בית פורומים בחדרי חרדים

ד''ר שרון אלרעי פרייס: שוקלים להחזיר את חובת המסכות בחוץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2021 18:05 לינק ישיר 
ד''ר שרון אלרעי פרייס: שוקלים להחזיר את חובת המסכות בחוץ

אח''כ את בוכה שמתנכלים לך ולמשפחתך,
תחזרי להיות פקידה, ולא שרת הבריאות או דוברת המשרד...

ראש שירותי בריאות הציבור בריאיון לגאולה אבן סער: החיסון מגן מהזן החדש, לא ידוע כמה; אפשר לקחת את הילדים לאירועי חנוכה • רה"מ בנט נוטה לסגור את השמיים כך שזרים לא יוכלו להיכנס לישראל. החלטה סופית - במוצאי שבת • במשרד הבריאות חוששים מהמגיעים בטיסות קונקשן

החשש מזן הקורונה הדרום אפריקני: על רקע המאבק בישראל בזן החדש, ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות, ד"ר שרון אלרעי פרייס, אומרת בריאיון לגאולה אבן סער כי נשקלת האפשרות להחזיר את החובה לעטות מסכות גם בחוץ. את הדברים אמרה בריאיון לתוכנית השבוע עם גאולה בכאן 11. הערב הודיע ארגון הבריאות העולמי ששמו הרשמי של הזן יהיה האות היוונית "אומיקרון". כמו כן, הזן הוגדר "מעורר דאגה".

צפו בריאיון המלא עם ד"ר שרון אלרעי-פרייס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2021 18:28 לינק ישיר 

הבנתי שהיא התייחסה ל"תו הירוק" של אירועים גדולים. לא לאדם פרטי שהולך בחוץ.
ועדיין, אם שואלים אותי, כל התו הירוק הזה מטומטם לחלוטין.
יתרה מזאת, מאחר ולא עבר הרבה זמן מהחיסון השלישי, והמחוסנים מוגנים מפני מחלה קשה, אז כמה שיותר הדבקות זה יותר טוב, כי כך נגיע עם יותר מחלימים לגל החמישי (בתקווה שלא יגיע..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2021 19:57 לינק ישיר 
טוב מאוד

hot_trend כתב:
אח''כ את בוכה שמתנכלים לך ולמשפחתך,
תחזרי להיות פקידה, ולא שרת הבריאות או דוברת המשרד...

ראש שירותי בריאות הציבור בריאיון לגאולה אבן סער: החיסון מגן מהזן החדש, לא ידוע כמה; אפשר לקחת את הילדים לאירועי חנוכה • רה"מ בנט נוטה לסגור את השמיים כך שזרים לא יוכלו להיכנס לישראל. החלטה סופית - במוצאי שבת • במשרד הבריאות חוששים מהמגיעים בטיסות קונקשן

החשש מזן הקורונה הדרום אפריקני: על רקע המאבק בישראל בזן החדש, ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות, ד"ר שרון אלרעי פרייס, אומרת בריאיון לגאולה אבן סער כי נשקלת האפשרות להחזיר את החובה לעטות מסכות גם בחוץ. את הדברים אמרה בריאיון לתוכנית השבוע עם גאולה בכאן 11. הערב הודיע ארגון הבריאות העולמי ששמו הרשמי של הזן יהיה האות היוונית "אומיקרון". כמו כן, הזן הוגדר "מעורר דאגה".

צפו בריאיון המלא עם ד"ר שרון אלרעי-פרייס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2021 20:47 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

הבנתי שהיא התייחסה ל"תו הירוק" של אירועים גדולים. לא לאדם פרטי שהולך בחוץ.
ועדיין, אם שואלים אותי, כל התו הירוק הזה מטומטם לחלוטין.
יתרה מזאת, מאחר ולא עבר הרבה זמן מהחיסון השלישי, והמחוסנים מוגנים מפני מחלה קשה, אז כמה שיותר הדבקות זה יותר טוב, כי כך נגיע עם יותר מחלימים לגל החמישי (בתקווה שלא יגיע..)

אני לא חושב שיש למישהו כרגע מושג אך ועד כמה החיסון הנוכחי יעיל בפני המוטציה הזאת (שגם מדבקת פי כמה יותר כנראה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ד''ר שרון אלרעי פרייס: שוקלים להחזיר את חובת המסכות בחוץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext