בית פורומים בחדרי חרדים

חיים וולדר: אני חף מפשע!!! (מתוך הבלוג של חיים שאולזון)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2021 23:07 לינק ישיר 
חיים וולדר: אני חף מפשע!!! (מתוך הבלוג של חיים שאולזון)

אני פונה לכל מי שנחשף לפרסומים החמורים נגדי וזועק את זעקתו של דרייפוס אשר השפילוהו בכיכר העיר תלשו את דרגותיו ושברו את חרבו לעיני המונים. "אני חף מפשע"!!
אנא מכם  עשו רק דבר אחד: השקיעו קצת מחשבה וקורטוב היגיון ותנסו להטיל ספק בהשמצות הנוראות ולא למהר לחרוץ דין על מי שכל חייו ופעילותו היו למען ילדים ולמען זכויותיהם.
אני מכחיש בתוקף הפרסומים כביכול ניצלתי ילדים או ילדות. זהו שקר שאין לו כפרה וניתן לחוש שמטרת התחקיר כולו היתה לקעקע את הדבר שהכי מזוהה איתי- הגנה על ילדים ולהשפיל אותי עד עפר.
ישנה עדות של העיתונאית אראלה שטרנבך שאנשים שפנו אליה השקיעו הון רב כדי לפגוע בי בכל דרך אפשרית.
אני מצהיר בזאת שמעולם לא זומנתי לבי"ד בנושאים או טענות הקשורים לענייני נשים. התעודה שהופצה אינה נושאת את שמי ורק מעידה על המסע המתוזמן והממומן נגדי.
מתפלא אני על הרב שמואל אליהו שלא עשה את הדבר הפשוט ביותר - לברר איתי טענות כאלה. הוא היה נוכח לדעת שהטעו אותו. בשיחתו עמי שאלתיו כיצד פסק דין מבלי לעמת אותי עם העדויות והוא ענה שלכן אמר רק לאחסן ולא להוציא.
איך אני יכול להתמודד עם טענות שאין לי שום פרט עליהן ואיני יכול להבין מאין באו ומה היה האינטרס של מי שאמרן?
חייבים להבין שדווקא עבודת הקודש שלי עם ילדים הביאה לי שונאים רבים וחזקים בדמות פוגעים מינית שחשפתי או אנשים שהפעילו אלימות קשה כנגד רעייתם/ילדיהם ואני עצרתי זאת.
ככל שפעלתי יותר לטובת הילדים כך רכשתי את שנאת מבקשי רעתם. גם כמותית וגם בלהט הרצון לפגוע בי.
לסיכום: בכל מסכת ההשמצות האחרונה לא הוצג בפני אפילו מקרה אחד שאני יכול לזהות מלבד אשה שהתלוננה נגדי ב2008 תלונת שוא והתיק נסגר כלעומת שנפתח מבלי שהזדקקתי לשירות עורך דין. 
מומחים שונים מציעים לי לשתוק עד יעבור זעם. איני יודע אם הם צודקים אך הם המומחים. מה עוד שכל אחד מבין שיחיד אינו יכול להתמודד עם מבול כזה של השמצות שקריות.
הבהרה זו נכתבה בשל בקשתו ועידודו של הרב חיים שאולזון להשמיע את קולי.

נ.ב.
הפרסום כביכול כמלמד רקדתי עם התלמידים לשמע פטירתו של הרבי מחב"ד שקרית ומופרכת בדיוק כמו שאר הפרסומים הפוגעניים.
אני מבקש מכל אלה שנתקלים בפרסומים נגדי לבחון אותם שוב ולהבין שמדובר במסע השמצה מאורגן שלא היה כמותו.
רק נסו להטיל ספק. זה הכל.
אני מאמין שבקרוב אגלה מי עמד מאחורי המסע הזה ואוכל לפרום את העלילות אחת לאחת.

ואל תשכחו שאני זה שנבדקתי בפוליגרף ויצאתי דובר אמת בכל השאלות שנוסחו על פי השאילתא של עיתון ""הארץ"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 02:14 לינק ישיר 

www.inn.co.il/news/532268

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 08:32 לינק ישיר 

עד שלא תהיה תביעת דיבה, זה כמו הודאה שבשתיקה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 04:22 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

איך אשים לב? נראה לך שאני משועמם עד כדי כך שאכנס לאתר הקיקיוני שלו ?
אין אדם משים עצמו רשע, ככה שאני לא מאמין שאתה כן חוטא בזה ...

מהיכן לקחת את ה"עובדה" שלשאולזון יש את מספר הגולשים (התפוצה) הגדול ביותר בציבור החרדי
יותר מאשר בחדרי וכיכר
והאתר האמריקאי ישיבה וורלד?

אתה בעצם קיבלת תשובה לקושייתך, בנוגע לתארים שמדביקים לשאולזון, אבל כדרך האידיוטים במקום "אוקיי צודק קיבלתי תשובה", אתה כאילו מתעלם מהתשובה, ופותח ויכוח ילדותי על מי "אני לא צופה באתר שלו אתה כן צופה"
אבל זה לא ממש הנושא כאן, אלא האם מכתבו של ולדר פייק, אז תתבגר תתאפס על עצמך ותפסיק לרדת על אחרים כשנגמרים לך התשובות
ואני מסתמך על מספר הצפיות שהוא מפרסם על האתר שלו, אם הוא לא משקר, אלו הם הנתונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 01:58 לינק ישיר 
אניכברחוזר

איש_חשוב כתב:

אם לא שמת לב, הרבה מהפונים לשאולזון מכנים אותו בתארי רשכבה"ג, אולי הם חושבים להשפיע עליו בצורה זאת שאכן יפרסם את מכתבם, ממש לא חדש.

אני בכלל לא תמה על כך שהוא מצא לנכון לענות דווקא באתר של שאולזון
הרי המודיע יתד והמבשר חס וחלילה לא יתייחסו לכל הפרשיה הזאת גם אם יוודע בבירור שהכל נכון, ושאולזון מכל האתרים הוא זה שתמיד מתעסק בנושאים אלו עם התפוצה החרדית הגדולה ביותר

איך אשים לב? נראה לך שאני משועמם עד כדי כך שאכנס לאתר הקיקיוני שלו ?
אין אדם משים עצמו רשע, ככה שאני לא מאמין שאתה כן חוטא בזה ...

מהיכן לקחת את ה"עובדה" שלשאולזון יש את מספר הגולשים (התפוצה) הגדול ביותר בציבור החרדי
יותר מאשר בחדרי וכיכר
והאתר האמריקאי ישיבה וורלד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 01:38 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

קודם כל לא כתבתי כלום נגד התגובה עצמה כיון שהיא לא יצאה תחת ידו אז אין לי צורך להתמודד עם כלום
אבל אם בכל זאת ביקשת אכתוב כאן מספר נקודות
ואין צורך להאריך היכן שאפשר לקצר ודו"ק

נראה לך שהוא יכנה את שאולזון הידוע בתור "הרב " שאולזון ?
כאן חשדתי ...
נמשיך
היכן פתאום נעלמה הטענה העיקרית שלו בתגובת עורכי דינו שהוא מעולם לא קיבל אצלו ליעוץ נשים ובנות ?
כאשר כבר נודע שהטענה הזאת לא נכונה עובדתית אז הוא בחר להשמיט אותה ?

הוא נבדק במכון פוליגרף ונמצא דובר אמת ???
סליחה ?
אתה חושב שכולנו כאן מטומטמים ?
אם תרצה שניקח את בדיקת הפוליגרף קצת ברצינות כי כולנו יודעים מה היא שווה בדרך כלל,
אזי הדרך המקובלת שתלך למכון לבדיקה לא מטעמך ולא שאתה תנסח את השאלות מראש 
האם בבדיקת משטרה למשל גם כן היו נותנים לך לנסח את השאלות שתישאל עליהן מראש ולשלם למכון מכיסך ?
נו באמת .....
מדוע עיתון הבית שלך במשך שנים ארוכות "יתד נאמן" בחר להפסיק לפרסם את טורך אצלם?
רק בגלל תחקיר אצל עיתון "הארץ" ללא שום עובדות מוצקות אחרות?
אני לא חושב כך למי שיודע את ה"הלוך ילך" שלהם
וכמו כן הוצאת הספרים פלדהיים 
ועוד ועוד בתי מסחר שהיו קשורים אליו 

נראה לך הגיוני שיש סערה עצומה שכמוה לא היתה מעולם לגבי הסיפור איתו ומתוך כל האתרים והמדיה הרציניים של הציבור החרדי הוא בחר לפרסם את תגובתו האישית הראשונה באתר ההזוי ביותר של שאולזון ??
נראה לך ? 
לכן כתבתי כבר בהתחלה תתנו לו קצת יותר קרדיט שהוא לא היה מתייחס כלל וכלל לכתבות אצל שאולזון
( מישהו עדיין בכלל טורח להיכנס לאתר  הקיקיוני הזה ? )
הניסוח של כל התגובה הזאת הוא חובבני מאוד וניכר בו שלא ולדר כתב אותה 
אלא ככל הנראה שאולזון עצמו או מישהו שחמד לו לצון ושלח לשאוזון תגובה כאילו בשם ולדר 

אם לא שמת לב, הרבה מהפונים לשאולזון מכנים אותו בתארי רשכבה"ג, אולי הם חושבים להשפיע עליו בצורה זאת שאכן יפרסם את מכתבם, ממש לא חדש.

אני בכלל לא תמה על כך שהוא מצא לנכון לענות דווקא באתר של שאולזון
הרי המודיע יתד והמבשר חס וחלילה לא יתייחסו לכל הפרשיה הזאת גם אם יוודע בבירור שהכל נכון, ושאולזון מכל האתרים הוא זה שתמיד מתעסק בנושאים אלו עם התפוצה החרדית הגדולה ביותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 01:36 לינק ישיר 

נניח שולדר כתב את זה, לדעתי אין המקום להפריך את הטענות אצל שאולזון, שילך לבית משפט על תביעת דיבה ויאכל את רבינוביץ בלי מלח, אלא מאי....מצד שני איפה היו כולם עד עיתון הארץ. איפה היו כולם איפה היה הרב אליהו עד עכשיו אם היא אסורה על חיים ו. וצריך עיון גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 01:00 לינק ישיר 
אניכברחוזר

תמניא_אפי כתב:

אתה יכול להתמודד עם הטענות הילדותיות בצורה עניינית?

