בית פורומים בחדרי חרדים

האדמו''ר מסלאנים : הערבים לא מתגייסים לצבא ומקבלים הכל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/12/2021 00:20 לינק ישיר 
האדמו''ר מסלאנים : הערבים לא מתגייסים לצבא ומקבלים הכל

*האדמו''ר מסלאנים אולי עדיף שנהיה כמו הערבים שלא מתגייסים לצבא ותמיד מקבלים כל מה שהם רוצים*

לאחר סיום מעמד ההדלקה אמש תקף האדמו"ר מסלאנים בדברי תורה שנשא לשומעי לקחו את הנציגים החרדיים על שהצטרפו לממשלה הקודמת והבהיר כי "ציונות היא כפירה", כלשונו.

"בפרקי אבות כתוב 'היזהרו במוראה של מלכות, אלמלא הם איש את רעהו חיים בלעו', אצלנו בממשלה, המלכות בולעים אחד את השני, הם לא מתביישים לומר שכל המניע שלהם הוא בגלל שמישהו פגע בהם, והם רק מחפשים לקבור אחד את השני, כל הממסד מושחת ושקר והם עוד מתגאים בזה", אמר בפתח דבריו שצוטטו באתר החרדי 'בחדרי חרדים'.

"לצערנו גם החרדים לקו בזה" אמר האדמו"ר, "הם נכנסו לממשלה, ועשו בהם כמאמר חז"ל 'משלחה והיא חוזרת' עשו מהם צחוק.

"יהודים צריכים לדעת שהציונות הינה כפירה, והממשלה בצורתה הנוכחית היא מרידה בתורה, אסור להיות חברים בממשלה, צריך לדעת שגם הימין וגם השמאל הם מושחתים, וצריך לזכור שאנחנו נמצאים בתוך הגלות גם בין יהודים".

את דבריו סיים האדמו"ר באירוניה באומרו כי "אולי עדיף שנהיה כמו הערבים שלא מתגייסים לצבא והיום נותנים להם מה שהם רק צריכים. הבעיה היא שלהם הם מוותרים, אבל ליהודים חרדים הם לא יוותרו, כי הם רוצים לעקור את הדת".

https://www.inn.co.il/news/533869

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יו_טיוב ב- 07/12/2021 00:20:37

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2021 11:55 לינק ישיר 

asher177 כתב:
יש לי הרבה הערכה לאדמו"ר מסלאנים, (גם למדתי בישיבה שלו)

אבל מבחינה ציבורית הוא בסך הכל עומד בראש חסידות לא גדולה. והוא מתנהל כאילו הוא המכריע בכל ענייני השעה. אומרים שפוליטיקה היא אומנות האפשר. והסיבה שליצמן נהיה שר לא היתה כי הוא רצה להיות שר, אלא כי זו היתה החלטת בג"ץ. 
ובכל מקרה מי ששובר את הכלים כשמשהו לא מתאים לו, ימצא את עצמו תמיד במצבים קשים יותר. 
חוששני שאתה מתבלבל בין סלונים לסלאנים.
סלונים מתנהל כאילו הוא המכריע בכל ענייני השעה. בעיקר על ידי בנו ר' משה.
סלאנים לא מרבה להתערב בענייני הכלל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2021 11:54 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

שיגיד את זה לקהילה הקטנטנה שלו ותו לא.

נגררנו אחריו כמה פעמים להחלטות שהתברר כמוטעות וחבל.
נגררנו אחרי האדמו"ר מסלונים. לא מסלאנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2021 09:50 לינק ישיר 

asher177 כתב:

אבל מבחינה ציבורית הוא בסך הכל עומד בראש חסידות לא גדולה. והוא מתנהל כאילו הוא המכריע בכל ענייני השעה. אומרים שפוליטיקה היא אומנות האפשר. והסיבה שליצמן נהיה שר לא היתה כי הוא רצה להיות שר, אלא כי זו היתה החלטת בג"ץ. 
ובכל מקרה מי ששובר את הכלים כשמשהו לא מתאים לו, ימצא את עצמו תמיד במצבים קשים יותר. 

הבנתי שהוא דיבר לציבור שלו בלבד באירועים סגורים והורה להם לא להצביע, כשהוא אמר - אינני יכול לקחת אחריות כשאני שולח אנשים לבחור, והנציגים הנבחרים יושבים בשולחן הממשלה

ומה זה החלטת בג"ץ? הצחקת אותי, האם בג"ץ חייבו את ליצמן לשבת בממשלה? הם רק פסקו שאי אפשר להיות סגן שר במשרד ללא שר, ליצמן יכול היה להיות ח"כ וזהו.

גם לא הבנתי מה שכתבת - מי ששובר את הכלים "כשלא מתאים לו", האם מדובר ב"משהו שלא מתאים"? או איסור לשיטתו של האדמור מסלאנים שדווקא התאימה להחלטת מועצות גדולי התורה בכל השנים שלא איפשרו לשבת בתוך הממשלה?

תראה את זה ככה, ליצמן רץ מהר לכסא השר בשניה שבג"ץ פסק לו, ומשמים העיפו אותו החוצה, כדי לשים סוף לבושה הזאת שיהודים חרדים יושבים בשולחן ממשלה ביחד בממשלה כפרנית מבצעת, שבין ביצועיה היו חילולי שבת בעבודות רכבת והשרים החרדים המשיכו לשבת דבוקים חזק בכסא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 14:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 10:46 לינק ישיר 

הקדים את זמנו.
אל דאגה.
הגידול הדמוגרפי החרדי ממשיך לעבוד.
בעוד כ45 שנה יוכלו להקים ממשלת ערבים-חרדים (חרדים יגיעו לכ30%. ערבים כ20%.)
יורשיהם של ציר גפני-טיבי ינהלו את מה שיישאר מהמדינה הזאת..

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 07/12/2021 10:51:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 10:19 לינק ישיר 

רעיונוביץ היקר, דבר ראשון ה"קהילה הקטנטנה שלו" מונה כיום אלף בתי אב, אחת החסידויות הגדולות, אבל בכלל ממתי דעתו של אדם נחשבת רק עם יש לו 5000+ ראשים בטישים? כמות הבשר זה מה שחשוב? או לשמוע מה יש לאדם לומר ולהתייחס לענין? אינני יודע על אלו החלטות פוליטיות מוטעות שלו אתה מדבר, אבל אם אתה מדבר על ההחלטה הפוליטית היחידה שלו שלא ללכת לבחור בבחירות האחרונות, כי הנציגים שהוא שולח - חכ"י יהדות התורה - אינם הולכים לפי הסיכומים שסוכמו עמו שלא מתמנים שרים חרדיים, אז מדובר כאן קודם כל ברמיה של ממש, מסכמים משהו ועושים הפוך, וגם מתנהגים בצורה הפוכה ממש שהחליטו גדו"י בשנת תשל"ט ונזהרו בה כל השנים שלא לשבת בממשלה, כי ישיבה בממשלה דהיינו מינויי שר חרדי, היא בעצם שותפות מלאה לכל מעשי והחלטות הממשלה עכשיו בגלל ההחלטה שלו, ובגלל שעוד כמה עשרות אלפים לא בחרו בבחירות האחרונות יהדות התורה, נחסרו כ55000 קולות ליהדות התורה, וכך היא קיבלה שני מנדטים פחות ממה שהיתה אמורה לקבל, עשרות אלפים שלא הצביעו יהדות התורה כמחאה על הזלזול בהם, עכשיו כמו שלא היית מחלל שבת או עובר על כל מצוות אחרות בתורה, כדי שלא יעלו לך את הח"פ או אפילו יעשו רפורמת כשרות, כך לא תיכנס לממשלה בניגוד לצו מצפונך אם הגעת למסקנה שזה פשוט אסור ובשורה אחרונה, מה כל זה קשור לכך שהממשלה נותנת לערבים מליארדים ומקצצת לנו בכל מקום אפשרי? תנתב את השנאה שלך למי שבאמת מציק לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 01:44 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:

בתכלס הוא צודק בכל מה שאמר

נשלח מהאנדרואיד שלי

מנהיג צריך להיות לא רק צודק אלא בעיקר חכם ! ! !

החלטות פוליטיות מתקבלות רק בחוכמה ולא אם אני צודק או לא.

נו באמת ? מי חכם במדינה הזאת ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 01:36 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מנהיג צריך להיות לא רק צודק אלא בעיקר חכם ! ! !

החלטות פוליטיות מתקבלות רק בחוכמה ולא אם אני צודק או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 01:28 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2021 01:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האדמו''ר מסלאנים : הערבים לא מתגייסים לצבא ומקבלים הכל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext