אולי לא הובנתי. ברור לי שכעת הוא לא אמור לשבת בעיריית ב"ב ולטפל באנשים, גם לכאורה זה אסור חוקית עד שיתברר העניין (כמובן שאם כוונתך בפתיחת האשכול, הייתה לרמוז שהוא כן ממשיך לעבוד כרגיל, בניגוד להצהרתו המפורשת ובניגוד לכל אתיקה, אז עם עובדות אני לא יכול להתווכח..). אני דיברתי רק על השאלה אם הוא התפטר לחלוטין או רק יצא לחל"ת וכדו', אז אני מניח שהוא לא התפטר לחלוטין ובצדק
נשלח ב-2/12/2021 15:53
הדיבוק כתב:
השאלה מי ייתבע על הפיצויים וכו' (אם אני מבין נכון יש כל מיני אפשרויות איך לתבוע ואיםה). בכל מקרה לרוב המשפטים האלה מגיעים לכל מיני פשרות, ואני לא רואה סיבה שחיים ו. יתפטר לפני שהוכחה מעילתו בתפקיד
אין לי השכלה משפטית לכן אני לא רואה לנכון להיכנס לניואנסים משפטיים. נכון שלחיים אין סיבה להתפטר השאלה היא רק: האם במצב שנוצר העירייה יכולה להמשיך ולהעסיק אותו תחת ערפל כבד של חשדות ושמועות מבהילות?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/12/2021 16:31:47
נשלח ב-2/12/2021 15:46
אין סיבה שיפוטר אין שום אסמכתא ללשון הרע הזה! אין חקירה משטרתית נראה כמו חיסול חשבונות, לא מעבר לכך
השאלה מי ייתבע על הפיצויים וכו' (אם אני מבין נכון יש כל מיני אפשרויות איך לתבוע ואיםה). בכל מקרה לרוב המשפטים האלה מגיעים לכל מיני פשרות, ואני לא רואה סיבה שחיים ו. יתפטר לפני שהוכחה מעילתו בתפקיד
נשלח ב-2/12/2021 12:32
אם השמועות על ולדר יתבררו כנכונות. אזי יש אפשרות חוקית לשלול ממנו את הפיצויים. לא זו אף זו. אלא שהעירייה יכולה לתבוע ממנו לשפות-אותה על הפיצויים שהיא תצטרך לשלם לקרבנותיו על המעשים שנעשו (לכאורה) במסגרת עבודתו בעירייה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/12/2021 12:46:14
נשלח ב-2/12/2021 11:45
מניח שפותח האשכול ניסה לעקוץ או להרים להנחתה על סמך מידע כלשהו. אבל מאחורי מסך הבערות אני יכול לשתף, שאם חיים ו. היה עובד עירייה או עובד מדינה, יש לו זכויות וסביר להניח שיצא לחל"ת או משהו כזה ולא התפטר לחלוטין. לדעתי גם אין סיבה שיתפטר, עדיף שיפטרו אותו (בהנחה שהשמועות נכונות וכו) - כמו שראוי להם לעשות, ושיקבל פיצויים - כמו שמגיע לו ביושר.
נשלח ב-2/12/2021 02:25
לךתדע1 כתבה:
האם מר חיים ולדר ממשיך לעבוד בעיריית ב"ב?
בעקבות שאלה באישי. האם הוא ממשיך לעבוד בעירייה?
ממש לא סביר שהוא ימשיך לעבוד במקום, הוא השעה את עצמו מכל פעילות ציבורית