קודם כל לא כתבתי כלום נגד התגובה עצמה כיון שהיא לא יצאה תחת ידו אז אין לי צורך להתמודד עם כלום
אבל אם בכל זאת ביקשת אכתוב כאן מספר נקודות
ואין צורך להאריך היכן שאפשר לקצר ודו"ק

נראה לך שהוא יכנה את שאולזון הידוע בתור "הרב " שאולזון ?
כאן חשדתי ...
נמשיך
היכן פתאום נעלמה הטענה העיקרית שלו בתגובת עורכי דינו שהוא מעולם לא קיבל אצלו ליעוץ נשים ובנות ?
כאשר כבר נודע שהטענה הזאת לא נכונה עובדתית אז הוא בחר להשמיט אותה ?

הוא נבדק במכון פוליגרף ונמצא דובר אמת ???
סליחה ?
אתה חושב שכולנו כאן מטומטמים ?
אם תרצה שניקח את בדיקת הפוליגרף קצת ברצינות כי כולנו יודעים מה היא שווה בדרך כלל,
אזי הדרך המקובלת שתלך למכון לבדיקה לא מטעמך ולא שאתה תנסח את השאלות מראש 
האם בבדיקת משטרה למשל גם כן היו נותנים לך לנסח את השאלות שתישאל עליהן מראש ולשלם למכון מכיסך ?
נו באמת .....
מדוע עיתון הבית שלך במשך שנים ארוכות "יתד נאמן" בחר להפסיק לפרסם את טורך אצלם?
רק בגלל תחקיר אצל עיתון "הארץ" ללא שום עובדות מוצקות אחרות?
אני לא חושב כך למי שיודע את ה"הלוך ילך" שלהם
וכמו כן הוצאת הספרים פלדהיים 
ועוד ועוד בתי מסחר שהיו קשורים אליו 

נראה לך הגיוני שיש סערה עצומה שכמוה לא היתה מעולם לגבי הסיפור איתו ומתוך כל האתרים והמדיה הרציניים של הציבור החרדי הוא בחר לפרסם את תגובתו האישית הראשונה באתר ההזוי ביותר של שאולזון ??
נראה לך ? 
לכן כתבתי כבר בהתחלה תתנו לו קצת יותר קרדיט שהוא לא היה מתייחס כלל וכלל לכתבות אצל שאולזון
( מישהו עדיין בכלל טורח להיכנס לאתר  הקיקיוני הזה ? )
הניסוח של כל התגובה הזאת הוא חובבני מאוד וניכר בו שלא ולדר כתב אותה 
אלא ככל הנראה שאולזון עצמו או מישהו שחמד לו לצון ושלח לשאוזון תגובה כאילו בשם ולדר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 00:23 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

למה כל תגובה שלך אתה חייב להוציא את עצמך מפגר?
התגובה ששאולזון פירסם לא יצאה מתחת ידו של ולדר
הדבר האחרון שהוא היה עושה זה לפרסם אצלו תגובה

והתגובה מנוסחת בצורה ילדותית מאוד בדיוק כמו מעשה ידיו של שאולזון
זה מה שאני חושב ורבים אחרים
נקסט

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה יכול להתמודד עם הטענות הילדותיות בצורה עניינית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2021 00:16 לינק ישיר 

למה כל תגובה שלך אתה חייב להוציא את עצמך מפגר?
התגובה ששאולזון פירסם לא יצאה מתחת ידו של ולדר
הדבר האחרון שהוא היה עושה זה לפרסם אצלו תגובה

והתגובה מנוסחת בצורה ילדותית מאוד בדיוק כמו מעשה ידיו של שאולזון
זה מה שאני חושב ורבים אחרים
נקסט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 23:39 לינק ישיר 

לא מבין מה אתה רוצה, הוא כתב תשובה ברורה טובה, והפריך את כל הטענות
ויודע מה, לא משנה מי כתב את זה, אולי שמישהו יביא את הפס"ד בלי טשטוש שמות הרבנים והבי"ד ויוכלו לברר תוך רגע האם מדובר בפייק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2021 23:13 לינק ישיר 

לפי דעתי פייק מוחלט!
אין מצב שזה הוא כתב את הדברים
תנו לו קרדיט שטיפת שכל עדיין נשארה לו
ובתור שכזה המקום האחרון שבו הוא היה שולח את גרסתו זה האתר ההזוי של שאולזון
נו באמת!!

ושלא לדבר על הניסוח הילדותי של ה"תגובה"

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 21/11/2021 23:17:11

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חיים וולדר: אני חף מפשע!!! (מתוך הבלוג של חיים שאולזון)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext