בית פורומים בחדרי חרדים

מני גירא שוורץ:רובינשטיין לא חשוד ברצח ולא יהיה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2021 11:33 לינק ישיר 
מני גירא שוורץ:רובינשטיין לא חשוד ברצח ולא יהיה.

meni shwartz מני גירא שורץ
@menishwartz
ראש עיר חשוד ברצח - האמנם?

כך זעקו הכותרות, ואחיכם מסרב להתרגש. יותר מדי סיפורים החלו בכותרות ענק, הסתיימו ללא כתב אישום.
צייצתי בעבר, שיותר מ 20 שנה מכיר את הריכולים והשמועות על פרשיות הרצח בהם היו מעורבים אנשי 'שובו'.
אתה אף פעם לא יודע מה אמת, אבל כן יודע שהמשטרה עד כה >>עצרה או עיכבה לחקירה כל שם שהיה בבורסת המרכלים בעניין, במרוצת השנים.

אז כך: א. רובינשטיין לא חשוד ברצח ולא יהיה. ב. אני כלל לא משוכנע שמישהו יאושם פה ברצח. ג. על פי בורסת הרכילות דלעיל, הרוצחים בפועל אינם בין החיים. ד. משפטית, נראה שהמשטרה מחזיקה בעדויות, אך לא בראיות. ה.<< פעולות המעצר עד כה, מלמדות שלמשטרה יש רצון וצורך לקבל הארכות מעצר-ימים לכלל החשודים - שחלקם בוודאי קשורים למקרים, אבל בפועל ראיות של ממש, עדיין אין. ו. יש לי סיפור מדהים, שסגר לי מעגל, בנוגע לזהות שם נוסף שהוזכר גם בבורסה: אליהו עמדי שנרצח בפיגוע ברובע היהודי, סמוך למיקום >><< בו התרחש השבוע הפיגוע.
ז. יש הטוענים שעמדי (ז"ל, הי"ד) ואדם נוסף בשם ג. שגם הוא לא בין החיים, הם המבצעים במקרההשל שיטרית. ח. מסייג מראש, אלו שמועות, אך כאמור גם המשטרה עוצרת בסוף את כל מי ששמענו עליו בשמועות. ט. בימים האחרונים שוחחתי עם בן משפחה, מארה"ב. לאורך שנים דיבר נגד >><< ברלנד ושובו-בנים, בחריפות ובתקיפות. השבוע, סיפר לי למה. שני סיפורים מהעבר, האחד מעניין מאוד, 
כך הוא מספר: באותה שבת שעמדי נרצח, הגיעו בריצה אל הרב מאיר סולביצ'יק שהיה אז, ראש הוועד להגנת כבוד האדם (או שם דומה, ארגון שפעל למניעת 'ניתוחי מתים' טרם עידן זקא וכו - נושא שחוגי >><< 'העדה' ובריסק נאבקו עליו מאז ומתמיד) שייפעל בעניין שמירת גופת הנרצח עמדי, שלא יועבר לנתיחה וכו'. במהלך השבת אכן החל לפעול בעניין בדברים המותרים.
אך במוצאי השבת, כשנודעה זהותו של הנרצח, סילק את כולם מעל פניו, וחדל מלפעול. אדם ששאל אותו בצד מה קרה, קיבל תשובה שהיממה אותו ולכן >><< זוכר אותה עד היום.
הנרצח, כך הרב סולביצ'יק, רצח בעבר בשם הגנה כביכול על הצניעות - לכן סילק ידו מטיפול במקרה.

סיפור זה אינו שמועה, סופר לי ממקור כמעט ראשון. 
מי שמכיר בריסקער'ס, יכול להניח שרק על סמך שמועה לא אמינה, הרב סולביצ'יק לא היה פועל כך.

כתבי אישום על רצח, ספק אם יהיו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2021 20:57 לינק ישיר 

הסכמת בית המשפט להארכת המעצר ב5 ימים, מעלה תחושה של ריקבון וצחנה נוראיים מהפרשיה ומהחשודים.
זה לא רק סירוס (איכס).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2021 20:50 לינק ישיר 

אויויו, הם לא התכוונו להרוג, רק לסרס.

לסרס זה רוע לא פחות מלרצוח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 21:10 לינק ישיר 

חולירע כוונתי על אחד שהוא גיבור גדול להשמיץ ולהעליל על מי שאינו יכול להגיב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 20:13 לינק ישיר 
רבותי1

איתות כתב:
הגירא הזה הוא חולירע לא קטן, איך הוא מעיז להוציא שם רע על המת? חייבים לומר כי  תת רמתו המוסרית והרוחנית הוא מרשה לעצמו לחצות שוב ושוב כל גבול.

שם רע על החי זה איסור תורה , על המת זה חדר"ג.

מזה חולירע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 18:18 לינק ישיר 

הגירא הזה הוא חולירע לא קטן, איך הוא מעיז להוציא שם רע על המת? חייבים לומר כי  תת רמתו המוסרית והרוחנית הוא מרשה לעצמו לחצות שוב ושוב כל גבול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 19:58 לינק ישיר 

לאמר כתב:
אף אחד לא אמר שרובינשטיין חשוד ברצח. הוא חשוד בסיוע לרצח.

עד כמה שהבנתי (מקריאה באינטרנט) על עבירת רצח אין התיישנות. על סיוע לרצח - יש

עד כמה שניתן להבין מהמידע בתקשורת, אין לרשויות כל ראיה משמעותית מעבר ל'זמירות', וגם הן לא מדברות על רצח (בכוונה תחילה) אלא על 'תאונת עבודה' שהיא לכל היותר הריגה.

לאישום ברצח יש צורך להוכיח כוונה תחילה ומניע, ובינינו, קשה לי להאמין שלמדוברים שרצו 'לעשות רצון צדיק' היתה כוונה 'לרצוח' או מניע הגיוני לרצח בדווקא.

ספק רב אם יוגשו בכלל כתבי אישום, וגם אם יוגשו מה יהיו האישומים, כי בהתאם לחוק יש התיישנות מוחלטת על מה שאינו רצח, כמו הריגה, סיוע, קשירת קשר וכדומה.

אולי תעלה הטענה כי פעולות חקירה לאורך השנים עצרו את תקופת ההתיישנות, אבל זה טיעון מורכב ובעייתי למדי.

מכל ההתרחשות נראה שהרשויות מנסות בכל דרך לבסס תזה של רצח, בינתיים ללא הצלחה.

פורסם קודם שערר המשטרה על הארכת המעצר הקצרה של נשוא האשכול נדחה, וגם זה מלמד הרבה.

ימים ידברו.

תוקן על ידי נעילה ב- 23/11/2021 20:09:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 19:45 לינק ישיר 
לאמר

חריף_ומקשה כתב:

עד כמה שהבנתי (מקריאה באינטרנט) על עבירת רצח אין התיישנות. על סיוע לרצח - יש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 16:41 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 13:27 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. כ''כ הרבה העלאת גירא, לא הרחתי מזמןןןןןןןןן.
תיכף מישהו יכתוב, שמכיוון שהחשוד היה בלי חתימת זקן, ולכן הוא לא אחראי למעשיו כי לא הביא ב' שערות.
או שיגידו שהיה ''במשבר'', וחשב שהוא אשה.
בלי קשר אני מקווה שזה לא רובינשטיין. כי לא מובן לי אילן הוא יכול 'לרדת' על צלחות צ'ולנט מלאות בשר, אחרי סירוס ורצח.

האובססיה שלך לרובנשטיין אפעס מריחה כמשהו אישי .
או שמה תטען לנו שאתה אדם ''שמזדעזע'' כך מכל רצח שקורה במדינה ?
אתה קצת מזכיר את זוטא והאובססיה שלו למר א.מ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 13:18 לינק ישיר 

לה''ו. כ''כ הרבה העלאת גירא, לא הרחתי מזמןןןןןןןןן.
תיכף מישהו יכתוב, שמכיוון שהחשוד היה בלי חתימת זקן, ולכן הוא לא אחראי למעשיו כי לא הביא ב' שערות.
או שיגידו שהיה ''במשבר'', וחשב שהוא אשה.
בלי קשר אני מקווה שזה לא רובינשטיין. כי לא מובן לי אילן הוא יכול 'לרדת' על צלחות צ'ולנט מלאות בשר, אחרי סירוס ורצח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 12:12 לינק ישיר 

ראש העיר חשוד במעורבות בסיפור שטרית שקרה 3 שנים אחרי רצח עמדי, כך שקו ההגנה הזה לא קשור לפרשיה וגירא מערבב חיטין בשעורין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 11:44 לינק ישיר 

מכל המלל של מני גירא עולה קו ההגנה החדש של שובו, הסטת האשמה לכיוונם של שני אנשים שאינם בין החיים. אחד עמדי שנרצח בעיר העתיקה ואחד ג. בא נראה אם המשטרה תקנה את הלוקש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2021 11:40 לינק ישיר 

הכתב הפלילי החדש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מני גירא שוורץ:רובינשטיין לא חשוד ברצח ולא יהיה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext