בית פורומים בחדרי חרדים

רבינוביץ חושף: קבלנו עדות על ולדר שהתרחשה לפני כמה חודשים, זה הכי קרוב ל'משי זהב'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2021 12:19 לינק ישיר 
רבינוביץ חושף: קבלנו עדות על ולדר שהתרחשה לפני כמה חודשים, זה הכי קרוב ל'משי זהב'

הפגיעה המוקדמת ביותר שקיבלנו היא מלפני שלושים שנה, והפגיעה האחרונה שקיבלנו היא מלפני כמה חודשים, העדויות שיש בידי, גם על פגיעות של ולדר בילדים בנים החל מגיל 9, 12, 14, ואותו דבר גם על ילדות, אני מדבר על פגיעות שנעשו בכח, ההיקפים והמגוון של הפגיעות מאוד מאוד חריג, כשדיברתי עם אנשים אמרתי שזה הכי קרוב שאני ראיתי למשי זהב.

יש לא עובדת אחת ולא שניים ולא שלוש בעירית בני ברק שבמשך המון שנים, אני מדבר על יותר מעשור, ידעו חששו, בא נאמר במסדרונות עירית בני ברק האירוע הזה הוא לא אירוע שמפיל אנשים על הרצפה.

השבוע זומנתי ביחד עם שותפתי לתחקיר שירה אלק, לאחד הרבנים מהמיינסטרים החרדי, מהרבנים הבכירים ביותר בבני ברק, לתת לו סקירה על הפרשה, אותו רב נתן לי איזה סיפור ספציפי על חיים ולדר ואמר לי: מבחינתי הסיפור הזה מספיק, אתה לא צריך לספר לי את כל שאר הסיפורים, ביקשתי מהרב שיפרסם מכתב הוראה לנפגעים לצאת ולספר, הוא ענה ש"אתה יודע איך זה עובד, אני לא יכול לעשות את זה" דבר אחד אני אומר לך, תמשיכו להפעיל לחץ מהציבור מלמטה כלפי מעלה.

חיים לוינסון מגיב: מאוד הופתעתי על ולדר, עקיבא נוביק מגיב: אני שמעתי כבר לפני בערך שלוש שנים את השם ולדר יחד עם משי זהב (בהקשר של פגיעות).

הראיון המלא בתכנית של לוינסון ועקיבא נוביק ב'כאן 11':

http://omny.fm/shows/kan-news/831c1e9a-2319-4ff5-8fca-ade40093ce94

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 20:01 לינק ישיר 
קלעפער

רציף כתב:
באבא_זוטא כתב:

לוסטיג10 כתב:

בסוד נואפים מי יעמוד!

רק נזכיר לכל הצבועים המתחסדים הזועקים כעת על "העלילה" נגד ולדר, שאילולי התחקיר של אהרון רבינוביץ בעיתון "הארץ" על מש"ז ימש"ו אותו נקרופיל ופדופיל מחליא היה ממשיך לככב יום יום בפסגת הברנז'ה החרדית כולל כאן באתר (ולהתחכך עם רבנים ידועים שידעו על מעשיו במשך שנים והעלימו עין) עד עצם היום הזה...

ולתפארת המגזר החרדי הזך והטהור... 

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 18/11/2021 17:08:30

אז זהו
שביהדות,
הלבנת בנים היא דומה לרצח,
ויש דרכים מתאימות להשבית פושע,
ובלי לחסל ולמצוץ כל עצם
לו ולמשפחתו

נשלח מהאנדרואיד שלי

פרויד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 18:17 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:

לוסטיג10 כתב:

בסוד נואפים מי יעמוד!

רק נזכיר לכל הצבועים המתחסדים הזועקים כעת על "העלילה" נגד ולדר, שאילולי התחקיר של אהרון רבינוביץ בעיתון "הארץ" על מש"ז ימש"ו אותו נקרופיל ופדופיל מחליא היה ממשיך לככב יום יום בפסגת הברנז'ה החרדית כולל כאן באתר (ולהתחכך עם רבנים ידועים שידעו על מעשיו במשך שנים והעלימו עין) עד עצם היום הזה...

אז זהו
שביהדות,
הלבנת בנים היא דומה לרצח,
ויש דרכים מתאימות להשבית פושע,
ובלי לחסל ולמצוץ כל עצם
לו ולמשפחתו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 17:34 לינק ישיר 

ליאליא כתב:
כל עוד שאין אחד או אחת שמוכן לדבר בקולו הכל בבלט

כל רגע הם מספרים עוד ועוד אבל לא מגיע\ה בנתיים אף אחד לספר בקולו מתוך עשרות לדבריהם

עוד לא היה כדבר הזה

אני מתפלא עלייך. שכן, כאשה את אמורה להיות רגישה יותר לנושא פגיעות מיניות. עפ"י נתוני
הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, פחות מ-5% מנפגעות עבירות מין מתלוננות במשטרה, הסיבה
השכיחה לאי-הדיווח היא, שהנפגעת התביישה לדבר על זה.

אם כך בחברה הכללית, קל לשער עד כמה הדבר קשה ומייסר בחברה החרדית. לא די לך שעורכי
התחקיר הצליחו להגיע לאותן נפגעות ולשמוע מהן את סיפורן? את מצפה, ועוד כאשה שהן יסכימו
להיחשף? לספר בפומבי בקולן את אשר אירע להן?

הרי מדובר במקרים רבים לאורך שנים רבות. של נפגעים ונפגעות שאינם מכירים זה את זה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 17:27 לינק ישיר 

בדרך כלל כשיש סרט המשך, הוא לא ברמה של הסרט הראשון, זה ידוע, בונים על המוניטין ופחות משקיעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 16:51 לינק ישיר 

לוסטיג10 כתב:

בסוד נואפים מי יעמוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 13:59 לינק ישיר 

של מי היד עם השרוול הכחול משמאל?
תודיעו לו שהוא הבא בתור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 13:45 לינק ישיר 
הכי קרוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 13:40 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

ליאליא כתב:

כל רגע הם מספרים עוד ועוד אבל לא מגיע\ה בנתיים אף אחד לספר בקולו מתוך עשרות לדבריהם

עוד לא היה כדבר הזה

לא יודע אם בבלט, אבל בוודאי לא מתקרב לסיפורים אחרים כמו שהיה עם משי זהב וכו'...

אנשים אוהבים השוואות

קורונה כמו המגיפה השחורה
ולדר כמו משי זהב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 13:12 לינק ישיר 
מצדרביעי

ליאליא כתב:

עוד לא היה כדבר הזה

לא יודע אם בבלט, אבל בוודאי לא מתקרב לסיפורים אחרים כמו שהיה עם משי זהב וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 13:08 לינק ישיר 

עוד לא היה כדבר הזה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רבינוביץ חושף: קבלנו עדות על ולדר שהתרחשה לפני כמה חודשים, זה הכי קרוב ל'משי זהב'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext