תפתח את העיניים, מה שקורה בציבור החרדי זה נורא ואיום, אתה יכול לקבור את הראש בחול ולהתעלם אבל זה לא ישנה את המציאות.
אני הותקפתי בילדותי על ידי רבה בחיידר, ואישתי היקרה סיפרה לי על לא פחות מ5 הטרדות או תקיפות שעברה בתור נערה בבניינים ופינות נסתרות בבני ברק עיר התורה.
אפשר לצעוק ולהגיד שאנחנו כולנו קדושי עליון לא מטרידים ולא פוגעים... אבל המציאות היא אחרת, חרדים פוגעים באחוזים גבוהים יותר!
ולכןאנחנו גם נפגעים באחוזים גבוהים יותר,
ולכן במקום לשתוק אנחנו החרדים צריכים לעורר קול מחאה! אתה בניסיון שלך להמעיט מחומרת העניין והיקפו אתה לוקח חלק בהסתרה והשתקה.
יש בעיות מין בציבור החרדי הגיע הזמן לדבר על זה בגלוי
אינני מנסה להמעיט בחומרת הענין בכלל, תופעת הטרדות ופגיעות מיניות בציבור החרדי קורים כמו שהם קורים בכל מגזר, אבל אתה לא תבוא ותספר לנו שאצל החרדים זה יותר מאשר אצל החילונים, כי מה שקורה שם זה דווקא קטסטרופה, אצלינו כל פגיעה כזאת זה נושא חדשותי, אצל החילונים זה בכלל לא חדשות.. והסתרה, כמו שציינתי, קיימת בכל מקום, דווקא הנפגעים/ות שותקים כי הם מעדיפים את השקט ולא להיכנס למערבולת בנוסף לפגיעה, הבאתי לך ראיה, כשנתפס אנס חילוני, פתאום באות עשרות נפגעות חילוניות להעיד שגם הן נפגעו על ידו, איפה הם היו עד היום? שתקו.
נשלח ב-1/12/2021 14:10
למר אפיפניס:
דווקא בעולם ה"חילוני" ה"אקדמי" לא מקובל להנפיץ טענות ללא גיבוי במקורות, בינתיים למרות הרבה חפירות לא מצאתי מחקר אחד המראה שחרדים מטרידים יותר, ככל שיש לך מחקר כזה, אנא הבא לינק...
נשלח ב-1/12/2021 14:01
איש_חשוב כתב:
במגזר החרדי יש יותר תקיפות, פשוט משתיקים.
במקומות בהן יש לנשים מעמד חברתי וכוח בתקשורת, נשים מפוצצות את הסיפורים האלו ונלחמות בהם. במקומות שמשתיקים נשים, ואין להן זכות דיבור, נשים שותקות ולא נלחמות. ואז בא איש לא חשוב ואומר אצלנו אין...
וואלה, ואתה פשוט הלכת וספרת את כל המקרים שאף אחד לא יודע עליהם, כי הם מוסתרים, אבל אתה בכשרונות המיוחדים שלך עלית על המספרים, ולאחר שספרת עלה בידך שאצל החרדים יש יותר מקרים..
אז בוא שמע, אצל החילונים יש השתקה בכל נושאי האונס, התקיפות, ההטרדות, נשים חילוניות לא מעונינות לעמוד מול התוקף בבית משפט ולהעיד נגדו, הן מעדיפות לשתוק ולעבור הלאה
רואים במציאות שכל פעם שנתפס אנס חילוני שאנס עשרות חילוניות, פתאום מתעוררות כולן, כל החילוניות האלו ששתקו שנים, אז אל תבלבל את השכל על השתקות בעוד מגזרים, וסליחה שאני לוקח לך את הממתק הזה של "הסתרה חרדית, יש בכל מקום הסתרה, אבל כמות האנסים וההרדות אצל החילונים גדולה פי עשרות מאצל החרדים
מה שאתה רואה זה קצה קצהו של הקרחון, והקצה הזה שאתה רואה הוא ענק, אין לך שום זכות דיבור על מגזרים אחרים כשמהגזר שלך נגוע מלמעלה עד למטה
תפתח את העיניים, מה שקורה בציבור החרדי זה נורא ואיום, אתה יכול לקבור את הראש בחול ולהתעלם אבל זה לא ישנה את המציאות.
אני הותקפתי בילדותי על ידי רבה בחיידר, ואישתי היקרה סיפרה לי על לא פחות מ5 הטרדות או תקיפות שעברה בתור נערה בבניינים ופינות נסתרות בבני ברק עיר התורה.
אפשר לצעוק ולהגיד שאנחנו כולנו קדושי עליון לא מטרידים ולא פוגעים... אבל המציאות היא אחרת, חרדים פוגעים באחוזים גבוהים יותר!
ולכןאנחנו גם נפגעים באחוזים גבוהים יותר,
ולכן במקום לשתוק אנחנו החרדים צריכים לעורר קול מחאה! אתה בניסיון שלך להמעיט מחומרת העניין והיקפו אתה לוקח חלק בהסתרה והשתקה.
יש בעיות מין בציבור החרדי הגיע הזמן לדבר על זה בגלוי
נשלח ב-1/12/2021 11:53
פראייריות נשות אלעד שלא תובעות את הבהיימה הזה, האיש גס רוחה, איזה חוצפה היא זאת
האיך מעיז נושא משרה ציבורות להתנהג בכזה ברברית ?. והתפתלויות של פרוש כל כך מביכות שלא יאומן.
נשלח ב-1/12/2021 11:45
אפיפנס כתב:
במקומות בהן יש לנשים מעמד חברתי וכוח בתקשורת, נשים מפוצצות את הסיפורים האלו ונלחמות בהם. במקומות שמשתיקים נשים, ואין להן זכות דיבור, נשים שותקות ולא נלחמות. ואז בא איש לא חשוב ואומר אצלנו אין...
וואלה, ואתה פשוט הלכת וספרת את כל המקרים שאף אחד לא יודע עליהם, כי הם מוסתרים, אבל אתה בכשרונות המיוחדים שלך עלית על המספרים, ולאחר שספרת עלה בידך שאצל החרדים יש יותר מקרים..
אז בוא שמע, אצל החילונים יש השתקה בכל נושאי האונס, התקיפות, ההטרדות, נשים חילוניות לא מעונינות לעמוד מול התוקף בבית משפט ולהעיד נגדו, הן מעדיפות לשתוק ולעבור הלאה
רואים במציאות שכל פעם שנתפס אנס חילוני שאנס עשרות חילוניות, פתאום מתעוררות כולן, כל החילוניות האלו ששתקו שנים, אז אל תבלבל את השכל על השתקות בעוד מגזרים, וסליחה שאני לוקח לך את הממתק הזה של "הסתרה חרדית, יש בכל מקום הסתרה, אבל כמות האנסים וההרדות אצל החילונים גדולה פי עשרות מאצל החרדים
מה שאתה רואה זה קצה קצהו של הקרחון, והקצה הזה שאתה רואה הוא ענק, אין לך שום זכות דיבור על מגזרים אחרים כשמהגזר שלך נגוע מלמעלה עד למטה
נשלח ב-1/12/2021 11:37
מלח_דק כתב:
מתסכל מאוד לראות איך כל התגובות הם לגופו של איש והמגזר אליו הוא משתייך... הניקים החסידיים יגינו על פרוש ללא קשר למעשיו ולמעשי הכפופים לו. דע לך ר' ישראל, אתה יכול לבצע את השפלים שבמעשים, ולזכות להגנה אוטומטית רק כי אתה חובש שטריימל בשבת. ותשאלו איך אני יודע? אולי הם יודעים להיות אובייקטיביים? אז לא, כי באשכולות על ראש העיר החשוד ברצח תראו מי הם המגיבים התומכים בו. עיינו קלות בהיסטוריית ההודעות, ותרוו נחת.
האם עיינת אולי גם באשכולות נגד ולדר הליטאי? נראה לי שגם שם ה"ניקים החסידיים" הגנו עליו אפוס, הוריד לך את כל התזה..
יודע מה בכל זאת מאחד בין ולדר ובין ראש העיר? שניהם בטרם הוברר אשמתם הם עברו לינץ' ציבורי על ידי המון נבער, כן, זאת ההגדרה המדויקת, המון נבער, לא משכיל.
ומה עוד? ה"בעל תשובה הפרענק" כלשון פותח האשכול, שרואים בסרטון מתיז מים על עדר הנשים החסידיות, זכה דווקא להגנת החסידים / חרדים כאן, הוא נראה בכלל מזרחיסט כזה עם כיפה קטנה וקיבל הגנה חרדית פה, נו? אולי כבר הבנת שאף אחד לא בודק מאיזה מגזר מגיע כל אחד, כל ענין נידון לגופו.
נשלח ב-30/11/2021 15:27
לפטר את האיש, אין אופציה אחרת.
נשלח ב-30/11/2021 13:54
אפיפנס כתב:
איש_חשוב כתב:
עוד ראיה ליחס הראוי של נשים במגזר החרדי, עדר כבשים
לא הייתי מעדיף את היחס לנשים במגזר שלך אונס משפיל, החפצת נשים, הטרדה במקומות עבודה, שב בשקט אתה
במגזר החרדי יש יותר תקיפות, פשוט משתיקים.במקומות בהן יש לנשים מעמד חברתי וכוח בתקשורת, נשים מפוצצות את הסיפורים האלו ונלחמות בהם. במקומות שמשתיקים נשים, ואין להן זכות דיבור, נשים שותקות ולא נלחמות. ואז בא איש לא חשוב ואומר אצלנו אין...
אפשר להציע לך השקעה בנדל"ן מניב בגיאורגיה עילית? אתה נשמע קהל היעד האידיאלי לזה.
ראש עיריית אלעד ישראל פרוש התייחס הבוקר (שני), בראיון לאסף ליברמן וקלמן ליבסקינד בתאגיד השידור הציבורי, לאירוע המדובר: "מנהל המתנ"ס התחנן לפנות, הוא הבין שהולך להיות מגה אירוע ועשה מה שעשה. זה נראה לא טוב. כנראה שזו הייתה תושייה של רגע, לא הייתה דרך אחרת לנהוג. הוא כנראה איבד עשתונות. אדם משכמו ומעלה. נפיק לקחים".
אם הנאספים היו גברים גם היה האיש מגלה תושיה מופלאה שכזו??
תוקן על ידי מכמונת ב- 29/11/2021 11:14:51
כבר ענו לך. אם זה היו גברים כנראה שהיה דוחף ומכה ואולי גם מוכה קצת בחזרה והיה שמח... כשזה נשים אם היה נוגע בהן זה היה נגמר רע בהרבה מכל כיוון. בחר ברע במיעוטו הבעל תשובה-פרנק הזה. שאפו!
עוד ראיה ליחס הראוי של נשים במגזר החרדי, עדר כבשים
לא הייתי מעדיף את היחס לנשים במגזר שלך אונס משפיל, החפצת נשים, הטרדה במקומות עבודה, שב בשקט אתה
נשלח ב-29/11/2021 14:16
מכמונת כתב:
למה, אותך הובילו כעדר לקלפי?
תאתר את האשכולות מתקופת הבחירות ובהן תמצא את התשובה לשאלה. אבל הבעיה שלנו היא לא רק שמובילים את המצבעים לקלפי כעדר, אלא שגם מובילים באף חלק מהרבנים ואז הכול אבוד.
נשלח ב-29/11/2021 13:50
למה, אותך הובילו כעדר לקלפי?
נשלח ב-29/11/2021 13:27
אין זה פלא שכדי להרחיק את הנשים השתמשו בזרנוקי מים משל היו בהמות לפני החליבה. האם לא הובילו אתכן לקלפי כעדר בהמות?! זו התוצאה בכל הערים שבהן מעבירים עדר מיד ליד תמורת שלמונים לכאורה
נשלח ב-29/11/2021 12:56
מתסכל מאוד לראות איך כל התגובות הם לגופו של איש והמגזר אליו הוא משתייך... הניקים החסידיים יגינו על פרוש ללא קשר למעשיו ולמעשי הכפופים לו. דע לך ר' ישראל, אתה יכול לבצע את השפלים שבמעשים, ולזכות להגנה אוטומטית רק כי אתה חובש שטריימל בשבת. ותשאלו איך אני יודע? אולי הם יודעים להיות אובייקטיביים? אז לא, כי באשכולות על ראש העיר החשוד ברצח תראו מי הם המגיבים התומכים בו. עיינו קלות בהיסטוריית ההודעות, ותרוו נחת.