בית פורומים בחדרי חרדים

חיים, חכמי ורשעי הפורם מבקשים לשמוע ממך הסבר מניח את הדעת.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2021 11:03 לינק ישיר 
חיים, חכמי ורשעי הפורם מבקשים לשמוע ממך הסבר מניח את הדעת.

חיים, אתה לא נעבאך ששולפים אותו מהמיטה באמצע הלילה: אדם חכם ופיקח שיש בידו את המימון להגן על שמו הטוב לא ניתן להשמיץ סתם כך כי התחשק למן דהוא "לנקום" בו. חייב שיהיה בסיפור הרבה "בשר חלק ובהכשר הכי טוב עם כל החומרות".(לכאורה) אחרת, ברגע שקבלת מעיתון הארץ את הפנייה לתגובה. היה ביכולתך לעתור לביהמ"ש נגד עיתון הארץ ולהתחיל להתגושש נגדו בזירה המשפטית ובזה לעכב את פרסום התחקיר. כך אמור לנהוג האדם הסביר נגד חורשי רעתו שבשליפת קולמוס מפשיטים אותו תרתי משמע, ומשאירים אותו עירום ועריה בעיני הציבור כולו .אם היית משכנע את בתי המשפט שאין ממש בתחקיר נגדך ועל כפות המאזניים מונחים הפרנסה שלך, הכבוד. כבודם של הילדים שלך וכל אשר עמלת למענו במשך השנים. כל זה עלול לרדת לטמיון אז ביהמ"ש היה עוצר את הפרסום  נגדך והמאבק היה עובר לזירה המשפטית שממנה כנראה פחדת, אחרת, אולי תסביר לעם ישראל מדוע לא נהגת כפי שמצופה מהאדם הסביר לנהוג שבאמת נקי מכל הרפש? 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/11/2021 11:09:08

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/11/2021 11:22:01

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/11/2021 11:25:43

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 20:07 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:

אתה זה שיצטרך להביא הוכחות, אני מאוד מקוה שוולדר יקח אותך כשעיר לעזאזל, ודרך התביעה נגדך הוא יוכיח את חפותו, או שתוכיח את דבריך כאן, או שתשלם לו כמה מאות אלפים, והעיקר.. הציבור ידע סוף סוף מיהו האדם החולני שבחר לקרוא לעצמו בבא זוטא, ולהשמיץ מידי יום את הציבור החרדי ורבניו, כולל הרב עובדיה יוסף ועוד, ואז תוכל סוף סוף להרגיש את מה שהרגישו כל אלו שהשמצת כאן בשמם המלא ותמונתם

אז לבינתיים בס"ד חברך הפדופיל החולני ורוצח הנשמות ימש"ו שר"י הוא זה שלקח את עצמו לעזאזל... 

אבל מי יודע אולי תצליח להגשים את חלומך הרטוב אם תצליח לשכנע כעת את בני משפחתו של הפדופיל המאמינים בצדקתו עד כדי כך שכתבו עליו במודעה "אנשי אמונה אבדו", שאולי הם יגישו נגדי כעת תביעת דיבה...

אני מחכה לתביעה הזו בכליון עיניים ויפה שעה אחת קודם...

הלוואי וזה יקרה, קראתי כבר באשכול שכן לעשות חקירה בכל נושא ולדר, כי מישהו צריך לתת כאן את הדין, או ולדר (שכבר נתן את הדין) או משמיציו כולל אתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 16:56 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אתה זה שיצטרך להביא הוכחות, אני מאוד מקוה שוולדר יקח אותך כשעיר לעזאזל, ודרך התביעה נגדך הוא יוכיח את חפותו, או שתוכיח את דבריך כאן, או שתשלם לו כמה מאות אלפים, והעיקר.. הציבור ידע סוף סוף מיהו האדם החולני שבחר לקרוא לעצמו בבא זוטא, ולהשמיץ מידי יום את הציבור החרדי ורבניו, כולל הרב עובדיה יוסף ועוד, ואז תוכל סוף סוף להרגיש את מה שהרגישו כל אלו שהשמצת כאן בשמם המלא ותמונתם

אז לבינתיים בס"ד חברך הפדופיל החולני ורוצח הנשמות ימש"ו שר"י הוא זה שלקח את עצמו לעזאזל... 

אבל מי יודע אולי תצליח להגשים את חלומך הרטוב אם תצליח לשכנע כעת את בני משפחתו של הפדופיל המאמינים בצדקתו עד כדי כך שכתבו עליו במודעה "אנשי אמונה אבדו", שאולי הם יגישו נגדי כעת תביעת דיבה...

אני מחכה לתביעה הזו בכליון עיניים ויפה שעה אחת קודם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2021 01:04 לינק ישיר 

רציף כתב:

אולי שמישהו יראיין את ולדר ?
יש לו כאן הרבה חסידים

יש לו כאן הרבה ניקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2021 00:56 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

גם הוא נהיה אדמו"ר

רק שולדר לא ישמע על הרעיון הזה להיות אדמו"ר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 23:51 לינק ישיר 

גם הוא נהיה אדמו"ר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 22:58 לינק ישיר 

יש לו כאן הרבה חסידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 22:05 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:

אלי_ו כתב:
תביעת לשון הרע היא חרב פיפיות.
כדי לזכות בתביעה כל מה שהעיתון צריך להראות זה שלא שיקר בכוונה, שהפרסום מבוסס.

לא מדובר באישום פלילי שם צריכים להוכיח מעל ספק סביר שולדר אכן עשה את המעשים אלא ברף נמוך יותר של הוכחה.

מספיק שהעיתון יראה שיש מישהי שטענה טענה נגד ולדר כדי שהוא יפסיד בתביעה. הפסד כזה יקבע בתודעה הציבורית כאילו "בית המשפט קבע שהפרסומים נכונים".

בקיצור, העובדה שאדם אינו תובע אינה הוכחה שהוא אשם.
וכמובן שזה לא אומר שהוא נקי.

כמו מיודענו הברנש המתקרי "איש חשוב" אתה חוזר ומטעה בנושא תביעות דיבה שאין לך בו שמץ מושג (ולי כידוע יש...). 

אז לידיעתך:

בפסק הדין המפורסם בעניין אילנה דיין קבע ביהמ"ש שאמנם אילנה דיין
פרסמה לשון הרע, אלא שבד בבד חלה על התחקיר הספציפי ההוא הגנת תום הלב של "אמת לשעתה"...

הווי אומר: גם אם לשיטתך  עיתון הארץ יצליח להוכיח את הגנת תום הלב למרות הפרסום השקרי (שזו משימה כמעט בלתי אפשרית)  ויהיה פטור מתשלום פיצויים עדיין מבחינתו של הנואף הסוטה והפדופיל חיים ולדר יהיה מדובר בזיכוי מוחלט כאשר ביהמ"ש יקבע כי מדובר בלשון הרע...

נ.ב.
 לידיעת "המלומד" המתקרי "איש חשוב" חלף שבוע וטרם קיבלתי תביעת דיבה על "ההשמצות" שפרסמתי למעלה... אז אשמח אם תזרז את העניינים... פליז!

בתביעה של סרן ר נגד אילנה דיין העובדות היו ברורות.
היה ברור שדיין הציגה מצג שווא.

כזכור סרן ר. זכה בתביעה שלו במחוזי אבל העליון הפך את ההחלטה בגלל הטענה כאילו דיין הציגה אמת לשעתה, בתום לב.

במקרה של ולדר העובדות אינן ברורות ולכן השוואה שלך בעיתית. אם ולדר ילך למשפט, בלי קשר לאם עשה את מה שיחסו לו, הוא יצא רע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 20:10 לינק ישיר 

הפורום הזה הוא אחד האחרונים שעדיין בוחשים בנושא, ומהר מאד גם מכאן זה ייעלם, כי כל אחד כבר חזר על עצמו 8 פעמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 20:09 לינק ישיר 
פרוגרמי

גרשום כתב:
פרוגרמי.

