hot_trend כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

עיבל כתב:
משנאתם את בנט ולפיד מייחלים חסידיו השוטים של נתניהו לכשלונות המדינה. אני משתתף בצערם הכבד של חסידים שוטים אלה על שחרורם המהיר והמוצלח של בני הזוג אוקנין. המאוכזבים מן השחרור ניצבים במחנה אחד עם שאר אויבי ישראל שסובלים קשה כשמשהו טוב קורה כאן. לא נותר אלא לאחל לנו שהמדינה וראשיה יצליחו, ולשונאי ישראל שכאב הלב שלהם יגדל ויחריף.

מצחיק, כאילו שכחנו את הדמגוגיות שעשיתם כשביבי שחרר את נעמה יישכר והביא את עצמות רון ארד לארץ, טיפ קטן - הייתי מציע לכם לא להיות צבועים במקומות שבהם כולם רואים לכם את הצביעות, תנסו בצורה קצת יותר מתוחכמת...

לה''ו. תרים לי טלפון דחוף!!! אתה צריך כיוון פרונט

נשלח מהאנדרואיד שלי

כיוון הגה או גלגלים...יש לו נטייה לסטות ימינה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 21:18 לינק ישיר 

אתם מתעלמים מהקידוש השם הנפלא שיצא מכל זה. במקום להלל ולשבח את הקיסר יר"ה, חברי  הליכוד אומרים תודה לבורא עולם ששיחרר את הזוג!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 21:16 לינק ישיר 

וואי, תפסת אותי על המילה, אז הוא הביא את זכריה באומל...
(בכל מקרה אדם צעיר כמותי פחות מכיר את שניהם אבל מדבר על העיקרון...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 21:13 לינק ישיר 

התבלבל עם עצמות זכריה באומל (וכן, היו הרבה דיבורים על ניסיונות מטורפים של צבא רוסיה להביא גם את עצמות אלי כהן ורון ערד). עדיין זה הישג גדול, בפרט שהתמורה שנטען שביבי נתן לפוטין, לא טופלה על ידי בנט הכל-יכול ולהיפך, רוסיה רק הכשיחה עמדות מאז שהוא הגיע כפי שפוטין בעצמו הצהיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 20:55 לינק ישיר 
עצמות רון ארד בארץ, ואף אחד לא יודע מזה?!

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

עיבל כתב:
משנאתם את בנט ולפיד מייחלים חסידיו השוטים של נתניהו לכשלונות המדינה. אני משתתף בצערם הכבד של חסידים שוטים אלה על שחרורם המהיר והמוצלח של בני הזוג אוקנין. המאוכזבים מן השחרור ניצבים במחנה אחד עם שאר אויבי ישראל שסובלים קשה כשמשהו טוב קורה כאן. לא נותר אלא לאחל לנו שהמדינה וראשיה יצליחו, ולשונאי ישראל שכאב הלב שלהם יגדל ויחריף.

מצחיק, כאילו שכחנו את הדמגוגיות שעשיתם כשביבי שחרר את נעמה יישכר והביא את עצמות רון ארד לארץ, טיפ קטן - הייתי מציע לכם לא להיות צבועים במקומות שבהם כולם רואים לכם את הצביעות, תנסו בצורה קצת יותר מתוחכמת...

לה''ו. תרים לי טלפון דחוף!!! אתה צריך כיוון פרונט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 20:54 לינק ישיר 
הפוליטיקאי שלך זגזג מול ביבי יותר מלבני. ונכון לעכשיו הוא חזר לזרועותיו.

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

hot_tr כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

דברי כתב:
כולנו בה-ל-ם בכלל על זה שארדואן העיז לעשות כזה משחק מכוער, זה לא היה קורה אצל ביבי, אבל עם 2 טירונים כמו בנט-לפיד הכל אפשרי.

לה''ו. אכן, המרמרה והכסף, ההשטלטות הדתית בהר הבית ויו''ש, אירוח הנייה, ההתקרבות לאיראן, גינוי ושת''פ נגד ישראל, לא אירעו בזמן ביבי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוב נראה שאנשי רל"ב מעריכים אותו כ"קוסם" ו"איש על" הרבה יותר ממעריציו.
הראייה - שמעריציו מודים שאינו מושלם ולכן מכירים בכך שלא הצליח לעמוד לגמרי נגד חוצפתו וגסותו של ארדואן אבל עדיין מעדיפים אותו על פני אלטרנטיבות שארדואן לא מתבייש לירוק להם בפנים {עדיין לעצור אזרחים סתם זה כבר קפיצת מדרגה}
אבל אלו  שאובסיסיביים נגדו מוכנים להמליך אפילו אנשים הזויים כמו לפיד-בנט בטענה שביבי לא מושלם אז בואו נביא ילדים קטנים שידרדרו את ישראל הרבה יותר ,לך תבין היגיון של אובססיבי...

נ.ב. אתה יודע לגבי איזה פוליטיקאי אני סבור שאולי כן היה מצליח לעמוד מולו גם טוב יותר מאשר ביבי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 20:22 לינק ישיר 
מצדרביעי

עיבל כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 19:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 18:23 לינק ישיר 

אני חושב שהיה צריך לעשות המון בשביל לשחרר אותם מידי החוטפים הטורקיים אבל אני רוצה לדעת כמה זה עלה וכאשר הרזרבי והרזרבי לעתיד אומרים לי שזה ללא תמורה אני לא קונה את זה ומדאיג אותי שהם לא מוכנים להגיד לי כמה הם שילמו

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 17:34 לינק ישיר 

מישהו פה חושב שארדואן פתאום נהיה נחמד ושחרר ללא כל תמורה?

אנחנו לא חיים במזרח התיכון?

אין דבר כזה ללא כל תמורה ! ! !

אם לא עכשיו, אזי אחר כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 16:45 לינק ישיר 

אני הייתי מתבייש בעובדה שארדואן נתן לי מתנה ללא כל תמורה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 16:29 לינק ישיר 
מצדרביעי

hot_trend כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

דברי כתב:
כולנו בה-ל-ם בכלל על זה שארדואן העיז לעשות כזה משחק מכוער, זה לא היה קורה אצל ביבי, אבל עם 2 טירונים כמו בנט-לפיד הכל אפשרי.

לה''ו. אכן, המרמרה והכסף, ההשטלטות הדתית בהר הבית ויו''ש, אירוח הנייה, ההתקרבות לאיראן, גינוי ושת''פ נגד ישראל, לא אירעו בזמן ביבי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוב נראה שאנשי רל"ב מעריכים אותו כ"קוסם" ו"איש על" הרבה יותר ממעריציו.
הראייה - שמעריציו מודים שאינו מושלם ולכן מכירים בכך שלא הצליח לעמוד לגמרי נגד חוצפתו וגסותו של ארדואן אבל עדיין מעדיפים אותו על פני אלטרנטיבות שארדואן לא מתבייש לירוק להם בפנים {עדיין לעצור אזרחים סתם זה כבר קפיצת מדרגה}
אבל אלו  שאובסיסיביים נגדו מוכנים להמליך אפילו אנשים הזויים כמו לפיד-בנט בטענה שביבי לא מושלם אז בואו נביא ילדים קטנים שידרדרו את ישראל הרבה יותר ,לך תבין היגיון של אובססיבי...

נ.ב. אתה יודע לגבי איזה פוליטיקאי אני סבור שאולי כן היה מצליח לעמוד מולו גם טוב יותר מאשר ביבי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 14:00 לינק ישיר 

אין פה שום הישג שאפשר להתגאות בו !
עצם המעצר עצמו הוא ביזיון ויריקה על ממשלת ישראל !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 13:41 לינק ישיר 

מול ארדואן הוא יכול  ומול ליברמן הוא אינו יכול 
תמיהני 

יש עונים, שהוא שותף לפשע
ויש עונים , שפשוט לא אכפת לו 
ויש עונים , שלא הוא זה ששיכנע את ארדואן און דער בענעט איז זייער אגרויסער קאקער 

ואני אומר שכל התשובות נכונות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 09:05 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

דברי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביבי ב-ה-ל-ם!!!בנט הביא לשחרור את בני הזוג, וכבר נחתו בנתב''ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext