רובינשטיין התחפש לאשה ונהג ברכב שהוביל את אדרי לזירה על מנת לסרסו בהוראת ברלנד
ראש העיר ופרשת הרצח | עדויות: ראש הרשות החרדית התחפש לאישה ונהג ברכב שהוביל את אדרי לזירה. ברלנד הורה לסרס את אדרי, המבצעים טענו שמותו "תאונת עבודה"@VeredPelman #חדשותהערבנ.ב. האשכול השלישי ימחק בעוד?!...
הוא מעולם לא הסתובב בינינו. הוא בכלל לא קשור לחברה החרדית. הוא כולה יו"ר פורום הרשויות החרדיות וראש עיר חרדית שנבחר על ידי תושבים חרדים פעם אחר פעם במשך 14 שנים.
תוקן על ידי YYona ב- 26/11/2021 03:09:34
נשלח ב-26/11/2021 00:29
הם מעולם לא הסתובבו בינינו.
אנשי שובו בנים היו תמיד נטע זר בחברה החרדית.
נשלח ב-25/11/2021 21:01
אני מזועזע מהאמירות שהם 'רק' התכוונו לסרס וזה הסתבך. מספיקה לי רק הכוונה לסרס מישהו לגרום לי לתחושות קבס ובחילה נוראיים ולפחד גדול מהאנשים שהסתובבו בינינו עד לאחרונה. גם אילו לא היתה מזימתם מצליחה.
בצולנט הוא לא יהיה, אך גם בבית הסוהר בשבת לא. נראה שיצא למעצר בית
האריכו עד יום שני. חמינדוס, הוא אוהב?
לא אוהב את השמחה שלך בצרתו של יהודי אחר שחפותו בכלל מוטלת בספק על מה השמחה הגדולה? שיהודי ישב בכלא בשבת ולא יהיה לו טשולנט? זה מה שעושה לך טוב?
כשאני הייתי בכלא דקל במעצר בתקופת הגירוש מגוש קטיף החמגשיות של מנת המהדרין (מבושלת, הרב רובין) בשבת הכילו טשולנט... אמנם זה חומם אחרי שיצא מהמקפיא אז ספק אם יוצאים בזה יד"ח..
מעצרו של ראש העיר החשוד במעורבות ברצח אבי אדרי ב-1990 הוארך עד ליום שני
נשלח ב-25/11/2021 14:59
בצולנט הוא לא יהיה, אך גם בבית הסוהר בשבת לא. נראה שיצא למעצר בית
נשלח ב-25/11/2021 14:29
לומזה כתב:
המצב לא טוב. החוקרים מטיחים בראש העיר החרדי הקלטות של עדים שחושפים את מעורבותו. והוא מכחיש ומכחיש ומכחיש. לפני חצי שעה, המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו ב-8 ימים נוספים(!) את השבת בה יקראו בתורה "ויקצוף פרעה של שני סריסיו, ויתן אותם אל בית הסוהר" - יבלה ראש העיר בבית המעצר יחד עם שני מסרסים נוספים.
המצב לא טוב. החוקרים מטיחים בראש העיר החרדי הקלטות של עדים שחושפים את מעורבותו. והוא מכחיש ומכחיש ומכחיש. לפני חצי שעה, המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו ב-8 ימים נוספים(!) את השבת בה יקראו בתורה "ויקצוף פרעה של שני סריסיו, ויתן אותם אל בית הסוהר" - יבלה ראש העיר בבית המעצר יחד עם שני מסרסים נוספים.
נשלח ב-23/11/2021 20:05
שאגתשביט כתב:
רק להזכירכם כי לפי דין תורה, ילד בן שלוש עשרה הוא בר עונשין.
לה''ו. כאן זה בחדרי חרדים, אין דין תורה. יש שולחן הפוך ה5
איזה תגובות מזעזעות, לא יאומן שיהודים לכאורה שומרי תורה ומצוות פולטים שטויות שכאלה
לא, הוא ממש לא עשה מה שעשה (אם אכן נכונים הדברים) בגיל טיפש עשרה ובזה הסיפור נגמר להזכירכם את האדם שאותו רצחו לא מצאו עד היום הזה ! אין לבני משפחתו קבר להעלות עליו הם אפילו לא יכולים לדעת בדיוק מתי היארצייט שלו כדי להגיד קדיש תארו לכם, הורים אחים ואחיות שבמשך עשרות רבות של שנים אין להם כל מושג היכן שוכן יקירם איך לכל הרוחות האנשים ( אם אפשר בכלל לכנות אותם אנשים) עולים על יצועם לילה לילה כאילו כלום? ועוד להתמנות למשרות בכירות ולנהל את הציבור החרדי !
השאלה היא האם הוא היה שותף במודע לרצח, או שרק אמרו לו לך תתחפש לאשה ותביא אותו לכאן כי אנחנו רוצים להרביץ לו קצת אם אכן הוא היה שותף מלא לרצח מדובר בהרבה שנים בכלא - במידה ואין התיישנות ונראה לי שאין, ואז ברור שאין לבנאדם מה לחפש בראשות עיר או בכלל להסתובב חופשי
מה אתה ממהר לשפוט? שמעת כבר מה יש לרובינשטיין לענות על כל האשמות?