אתה אומר שאת זה הוא לא יכול לשנות. טעות בידך. הוא יכול. אם היה מגיש תביעת דיבה
וכעבור זמן רב מבטל אותה או שכעבור זמן רב מגיע עם העיתון לפשרה סודית, הרי שמצבו
היה יום טוב עשרת מונים. 

אז זו האסטרטגיה שלך להגיש תביעה ואח"כ לבטל אותה....
אני מהמר שהאסטרטגיה של ולדר יותר טובה
והוא לא אחד שמאזין לעצות מקוה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 19:58 לינק ישיר 

ואם הוא יודע מי מקור הפרשה וכי אין בה דבר מדוע שינקוט צעדים שרק יביאו לנבירה באינטרס של מקור הפרשה ויפתחו נושא שהוא לא מעוניין לדוש בו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 19:52 לינק ישיר 

פרוגרמי.

אתה אומר שאת זה הוא לא יכול לשנות. טעות בידך. הוא יכול. אם היה מגיש תביעת דיבה
וכעבור זמן רב מבטל אותה או שכעבור זמן רב מגיע עם העיתון לפשרה סודית, הרי שמצבו
היה יום טוב עשרת מונים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 19:27 לינק ישיר 

את זה הוא לא יכול לשנות
אבל במצב הנוכחי - יותר טוב לו להתעלם ולקוות שיעבור
מאשר להיכנס לויכוח ודיון אינסופי שלא יחזיר לו כלום ממה שהיה לו, אבל יכלה את מה שעדיין יש לו - את החיים שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 19:17 לינק ישיר 

פרוגרמי.

תגיד, אתה רציני? אתה באמת ובתמים חושב שההחלטה של ולדר לנהוג ב"שב ואל תעשה"
היא החלטה חכמה? שהפרשה שהתפוצצה היא בסך הכל קשקשת ברשת שתעבור? שזו
אסטרטגיה טובה?

אני מתפלא עליך שאתה לא רואה את מצבו העגום לאשורו? הרי האיש חטף בומבה איומה.
הוא הפך למאוס. ספריו נזרקו מהמדפים. אין לו יותר גישה לעיתון ולרדיו. חייו נהרסו והוא לא
יכול להראות את פרצופו בציבור. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 18:58 לינק ישיר 

ולדר כנראה קיבל החלטה שלא לעסוק בזה בכלל בשום צורה
מלבד התגובה המתחייבת דרך עו"ד לעיתון
אף מילה, אף התייחסות, לא דיבה, לא הצטדקות, לא דיבור, יכול להיות שהוא גם לא קורא שום דבר בחדשות
זו החלטה חכמה לפחות לגבי עצמו
מעניין אם זה יעבוד לו, סך הכל כמה אפשר לדבר עם הקיר, מתלוננות אין, משפט אין, יש קשקשת ברשת, זה יעבור
אם לא תישלף איזו שפנה מהכובע, זו אסטרטגיה טובה שתעבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2021 17:44 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
כן אני יודע שאתה ממש מחכה לזה, אבל יש כאן תור, קודם כל יורשע אחד מהשנים, רבינוביץ או ולדר
ואחר כך תורך יגיע

בור ונבער!

הספקת כבר לשכוח שרק לפני שבוע כתבת חוו"ד "מקצועית" שהנואף הסוטה והפדופיל יכול לתבוע אותי כבר עתה באופן ישיר בלי לתבוע קודם את רבינוביץ...

אוי להם לצבועים המתחסדים שאין להם תקנה עולמית!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חיים, חכמי ורשעי הפורם מבקשים לשמוע ממך הסבר מניח את הדעת.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext