ח"כ הרב גפני אל תרפה מהמנוול הנועז עד שיסתלק לכל הרוחות. זה לא רלוונטי מהו הנושא שלשמו נקראו מנהיגי חסידויות ועסקנים ללשכתו הנושא הוא מה שדיברת שהוא שחצן וגס רוח ואל לנו למחול על כבודינו לפני נבלה סרוחה שכל מעלתו היא שהוא שייך למפלגת המתוסכלים שלא עוברת את אחוז החסימה, התנהגותו נגד גדולי האדמורי"ם נבזית וחסרת גבולות. אסור לתת לזה לעבור בשתיקה.
תוקן על ידי דברי ב- 30/11/2021 17:14:53
נשלח ב-7/12/2021 17:56
השר יועז הנדל הרחיק את כל הנשים מהחדר לבקשת העסקנים כאשר גדולי האדמו"רים והרבנים באו לפגוש אותו.
אגב, אפשר לקבוע בוודאות שיועז הנדל לא יהיה בכנסת הבאה.
גנץ ולפיד מסוכסכים איתו אישית. גם אם אחד מהם יקח את סער לא יקחו את הנדל.
לגבי בנט ,סיכוי קלוש מאוד שיקח אותו, בנט אוהב בובות ולא אנשים עצמאיים, אבל גם אם יחליט לקחת אותו , עדיין רוב הסיכוי שבנט עצמו לא יעבור חסימה. נמצאנו למדים, שהסיכוי של הנדל להיות בכנסת הוא ספק ספיקא קלוש ביותר. כך שלא ברור למה יועז עוד מעניין מישהו.
תוקן על ידי פצקו ב- 04/12/2021 19:25:55
הפוליטיקה היא ארץ האפשריות הבלתי מוגבלות. כך שלא הייתי ממהר לקבוע בוודאות שום דבר.
נשלח ב-4/12/2021 19:23
אגב, אפשר לקבוע בוודאות שיועז הנדל לא יהיה בכנסת הבאה.
גנץ ולפיד מסוכסכים איתו אישית. גם אם אחד מהם יקח את סער לא יקחו את הנדל.
לגבי בנט ,סיכוי קלוש מאוד שיקח אותו, בנט אוהב בובות ולא אנשים עצמאיים, אבל גם אם יחליט לקחת אותו , עדיין רוב הסיכוי שבנט עצמו לא יעבור חסימה. נמצאנו למדים, שהסיכוי של הנדל להיות בכנסת הוא ספק ספיקא קלוש ביותר. כך שלא ברור למה יועז עוד מעניין מישהו.
תוקן על ידי פצקו ב- 04/12/2021 19:25:55
נשלח ב-3/12/2021 01:35
תמניא_אפי כתב:
מי הטמבלים שאירגנו את הפגישה המבישה הזאת מבלי לדעת בכלל לאן הוא מוביל??
האם הם לא אמורים ליתן את הדין על זה??
מסכנים הרבנים שנכנסו עם דמיונות שהם הולכים לפעול משהו בנידון, ויצאו אבלים וחפויי ראש בבושת פנים.
אני מסכים עם מי שסיפר פה שלכאורה האדמו"ר מויז'ניץ בטוח שהוא מדבר עם פריץ גוי נבער שרק ישמע כמה דברים מהלב וכל הדעות שלו יתהפכו (והוא בכלל דתל"ש...)
אבל אין להתכחש לכך שהנדל גם דיבר אליהם בצורה לא מכובדת כאילו הוא אבא שלהם (רוצים לטמון את הראש בחול? אני חכם מאוד ולכן אסביר לכם עכשיו מה זאת ממלכתיות וכו') כמו שהוא בחיים לא היה מעז לדבר לדוגמה עם שופטים...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 03/12/2021 00:36:29
נשלח ב-1/12/2021 10:07
קשה מאד להבין מה הוא אומר...
נשלח ב-1/12/2021 10:05
מה אמר אותו אדמו"ר להנדל?
נשלח ב-1/12/2021 09:41
בחגוויהסל כתב:
הבעיה איננה יועז הנדל! הבעיה היא של אותו אדמו"ר שאיננו טיפש קטן... אין לו מושג איך מדברים עם בני אדם איך משפיעים עליהם. חושב שהוא החפץ חיים והנדל איזה פריץ גוי. מפגר להגיד להנדל אתם יוונים / מתייוונים ואנו ננצח גם אתכם! ברור שהנדל יגיב כפי שהגיב. תמהני על מישהו כמו ר' לייזר יהודה פינקל שנגרר עם חבורת מטומטמים ארכאיים. דרוש בדחיפות: שכל.
יש מן האמת בדברים. אגב, סביר להניח שהנדל גילה להם דברים שהם כלל לא ידעו, כמו לדוגמה שרבים בקרב החרדים מחזיקים בשני טלפונים, כשר ולא כשר, וש-50% מהחברה החרדית מחוברת לאינטרנט. איך אמר להם הנדל? אתם רוצים לטמון את הראש בחול? זה בסדר...
נשלח ב-1/12/2021 09:19
לפני שתוקפים את הנדל אולי הרבי תקף אותו על הבלורית ולכן הוא ענה מה שענה ( במאמר המוסגר אם הרבי היה בא אלי ומדבר איתי כמו שזה נשמע בדרשותיו לא הייתי מגיב אחרת)
נשלח ב-1/12/2021 09:14
momeir
רעיונוביץ כתב:
בקיצור - לטענתך גם הוועדה וגם הנדל הנוול מחוצפים. מה זה קשור אחד לשני? הנדל רק שיקף את רוח המפקד - הבוז המוחלט שיש להם לכל דבר שבקדושה, לרבנים, לראשי ישיבות, ולאדמו"רים. אני רק מתנחם בכך שהקב"ה לא ייתן לדבר כזה להמשיך.
מדוע הייתה הפגישה עם גדולי התורה????
משום שאלפי חרדים פנו לשר התקשורת וביקשו שישחרר אותם מעולה המרושע של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'
אותם אלפים אינם נגד טלפונים כשרים, ממש לא,
הם נגד ההתנהלות של הוועדה הזו,
שאינם פועלים לפי הנחיות גדולי ישראל.
אני בטענה לאותם ראשי ישיבות רבנים ואדמורי"ם,
איפה הייתם במשך שנים כשכל הציבור סבל מאותה וועדה?
למה נתתם לכל הציבור החרדי לסבול? למה לא עשיתם סדר בתחום התקשורת החרדי?
כי לצערנו, רבנים ואדמורי"ם מקבלים את המידע מעסקנים וחכי"ם איטרסנטים שמטעים אותם עם מידע לא אמיתי. ואידך זיל וגמור.
נשלח ב-1/12/2021 08:00
הבעיה איננה יועז הנדל! הבעיה היא של אותו אדמו"ר שאיננו טיפש קטן... אין לו מושג איך מדברים עם בני אדם איך משפיעים עליהם. חושב שהוא החפץ חיים והנדל איזה פריץ גוי. מפגר להגיד להנדל אתם יוונים / מתייוונים ואנו ננצח גם אתכם! ברור שהנדל יגיב כפי שהגיב. תמהני על מישהו כמו ר' לייזר יהודה פינקל שנגרר עם חבורת מטומטמים ארכאיים. דרוש בדחיפות: שכל.
נשלח ב-30/11/2021 23:31
אני רק שאלה. מה יועז נותן לגפני תמורת היח"צ שהוא עושה לו.
נשלח ב-30/11/2021 22:22
האם הוועדה הכריחה מישהו להשתמש בשרותיה? אדם רוצה לשלוח את ילדיו דווקא למוסדות שמקפידים על וועדה זו או אחרת אבל לא במה שנוגע אליו, מוזר,
יש מספיק מוסדות שלא בודקים בציציות ולא במוצא וכד'
נשלח ב-30/11/2021 20:45
מצטער על הבקשה התמימה: אני לא ממש עוקב אחרי התקשורת (גם הלא מגזרית). האם מישהו יכול לספר מה היה בפגישה (אובייקטיבית) ולמה מישהו חושב שהיה שם בזיון (סובייקטיבית)?
נשלח ב-30/11/2021 19:37
תמניא_אפי כתב:
מי הטמבלים שאירגנו את הפגישה המבישה הזאת מבלי לדעת בכלל לאן הוא מוביל??
האם הם לא אמורים ליתן את הדין על זה??
מסכנים הרבנים שנכנסו עם דמיונות שהם הולכים לפעול משהו בנידון, ויצאו אבלים וחפויי ראש בבושת פנים.
הביצה והתרנגולת. המטומטמים נכנסו לרבנים-אדמורים, והורו להם להורות לך להצביע עבורם, והם נכנסו, ושוב באו אל הרבנים-האדמורים שיצילו את עצמם . עכשיו, תכל'ס ... מטומטם מי שהצביע עבור מטומטמים שטימטמו את הרבנים להגיע לפגישה הטמאה!!!
וחוזר חלילה. אתה שוב תצביע, ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב