| נשלח ב-18/11/2021 17:47 |
|
| |
כשהאירוניה התאבדה: "השליחות החינוכית של סופר הילדים"
ולתפארת המגזר הזך והטהור...

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 18/11/2021 17:48:17
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2021 22:01 |
|
| |
נ. ב. אם הרב דומה למלאך וכו' זה לא חובה, זוהיא המלצה לתלמידים שילמדו תורה מרב שהוא מלאך, עובדה שרבי מאיר למד תורה מאחר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2021 21:57 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  |
| רציף כתב: |  | נפילות יש בכל מקום, עיין ערך ; שמעון פרס, ולא חסר דוגמאות
|
|
מתוק שלי
א. לא עסקינן ב"נפילה" חד פעמית אלא בדפוס פעולה חוזר ונשנה של טורף מיני מול עשרות קרבנות לכאורה...
ב. בשונה משאר בעלי תפקידים ציבוריים, כאשר עסקינן באיש "חינוך והשקפה" בכיר כמו ולדר גם אם היה מדובר ב"נפילה חד פעמית", אילו היתה בו טיפת יושרה היה עליו להסיק את המסקנות בעצמו ולפרוש לאלתר מעיסוקיו החינוכיים/רוחניים/ השקפתיים ולעשות תשובה בינו לבין בוראו...
ובמילים פשוטות: דמות חינוכית שנפל ונכשל בניאוף ולו פעם אחת גם אם עשה תשובה אינו יכול להמשיך ולשמש דמות חינוכית לילדי ישראל לעולם ... וכפי שדרשו חז"ל אם הרב דומה למלאך... יבקשו תורה מפיהו... ואכמ"ל.
בתקווה להבנה. |
|
זה לא נכון, מי שנפל, ואפילו הוא רצח או נאף ואפילו הוא היה רשע הכי גדול - הוא יכול לחזור בתשובה שלימה - ולחנך, והרי הוא צדיק גמור ! כמובן שאסור לו לעמוד במקום שהוא יכול ליפול בו שוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2021 19:07 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נפילות יש בכל מקום, עיין ערך ; שמעון פרס, ולא חסר דוגמאות
|
|
מתוק שלי
א. לא עסקינן ב"נפילה" חד פעמית אלא בדפוס פעולה חוזר ונשנה של טורף מיני מול עשרות קרבנות לכאורה...
ב. בשונה משאר בעלי תפקידים ציבוריים, כאשר עסקינן באיש "חינוך והשקפה" בכיר כמו ולדר גם אם היה מדובר ב"נפילה חד פעמית", אילו היתה בו טיפת יושרה היה עליו להסיק את המסקנות בעצמו ולפרוש לאלתר מעיסוקיו החינוכיים/רוחניים/ השקפתיים ולעשות תשובה בינו לבין בוראו...
ובמילים פשוטות: דמות חינוכית שנפל ונכשל בניאוף ולו פעם אחת גם אם עשה תשובה אינו יכול להמשיך ולשמש דמות חינוכית לילדי ישראל לעולם ... וכפי שדרשו חז"ל אם הרב דומה למלאך... יבקשו תורה מפיהו... ואכמ"ל.
בתקווה להבנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 05:13 |
|
| |
מתי יתפסו את באבא-זוטא נטול היצרים וזך הרעיון והמעש בנפילה אחת או שנים רק שמעולם לא נדע זאת כי אינו מוציא את ראשו מתחת לשמיכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 18:32 |
|
| |
מעולם לא אמרנו שכולנו זכים וטהורים, אמרנו שיש לנו תורה נפלאה, יש המונים שבחרו בה והם מאושרים ומכבדים את כולם.
נפילות יש בכל מקום, עיין ערך ; שמעון פרס, ולא חסר דוגמאות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/11/2021 18:33:02
|
|
|
|
|