בית פורומים בחדרי חרדים

העילוי השטייגניסט שהתחיל שידוכים גילה שהוא גוי. איזה עבירה מומלץ לו לעשות בטרם יתגייר?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2021 07:45 לינק ישיר 

רבינו, יש דברים שקשה עד בלתי-אפשרי להסתיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2021 08:10 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

משהו כאן לא מסתדר לי, איך בכלל הוא יכל לעשות שטייגען?

הפוך, יכל לעשות יותר מיהודי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2021 08:11 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

רציף כתב:

א_מ_נ כתב:

סיפור די הזוי. בתור אחד שעוסק הרבה בבירור יהדות ידוע שכל בעל תשובה בצעדיו הראשונים חוקר ובורר בייחוסו, ראשית כל מתוך סקרנותו שלו. כ"ש זה אמור לעניין אחד שהוא כביכול עילוי ושואף להבין את הסטטוס ההלכתי שלו. ממש קשה לי להבין את זה, אא"כ מדובר בעילוי בישיבה לדעפעקטים…

הוא גוי ממוצא רוסי...

ממוצא אוקראיני!

אתה רוסי במקור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2021 08:16 לינק ישיר 

א_מ_נ כתב:

נו, זה מה שאני מדבר עליו. בדיוק יהודי רוסיה, וגם אלה שלא - בתחום שלי. ברגע שבנאדם מתחיל רק להתעניין ביהדות - הור מתחיל לחפור במסמכים, לתשאל קרובי משפחה, לצייר עץ יוחסין וכו'. זה שהבחור המדובר שקע בשטייגען ולא התעניין בדבר שהוא שקוף - לא מובן בכלל.
רציף כתב:
א_מ_נ כתב:

סיפור די הזוי. בתור אחד שעוסק הרבה בבירור יהדות ידוע שכל בעל תשובה בצעדיו הראשונים חוקר ובורר בייחוסו, ראשית כל מתוך סקרנותו שלו. כ"ש זה אמור לעניין אחד שהוא כביכול עילוי ושואף להבין את הסטטוס ההלכתי שלו. ממש קשה לי להבין את זה, אא"כ מדובר בעילוי בישיבה לדעפעקטים…

הוא גוי ממוצא רוסי...

אם אתה בתחום אתה אמור להכיר סיטואציות שונות וגם לא להאמין לכל פרט בכתבה באתר אינטרנט.
אגב לפי הכתבה ניתן להבין שמדובר בישיבה ספרדית (לא בהכרח)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2021 16:20 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:

ניוטרל כתב:

רציף כתב:

א_מ_נ כתב:

הוא גוי ממוצא רוסי...

ממוצא אוקראיני!

אתה רוסי במקור?

מה עניין שמיטה להר סיני!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2021 16:23 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:

א_מ_נ כתב:

נו, זה מה שאני מדבר עליו. בדיוק יהודי רוסיה, וגם אלה שלא - בתחום שלי. ברגע שבנאדם מתחיל רק להתעניין ביהדות - הור מתחיל לחפור במסמכים, לתשאל קרובי משפחה, לצייר עץ יוחסין וכו'. זה שהבחור המדובר שקע בשטייגען ולא התעניין בדבר שהוא שקוף - לא מובן בכלל.
רציף כתב:
א_מ_נ כתב:

הוא גוי ממוצא רוסי...

אם אתה בתחום אתה אמור להכיר סיטואציות שונות וגם לא להאמין לכל פרט בכתבה באתר אינטרנט.
אגב לפי הכתבה ניתן להבין שמדובר בישיבה ספרדית (לא בהכרח)

נכון, יכול להיות שהכתבה לא מדויקת.
אין טעם לפלפל למה הוא לא בירר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העילוי השטייגניסט שהתחיל שידוכים גילה שהוא גוי. איזה עבירה מומלץ לו לעשות בטרם יתגייר?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.