| נשלח ב-28/11/2021 20:01 |
|
| |
האם נכונה השמועה: שבלשכות של חלק מהחכים החרדים הצניעות היא לא סמל לדוגמה?
האם יש דברים בגו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 15:43 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אני לא חושב שזה עניין של זימה וכו' נוסח אלקין, אלא בעיקר תרבות, שנפוצה בכל החברות האריסטוקרטיות (תבדקו גם בחברות יוקרתיות, יש הרבה שימוש בנשים נאות). לכן גם לא עסקו בפתרון כדוגמת העסקת גברים. אני לא אומר שזה לגיטימי, אני רק אומר שהפיתוי של נשים הוא גדול כי הן רואות כך את העובדות המקבילות וככה זה נהיה |
| נכון מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 14:52 |
|
| |
אני לא חושב שזה עניין של זימה וכו' נוסח אלקין, אלא בעיקר תרבות, שנפוצה בכל החברות האריסטוקרטיות (תבדקו גם בחברות יוקרתיות, יש הרבה שימוש בנשים נאות). לכן גם לא עסקו בפתרון כדוגמת העסקת גברים. אני לא אומר שזה לגיטימי, אני רק אומר שהפיתוי של נשים הוא גדול כי הן רואות כך את העובדות המקבילות וככה זה נהיה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 13:16 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אכן האשכול הזה גן עדן לסוטים. לא חשבתי שאין חרדים כאלה, אז טוב שיש כאן שירות כזה... (ולעצם העניין, טוב שרוב הציבור לא מבין איך נראית העבודה הפרלמנטרית ומהו הפיתוי של הנשים דהתם - שבדרך כלל רק הן עובדות בתפקידים בינוניים ורוב קידומן תלוי בזה). |
| אם זה המצב. אז מדוע שהנציגות החרדית בכנסת ובעיריות לא יעסיקו גברים חרדים ,במיוחד, ש"לפתח חטאת רובץ"...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 11:53 |
|
| |
אכן האשכול הזה גן עדן לסוטים. לא חשבתי שאין חרדים כאלה, אז טוב שיש כאן שירות כזה... (ולעצם העניין, טוב שרוב הציבור לא מבין איך נראית העבודה הפרלמנטרית ומהו הפיתוי של הנשים דהתם - שבדרך כלל רק הן עובדות בתפקידים בינוניים ורוב קידומן תלוי בזה).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 10:13 |
|
| |
מה זה משנה איך הן לבושות, כמה הם חשופות ואיזה פשעים הן עושות בזמנן החופשי, כל עוד הם לא מגדלות בלורית בעיני האדמור מויזניץ הם כשרות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 02:41 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | ב"ה. אנחנו רוצים להשתפר תראו את כמות הצפיות שיש לאשכול שמדבר על צניעות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 02:21 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | ב"ה. אנחנו רוצים להשתפר תראו את כמות הצפיות שיש לאשכול שמדבר על צניעות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 22:07 |
|
| |
ב"ה. אנחנו רוצים להשתפר תראו את כמות הצפיות שיש לאשכול שמדבר על צניעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2021 12:37 |
|
| |
לפני שנים רבות הגברים פרנסו והנשים עזרו בפרנסה בעבודות קלות בסביבה החרדית
הרבנים הטו קו של ציבור אברכים ונשים מפרנסות - וזה המחיר הנשים יצאו לעבוד ומכיוון שאין הקומץ משביע את הארי ואין הבור מתמלא מחוליתו וכל המשרות השוות במערכת החינוך תפוסות לבנות הרבנים לא נותר ברירה לנשים אלא לחפש עבודה\מקצועות מחוץ למגזר שם נחשפו לעולם הרחב וקיבלו מושגים עד שהגענו למצב של נשות האברכים ....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2021 11:22 |
|
| |
מסתפק במועט
|
|
|
|