|
|
| נשלח ב-14/12/2021 00:57 |
|
| |
חוק ארדואני של סתימת פיות ברשת עובר, והעולם שותק!!!
נראה לי שהציבור פשוט לא מעודכן, שבימים אלו ממש, מעבירה ממשלת ישראל חוק שיעניק למערכת המשפט זכות לצנזר כאוות נפשה וללא כל ראיות,הנמקות או דו"ח, את כל מה שאנו כותבים בטוויטר ובפיסבוק!
הופכים את ישראל למדינת עולם שלישי!
והציבור שותק. ביבי וסומוטריץ קצת יללו במליאה וזהו.
תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 14/12/2021 00:57:47
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 21:14 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | חרדים לא יכולים ביד אחת להילחם נגד הרשתות החברתיות וביד השנייה להביע דעה על מה שהן לא מאפשרות. |
|
יכולים לא רק להביע דעה, אלא גם לחוקק. בזמן שמקלב היה יו"ר ועדת טכנולוגיה הם קידמו חוק כזה יחד עם ח"כים מהליכוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 20:44 |
|
| |
היחס של החרדים לנושא הזה, הוא כפי שהיה ממשיל רבינו ישעיהו לייבוביץ - לשאלה בהלכות שחיטה, בהקשר של חזיר. החרדים לא יכולים ביד אחת להילחם נגד הרשתות החברתיות וביד השנייה להביע דעה על מה שהן לא מאפשרות. מצד שני, הייתי מצפה שהחרדים יתמכו בכל חוק שלא יחסום את הרשתות החברתיות מפני ארגוני ימין, ולו בגלל שמה שקורה בישראל ובארה"ב ממש נראה כמו המהפכה הבולשביקית, וזה לא חסר לאף אחד....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 19:47 |
|
| |
הרשת זקוקה אכן לניקוי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 18:01 |
|
| |
שותקים בייאוש. כי אין טעם לצעוק.
אנשי הפלג רגילים לצעוק בלי קשר לתועלת. הציבור הרגיל לא צועק, פשוט מתייאשים. כמו שלא צעקנו על מה שקורה בגל"צ.
לא יעזור לצעוק. (הפגנות של חילונים יכולים לעזור, אבל זה לא קשור אלינו).
והנזק שלנו מהמהלכים האלו הוא ברור לגמרי. זה פשוט מהלכים שנועדו להוסיף מנדטים לגוש השמאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 13:37 |
|
| |
תראה, החרדים לפחות אומרים בריש גלי שהם חרדים, אוהבים צנזורה, ומעדיפים עולם בלי אינטרנט.
הם אומרים בבירור שהערכים של שמירת העיניים והמחשבה וכו' גוברים על חופש הפרט. עמדה עקבית וברורה. תאהב אותה או לא.
אבל אתם הרי "ליברלים ופלורליסטים ואבירי זכויות האזרח", אתם תמיד הזהרתם אותנו שביבי=ארדואן והימין פאשיסטי.
מרגע שאתם גם "חרדים", למה להעדיף את הזיוף על המקור?
אם בין כך אנחנו בני דת חשוכה ופנאטית וסותמת פיות, אז במה עדיפה הדת של דינה זילבר על הדת של שרה שנירר??????
תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 14/12/2021 13:43:28
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 13:15 |
|
| |
נראה שלהנהגה החרדית זה לא מפריע. הם אוהבים צנזורה. ומעדיפים עולם ללא אינטרנט.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|