בית פורומים בחדרי חרדים

שאלה זו מיועדת למזרוחניקים בלבד .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2021 16:33 לינק ישיר 
שאלה זו מיועדת למזרוחניקים בלבד .

אתם מנשקי הדגלים שקוראים הלל ביום העצמאות ומכריזים בכל הזדמנות שהקמת המדינה היא ''אתחלתא דגאולה'' ''וראשית צמיחת גאולתנו'' ובלה בלה ובלה ...

איפה יותר מסוכן ליהודי לחיות ? בארץ או בגולה ?
כמה יהודים נרצחו בישראל בעשור האחרון ? וכמה בגולה ?
כמה רדיפות על הדת קיימות בישראל ליהודים שומרי תורה ומצוות ? וכמה בגולה ?
כמה הסתה יש נגד יהודים שומרי תורה ומצוות בארץ ? וכמה בגולה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 18:36 לינק ישיר 

הערך של מדינת ישראל היא רק בגלל שפחות אנשים מתים?
מה עם מצוות עשה ד של הרמבן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 18:28 לינק ישיר 
מואדיב

יו_טיוב כתב:
אתם מנשקי הדגלים שקוראים הלל ביום העצמאות ומכריזים בכל הזדמנות שהקמת המדינה היא ''אתחלתא דגאולה'' ''וראשית צמיחת גאולתנו'' ובלה בלה ובלה ...

איפה יותר מסוכן ליהודי לחיות ? בארץ או בגולה ?
כמה יהודים נרצחו בישראל בעשור האחרון ? וכמה בגולה ?
כמה רדיפות על הדת קיימות בישראל ליהודים שומרי תורה ומצוות ? וכמה בגולה ?
כמה הסתה יש נגד יהודים שומרי תורה ומצוות בארץ ? וכמה בגולה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כשמישהו מקבל את הידיעות שלו על מזרוחניקים מהסיפורים של חיים וולדר, אין פלא שזה מה שהוא חושב או כותב.

בינתיים, אלאט לאזנך עובדה אחת. עובדה קשה, אבל עובדה:

מדינת ישראל, זו שאתה כל כך בז לה, מממנת יותר לומדי תורה מכל הנדבנים גם יחד. מעולם לא היו כל כך הרבה לומדי תורה, הסמוכים על שולחן המדינה, כפי שיש היום. בכל ישיבות ליטא לדורותיה, לא היו כל כך הרבה תלמידי ישיבה כפי שיש תחת הממשלות האלו, שאתה כל כך בז להם.
אז גם אם עוד לא התרוממת מעל הרמה של הסיפורים שוולדר סיפר לך, הכרת הטוב, טרם פיתחת?

נ.ב.
הגיע הזמן לגלות לך, כי כפי שלא כל החרדים הם חסידי גור, כך לא כל ה"מזרוחניקים", תלמידי הרב קוק או ישיבות הקו. 

============

אני לא יודע כמה "מזרוחניקים" מסתובבים כאן, אבל יש כאן מספיק חרדים שמכירים את החברה ה"מזרוחניקית" טוב מספיק, כדי לגחך על דבריך למעלה. מילא, כבר שלמה המלך לימדנו על זה שאם יחריש - חכם יחשב. לו החרשת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 18:26 לינק ישיר 

אני לא ראוי לענות לך אבל בזמנו שמעתי על כך תשובה מאיזה מנשק דגלים: "כשתחיה בצרפת 20 שנה תבין." אבל אני חושב שאותו מזרוחניק הוא סתם ציויני פסימי, ואם רק היינו מדברים על רוב מוחלט מהגולה, כמו ירדן (אסור ליהודים לגור שם, באופן חוקי), סעודיה (כנ"ל), אפגניסטאן (תברר אצל היהודי האחרון שברח משם), לוב (תברר אצל היהודי היחיד שחזר לשם, שהוא הבן של היהודיה האחרונה שחיה שם), תוניס (כאילו בסדר אבל מקלט לטרוריסטים, תברר קצת על פטירתו של הרב מצליח מזוז), עיראק (תברר אצל היהודים שחיים שם, אם הם מןכנים להזדהות), איראן (השבוע דיברתי עם מישהו שעזב את איראן לפני שנתיים, אפנה אותך אליו), אוקרינה (זוכר את שריפת בתי הכנסת?) ועוד הרשימה ארוכה. כמובן בגולה הרבה יותר טוב... וחבל שאתה גר כאן. (ואגב, ארץ ישראל נקנית בייסורים זו גמרא בברכות; רבי יהודה הלוי ורבי שמשון משאנץ הסכימו לסבול ושלמו על כך מחיר גשמי ורוחני, אבל צדיק אומלל כמוך לא מוכן...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 18:06 לינק ישיר 

מבחינת היכולת והפוטנציאל יש למדינה את הכוח להשליט סדר ביד תקיפה.  אבל מה לעשות שהערב רב שולט, שלטון רכרוכי כלפי אוייב ושונא כלפי אוהב. נתפלל השיבה שופטנו כבראשונה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 16:41 לינק ישיר 

אבינו מלכנו א בראך מדינת Yes-רע-Hell, ראשית צניחת גאולתנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 16:41 לינק ישיר 

האם אתה מוכן לרדת לגולה כדי שלא לסבול מכל הדברים האלו???
(הכל כדי שהמזרחניקים יבינו את השאלה שלך)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שאלה זו מיועדת למזרוחניקים בלבד .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext