בית פורומים בחדרי חרדים

אשף הפרסום הרב שמואל אליהו: בכל יום רוכב על כותרת חדשותית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/12/2021 21:13 לינק ישיר 
אשף הפרסום הרב שמואל אליהו: בכל יום רוכב על כותרת חדשותית

לפני יום אחד:

רב העיר צפת יצא בביקורת חריפה נגד השר לביטחון הפנים לאחר סערת "אלימות המתנחלים"

הרב שמואל אליהו הגיע הבוקר אל ההלוויה של יהודה דימנטמן הי"ד שנרצח אמש ומסביר את הסכנה בדברי השר עמר בר-לב והעביר לשר ממפלגת העבודה שיעור בהיסטוריה

לפני 2 ימים:

בית הדין המיוחד של הרב שמואל אליהו, הרב ראובן נקר והרב אהרון ירחי קיבל בשבועות האחרונים עדויות רבות על מעשים חמורים לכאורה של הסופר חיים ולדר

לפני 3 ימים:

הרב אליהו קרא להוסיף תפילה להשמדת הגרעין האיראני, לפתוח את ההיכל ולקרוא תהילים למחיית הקמים עלינו לכלותינו

לפני 4 ימים:

הרב שמואל אליהו קורא להיזהר מגיורים המוניים שאין בהם קבלת תורה ומצוות: "את זה רוצים להביא לארץ ישראל? צריך להילחם במגמה הזאת בכל תוקף"

לפני 5 ימים:

הרב שמואל אליהו הגיע לחזק את משפחתו של אהוביה סנדק באזכרה במלאת שנה למותו ובשיחה עם ערוץ 7 קרא לחשבון נפש

לפני 6 ימים:

במלאות שנה למותו של הנער אהוביה סנדק במהלך מרדף משטרתי, הרב שמואל אליהו במכתב גלוי למפכ"ל המשטרה: "קח אחריות על הטעויות שלכם. תכרע ברך ותבקש סליחה"

הרב אליהו: "קיבלנו עדויות חמורות מאנשים שנפגעו מחיים ולדר"

הרב שמואל אליהו תוקף את התנהלות קהילת 'שובו בנים': "צריך לקרוע את החולצה ואת הלב על חילול השם הנורא הזה. על התועבה הזאת. וצריך לברוח מתורה מזוייפת

לפני 7 ימים:

רבה של צפת תוקף את הממשלה שעות לפני הפגנת הימין בכיכר הבימה : "אין להם לגיטימציה. יש אנשים שהמטרה שלהם היא לפרק את הדנ"א של המדינה"

לפני 8 ימים:

רבה של צפת הרב שמואל אליהו מברך את שני הלוחמים שחיסלו אתמול בגבורה את המחבל שביצע את פיגוע הדקירה בירושלים

הרב שמואל אליהו התייחס לפיגוע בשער שכם וטען: "גם אם אין שום חשש של חגורת נפץ, צריך להרוג מחבל"

לפני 9 ימים:

הרב שמואל אליהו נגד מתן כהנא: "הפך לקבלן ביצוע של גלעד קריב ומרב מיכאלי"

לפני 10 ימים:

הרב אליהו בביקורת קשה על תוכנית הגיור של כהנא: הסתירו מהרבנים שרוב הועדה שתקבע את סמכויות הגיור בידי פוליטיקאים

לפני 11 ימים:

זקני הציונות הדתית וראשי ישיבות, ביניהם הרב חיים דרוקמן והרב שמואל אליהו, קוראים למאבק לאומי נגד מהלכי הממשלה

כשמדובר על פרשית מין, הרב שמואל אליהו על סטרואידים ומפציץ כותרות על חשבונו של החשוד. לדוגמא:

הרב שמואל אליהו: להוציא את ספריו של חיים ולדר מהבית

"אישה נוספת סיפרה לי שנפגעה מחיים ולדר"

רבה של העיר צפת, הרב שמואל אליהו, נשאל מה לעשות עם ספריו של חיים ולדר, בעקבות החשדות שפורסמו נגדו: "אי אפשר להחזיק בבית ספרים של מישהו שחשוד בפגיעה

"יש לו חזות חיצונית של ירא שמיים" אמר הרב שמואל אליהו על הסופר החרדי חיים ולדר שנטען כי פגע מינית בנשים ובילדים. "אבל בפנים הבנאדם הזה מסוכן לחברה"

הרב שמואל אליהו: חיים ולדר מסוכן לחברה, מהסוג של עזרא שיינברג ואליעזר ברלנד

רב העיר צפת וחבר מועצת הרבנות הראשית הרב שמואל אליהו, אמר היום (רביעי) כי הוא הוציא מביתו את ספריו של הסופר החרדי חיים ולדר לאור פרסום עדויות על עבירות מין

סערת חיים ולדר: הרב אליהו הורה להוציא את ספריו 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 15:49 לינק ישיר 

suki_104 כתב:

זה שלר' חיים ולדר יש כמה שמות ניקים בפורום עדיין לא מאפשר לעשות שיימינג לרב אליהו שגם אם דעותיו שונות לחלוטין משלי הוא עושה בנושא זה כמו בנושאים קודמים שעסק לטיהור המחנה שירות לציבור במקום שאחרים לא מטפלים ונותנים אפשרות להתנהלות שאינה מתוקנת להתנהל בהעלמת עין במשך שנים.
יענה כבוד הרב ולדר על הדברים שנטענו דבר דיבור על אופניו מול גורמים שמוסמכים לבירור העניין [אני לא מצפה שיענה לי או לחברי הפורום מעל במה זו] ואם אכן לא נפל בו רבב הם יהיו מחוייבים להעביר את המידע לכלל הציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 19:11 לינק ישיר 

רציף כתב:

ניוטרל כתב:

סתם שאלה!
האם לר' אליהו, אין יצר הרע!?!
האם לרבנים אחרים, אין יצר הרע!?!
רק לפשוטי העם!?!

יש רבנים שנפלו וטופלו

זו לא תשובה, על השאלה הראשונה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 13:41 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

סתם שאלה!
רק לפשוטי העם!?!

יש רבנים שנפלו וטופלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 13:27 לינק ישיר 

סתם שאלה!
רק לפשוטי העם!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 12:08 לינק ישיר 

בינינו ובין המיזרוחינקים פעורה תהום והמחנה שלנו זה לא המחנה שלהם, ממילא הוא לא עושה שום שירות לציבור ולא עוסק בטיהור המחנה, 

לפני כמה שבועות התפרסמה שערוריה של הטרדות מצד נוער בבני עקיבא האם אדון  אליהו השמיע משהו בנידון ? שיעשה טובה ויתחיל לשבת וללמוד אולי הוא עוד יהיה ת"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 09:41 לינק ישיר 

זה שלר' חיים ולדר יש כמה שמות ניקים בפורום עדיין לא מאפשר לעשות שיימינג לרב אליהו שגם אם דעותיו שונות לחלוטין משלי הוא עושה בנושא זה כמו בנושאים קודמים שעסק לטיהור המחנה שירות לציבור במקום שאחרים לא מטפלים ונותנים אפשרות להתנהלות שאינה מתוקנת להתנהל בהעלמת עין במשך שנים.
יענה כבוד הרב ולדר על הדברים שנטענו דבר דיבור על אופניו מול גורמים שמוסמכים לבירור העניין [אני לא מצפה שיענה לי או לחברי הפורום מעל במה זו] ואם אכן לא נפל בו רבב הם יהיו מחוייבים להעביר את המידע לכלל הציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 09:30 לינק ישיר 

הראיונות שלו הם פשוט בעקבות פנית גופי תקשורת שונים שמבקשים לראיין אותו.
כשרוצים לראיין רב דתי לאומי מהסקאלה היותר ימנית, הוא אחד המבוקשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 08:12 לינק ישיר 

מזה כמה שנים שהרב שמואל אליהו לצנינים בעיני השלטון. עכשיו 
מתחיל הליך משפטי שבסופו הוא עלול להיות מודח מכהונתו.

www.inn.co.il/news/531198

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 06:29 לינק ישיר 

יש חצר... לפעמים יש אחד מקורב לרב שרוצה איכשהו להתקדם על חשבון הרב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2021 01:01 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

זה יותר יחצנים.... זה לא הוא. תשלם גם אתה תופצץ בכותרות...

ומי בדיוק דואג לשלם ליחצנים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2021 21:46 לינק ישיר 

הרב שמואל אליהו
הוא רב פעלים, נמרץ ונחרץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2021 21:31 לינק ישיר 

זה יותר יחצנים.... זה לא הוא. תשלם גם אתה תופצץ בכותרות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2021 21:21 לינק ישיר 
ביסט א גרויסער שייגעץ.

וכל המבז ת"ח וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשף הפרסום הרב שמואל אליהו: בכל יום רוכב על כותרת חדשותית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext