|
|
| נשלח ב-28/11/2021 00:49 |
|
| |
תזכורת. מחר, יום ראשון בערב, מדליקים נר ראשון של חנוכה
תזכירו לכולם. יש אנשים שהם לא ממש בפוקוס, גם על הלוח קשה לסמוך, כי בספירת העומר הלוח הוא מבלבל, וכאן הלוח בסדר, איפשהו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 21:43 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
אוקי מקבל שהתכוונת שעלינו החרדים להזכיר לאנשים שקצת פחות חזקים בשמירת תו"מ. כי (לי, לכל הפחות) היה קצת קשה להבין את זה ממה שכתבת. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 21:30 |
|
| |
צודק פותח האשכול שבלוח מופיע רק ביום שני האזכור נר ראשון של חנוכה והדבר עלול לבלבל
תוקן על ידי מכמונת ב- 28/11/2021 21:34:32
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 20:43 |
|
| |
אוקי מקבל שהתכוונת שעלינו החרדים להזכיר לאנשים שקצת פחות חזקים בשמירת תו"מ. כי (לי, לכל הפחות) היה קצת קשה להבין את זה ממה שכתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 19:36 |
|
| |
עד שאשכול נפתח באווירה חיובית שלא מנסה להיכנס באף אחד- אין צורך סתם "להיכנס" במי שפותח אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 19:35 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | חס ושלום אין כאן בשום אופן שום שנאה, כוונתי היא שכמו שאתה זכרת כך כולם זוכרים אתה חושב שמישהו לא יודע שהערב חנוכה? הלוחות מבלבלות? מי לא יודע לקרוא לוח..
|
|
אז אני פרסמתי את הנ"ל לכמה חברים, דתי אחד לא ידע שמחר חנוכה, ומסורתית אחת הודתה לי שהזכרתי לה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אולי לא שמת לב אבל זה לא פורום מסורתי-דתי. זה פורום חרדי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 18:51 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | חס ושלום אין כאן בשום אופן שום שנאה, כוונתי היא שכמו שאתה זכרת כך כולם זוכרים אתה חושב שמישהו לא יודע שהערב חנוכה? הלוחות מבלבלות? מי לא יודע לקרוא לוח..
|
|
אז אני פרסמתי את הנ"ל לכמה חברים, דתי אחד לא ידע שמחר חנוכה, ומסורתית אחת הודתה לי שהזכרתי לה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אולי לא שמת לב אבל זה לא פורום מסורתי-דתי. זה פורום חרדי. |
|
לה''ו. חרדי זה כמו עידה... פרסי, עיראקי, אשכנזי וכד'. הקשר בין חרדי לשומר דת,מלא בהכרח הולך יחד. לכן, מי שרואה עצמו חרדי, דהיינו כיפה שחורה, חולצה לבנה, ואולי זקן ומגבעת נמצא פה. אבל, לא הכובע קובע, ולא המעיל מועיל! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 17:31 |
|
| |
|
|
|
אולי לא שמת לב אבל זה לא פורום מסורתי-דתי. זה פורום חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 17:06 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | חס ושלום אין כאן בשום אופן שום שנאה, כוונתי היא שכמו שאתה זכרת כך כולם זוכרים אתה חושב שמישהו לא יודע שהערב חנוכה? הלוחות מבלבלות? מי לא יודע לקרוא לוח..
|
|
אז אני פרסמתי את הנ"ל לכמה חברים, דתי אחד לא ידע שמחר חנוכה, ומסורתית אחת הודתה לי שהזכרתי לה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 16:56 |
|
| |
חס ושלום אין כאן בשום אופן שום שנאה, כוונתי היא שכמו שאתה זכרת כך כולם זוכרים אתה חושב שמישהו לא יודע שהערב חנוכה? הלוחות מבלבלות? מי לא יודע לקרוא לוח..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 15:06 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אם אתה זכרת, מי ישכח? |
|
|
|
|