בית פורומים בחדרי חרדים

יועז הנדל חזק ואמץ אל תירא כי עמך הציבור החרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/12/2021 14:34 לינק ישיר 

כל מי שרוצה כשר עם מסרון זכותו המלאה לקבל כזה מכשיר .
כל אחד שבוחר משהו אישי ופרטי כמו להחזיק טלפון כשר יותר או פחות זכותו המלאה לבחור זאת "ולהשאר חסוי בבחירתו" .כיום הדבר אינו ניתן ולא רק שאינו ניתן אלא משמש למעשים רעים ביותר שלא ייעשו ועל כך יישר כח וחזק ואמץ ליועז הנדל .

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 01/12/2021 14:34:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2021 15:32 לינק ישיר 

אם נכונים דברי הרבי מוויזניץ' כי זו גזירת יוונים - אינני יודע
אבל המתיוונים דמתא,
אנשים משלנו, שבוגדים בכל דרך החינוך של ההסתגרות, וההתבדלות, ובניין תיבת נח בדור המבול,
שהניסיון המוכח בשבעים השנה האחרונות אכן הראה כי זה העוגן להמשך הדורות בדרך ישראל סבא (ראו מה בינינו לבין הדלי"ם)
הם - המתייוונים הדתיים - שרוצים 'הכשר' רשמי לכל תאוותיהם, והאיסורים (מדאורייתא!) שהם עוברים יום יום בסמארטפוניהם (כדוגמת הסתכלות באשה),
חוגגים וחצופים וגרועים מן היוונים היהודיים,
ומשום מה בעלי האתר הזה, תפסו צד כשיטה של החרדים-החדשים, החרדים-הישראלים, החרדים-הכאילו.

בני בינה - המעטים הנשארים לפליטה כאן, והמון המון בני התורה וחסידים ואנשי מעתה בכל אתר ואתר - הם אשר בסוף יקבעו שיר ורננים !!
כשאתם תקוננו על נכדיכם וניניכם שייראו כמו יועז הנדל ושות' ששנו ופירשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2021 15:45 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

אבל המתיוונים דמתא,
אנשים משלנו, שבוגדים בכל דרך החינוך של ההסתגרות, וההתבדלות, ובניין תיבת נח בדור המבול,
שהניסיון המוכח בשבעים השנה האחרונות אכן הראה כי זה העוגן להמשך הדורות בדרך ישראל סבא (ראו מה בינינו לבין הדלי"ם)
הם - המתייוונים הדתיים - שרוצים 'הכשר' רשמי לכל תאוותיהם, והאיסורים (מדאורייתא!) שהם עוברים יום יום בסמארטפוניהם (כדוגמת הסתכלות באשה),
ומשום מה בעלי האתר הזה, תפסו צד כשיטה של החרדים-החדשים, החרדים-הישראלים, החרדים-הכאילו.

בני בינה - המעטים הנשארים לפליטה כאן, והמון המון בני התורה וחסידים ואנשי מעתה בכל אתר ואתר - הם אשר בסוף יקבעו שיר ורננים !!

צדיק שכמוך מה יש לו לעשות כאן בהאינטערנעט המשוקצה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2021 16:50 לינק ישיר 
יוחנןש

תצחק, תלעג, תגחך,
ככה אגב גם צוחקים ממך אחיך מהעיתונות החילונית,
כשהם 'מצטטים' אותך בשכתוב מילים בצורה נלעגת....

מי כמוך יודע, או אמור לדעת, את ההבדל התהומי, בין משתמש אינטרנט בסינון כשר ואמיתי, לבין משתמשי הסמרטפון שעיקר מטרתם לפנאי ובילוי ולביקורים בתהומות התחתיות, ומעט מעט אם בכלל, לצורכי פרנסה וכדומה.

איך אמר לי מכר פלוני בעל סמארטפון: שני דברים רק אני בעצמי יכול להסביר: 1. כמה השחתה יש בסמארטפון, השחתה רוחנית, השחתת זמן ועוד. 2. כמה קשה להתנתק מזה, למי שכבר התרגל. אתם 'מבחוץ' לא תבינו.

תיימשיך לצחויק כל הדיירך אל הגייהינום

תוקן על ידי יוחנןש ב- 01/12/2021 16:51:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 00:40 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
תצחק, תלעג, תגחך,

מי כמוך יודע, או אמור לדעת, את ההבדל התהומי, בין משתמש אינטרנט בסינון כשר ואמיתי, לבין משתמשי הסמרטפון שעיקר מטרתם לפנאי ובילוי ולביקורים בתהומות התחתיות, ומעט מעט אם בכלל, לצורכי פרנסה וכדומה.

איך אמר לי מכר פלוני בעל סמארטפון: שני דברים רק אני בעצמי יכול להסביר: 1. כמה השחתה יש בסמארטפון, השחתה רוחנית, השחתת זמן ועוד. 2. כמה קשה להתנתק מזה, למי שכבר התרגל. אתם 'מבחוץ' לא תבינו.

אשיב לך במקומו, ברשותך. האינטרנט שלך עם "סינון כשר ואמיתי" מרשה לך לקרוא דעות פסולות ומקולקלות כמו הנ"ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 09:09 לינק ישיר 

יש להעריך את יוחנן על שמקדיש את זמנו היקר ומלכלך את ידיו בשפיר ושליה ובלבד להביא את דבר ההשקפה הטהורה למשתתפי המושב לצים באינטרנט המשוקץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 21:20 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
יוחנןש

תצחק, תלעג, תגחך,

קבל קטע מ-ארחות צדיקים (שער השתיקה)
אמרו רבותינו זכרונם לברכה:
שני דיקולוגין [סניגורים] היו עומדים לפני אנדרינוס, והיה אחד מלמד על הדיבור שהוא יפה, ואחד מלמד על השתיקה שהיא יפה.
אמר המלך לאותו שהיה מלמד על הדיבור שהוא יפה: איך אתה אומר?
אמר לו: מרי! אלמלא הדיבור איך המלכים מתמלכים בעולם, ואיך ספינות פורשות לים, איך המתים נגמלים חסד, איך הכלות משתבחות, איך משא ומתן בעולם?
מיד אמר לו המלך אנדרינוס: יפה דברת!
אמר לו למלמד על השתיקה שהיא יפה: איך שיבחת את השתיקה?
מיד בא לדבר. בא אותו שהוא מלמד על הדיבור שהוא יפה וסטרו.
אמר לו המלך: למה סטרת אותו?
אמר לו: מורי! אני לימדתי משלי על שלי, כי לימדתי מן הדבור על הדבור. וזה בא ללמד משלי על שלו! לכן סטרתי אותו.
אתה לא יכול להרצות נגד פגעי הטכנולוגיה – באינטרנט.
האינטרנט עובדה קיימת גם אחרי בוא משיח
כבר פסק הרמב"ם שגם אחרי ביאת משיח "עולם כמנהגו נוהג". ואם כן לא יתבטל האינטרנט אלא רק החלקים הרעים שיש בו. מהם צריך ליזהר גם כיום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 21:49 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

יוחנןש כתב:

אבל המתיוונים דמתא,

צדיק שכמוך מה יש לו לעשות כאן בהאינטערנעט המשוקצה?

לה''ו. הוא כאן כדי לשמור עליך... שלא תעשה לחסידות שלו להפסיד את כל הכסף והשליטה מהפלאפונים הנכים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2021 01:57 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
כולם מבינים את הצורך והחיוניות בקומה הכשרה, וסינון נכון של קוי תוכן בלתי הולמים

מה הצורך החיוני בקומה הכשרה ?
איך סינון תוכן קשור ל"קומה כשרה" ?
המערכת יכולה להחיל את הסינון על כל מנוי שירצה בכך בלי קשר ל"קומה כשרה".

כל תינוק יודע שהקומה הכשרה נועדה כאמצעי כפיה. כדי שכל העולם יוכל לדעת לפי המספר שלך אם יש לך מכשיר כשר או לא.
ובכך מפעילים לחץ על אנשים להחזיק מכשיר כשר (כמובן שלחלקם יש קו נוסף על סמארטפון במסתרים..).
שיטת כפייה קלאסית חרדית שרומסת בגסות את צנעת הפרט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2021 14:46 לינק ישיר 

כל השומע ממדי השחיתות לכאורה של העסקנים  תסמר שערות ראשו. ארחיב בהמשך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2021 22:03 לינק ישיר 

השמועות אומרות שהעסקנים חוסמים בכוונה תחילה מספרי טלפוניים נורמטיביים כדי לגרום לחרדים להצטייד גם בקווים נייחים שכידוע שלחלק מהחברות הסלולריות יש אינטרסים בחברות הללו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 20:37 לינק ישיר 

אם היה אפשרות לשלוח ולקבל מסרונים בקווים הכשרים אזי הצורך להשתמש לעבודה בסלולרי הלא כשר היה נחסך מהרבה עובדים מהמגזר החרדי. אך תתפלאו לשמוע שלעסקנים החרדים יש אינטרס בריבוי קווים לא כשרים במגזר החרדי הם מקבלים על זה תשלום. לכאורה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יועז הנדל חזק ואמץ אל תירא כי עמך הציבור החרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.