| נשלח ב-19/12/2021 21:37 |
|
| |
מרדכי בן דוד: "מטחנת כסף שפייזר וכל אלה מפילים על כולם"
ציטוט מדבריו: "לדעתי זה רק כסף, מטחנת כסף שפייזר וכל אלה מפילים על כולם"
איני בטוח למה הוא התכוון (ואני לא תמים דעים אתו בכל מה שאמר, אני בעצמי מחוסן), האם לפשוטו כמשמעו או למשהו אחר, אבל ברור לי שהרבה הרבה כסף מעורב בזה, ונראה לכאורה שאנשי תקשורת, יחצנים, עסקני רפואה, חצרות רבנים (בדגש על חצר ספציפית מאוד מתוקשרת ומיוחצנת), שופרות החצרות, קופות החולים, כולם בחגיגה הגדולה הזו. צריך להיות עיוור או ממומן (במישרין באו בעקיפין) בשביל להתכחש לזה או להכחיש את זה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 19/12/2021 21:42:19
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2021 07:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 23:32 |
|
| |
מואדיב
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
לא הבנתי מה הקשר בין ביקורת על מדיניות החשיפה והכיסוי של פייסבוק, לבין מה שנטען.
פייסבוק, אני מניח, פועלים לטובת הרווחים של פייסבוק. זה מה שמעניין אותם. פייזר, פועל לטובת הרווחים של פייזר, והם מרוויחים אם הצליחו למכור חיסון שעובד. כאשר הרשויות בארה"ב, לדוגמא, מנטרות את התוצאו של מיליוני אנשים שחוסנו, אנחנו מקבלים מידע אמין על טיב החיסון. כאשר הרשויות בישראל עושות א אוו הדבר - וגם מפרסמות את הנתונים לכולם כל הזמן - אנחנו מקבלים מידע אמין ורחב.
מי שטוען שהווירוס לא מזיק - שיתמודד עם נתונים מהעולם כולו. מי שטוען שהחיסונים שאושרו - של פייזר, של מודרנה וכו' - לא מועילים, שיתמודד עם הנתונים. העובדה שפייסבוק מבצעת מניפולציות על החשיפה, לא באמת מפתיעה אף אחד. הם עושים את זה באינספור תחומים, ותמיד לטובת מטרה אחת - הרווחים של החברה. מה הקשר בין זה לבין החיסונים? ה-CDC בכיס של פייסבוק? המלב"מ בישראל, מקבל כסף מצוקרברג?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 22:31 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
מבד חלה בקורונה בגל הקשה בארה"ב, ושמעתי במו אזני הקלטה ששלח למישהו איך שהוא מתאר את המחלה שהתמודד איתה אישית, וכמה זה לא היה פשוט וכמה אנשים שמזלזלים לא מבינים.. לא מבין איך דווקא הוא הפך למתנגד חיסונים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 22:22 |
|
| |
מבד חלה בקורונה בגל הקשה בארה"ב, ושמעתי במו אזני הקלטה ששלח למישהו איך שהוא מתאר את המחלה שהתמודד איתה אישית, וכמה זה לא היה פשוט וכמה אנשים שמזלזלים לא מבינים.. לא מבין איך דווקא הוא הפך למתנגד חיסונים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 22:18 |
|
| |
לא כל מי שלא מעונין לקחת חיסון הוא תמהוני.
ישנם הרבה דעות של רופאים בכירים ביותר שטוענים שהנזק רב על התועלת.
והציבור קולט זאת טוב, והראיה שאחוז המתחסנים בקרב הילדים הינו מזערי.
תוקן על ידי timobl ב- 20/12/2021 22:25:53
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 21:55 |
|
| |
מואדיב
אתה לא בכיוון תיאלץ להסתפק במה שכתבתי וזהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 21:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 21:47 |
|
| |
מואדיב
| נוירולוג כתב: |  | ציטוט מדבריו: "לדעתי זה רק כסף, מטחנת כסף שפייזר וכל אלה מפילים על כולם"
איני בטוח למה הוא התכוון (ואני לא תמים דעים אתו בכל מה שאמר, אני בעצמי מחוסן), האם לפשוטו כמשמעו או למשהו אחר, אבל ברור לי שהרבה הרבה כסף מעורב בזה, ונראה לכאורה שאנשי תקשורת, יחצנים, עסקני רפואה, חצרות רבנים (בדגש על חצר ספציפית מאוד מתוקשרת ומיוחצנת), שופרות החצרות, קופות החולים, כולם בחגיגה הגדולה הזו. צריך להיות עיוור או ממומן (במישרין באו בעקיפין) בשביל להתכחש לזה או להכחיש את זה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 19/12/2021 21:42:19 |
|
אל תרמוז, ואל תקרוץ. אתה מאשים את בכירי משרד הבריאות בלקיחת שוחד? אתה טוען שהשר לשעבר ליצמן לקח שוחד מפייזר? שהפרופסורים סדצקי, גרוטו, גמזו, לוי, אפק או אלרעי-פרייס נוטלי שוחד?
או אולי נתניהו קיבל שוחד מפייזר? או בנט?
אנא, אל תסתתר מאחורי גבם של אחרים. אלו האנשים שפעלו חזק כדי לחסן את אוכלוסיית ישראל. הם עשו זאת שלא לשם בריאות האוכלוסיה? מישהו שיחד אותם להרעיל אותנו? אנא ממך, אל תתחמק בניסוחים מעורפלים. אתה מאשים אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 12:54 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | כולם שופכים כסף, גם אני מפהק תמורת כסף, הכל בסדר.
כל השיח הזה מנותק מהדעה ומהתבונה.
יש רק שאלה רלוונטית אחת: מהם הסיכונים בחיסון, לעומת הסיכונים בסבירות גבוהה יותר למחלה קשה כתוצאה מאי-התחסנות. מי שמביא הוכחות בנוגע לסיכונים בחיסון- מוזמן לעשות זאת. כל טיעון שאינו נוגע לשאלה זו, לא רלוונטי.
|
|
זה סוג הטענות שמתנגדי החיסונים לא אוהבים לדון עליהם ותמיד יעברו לטיעונים אחרים. זה משהו שעלול להחזיר אותם למציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 11:24 |
|
| |
| בנשק כתב: |  | ציטוט מדבריו: "לדעתי זה רק כסף, מטחנת כסף שפייזר וכל אלה מפילים על כולם"
תוקן על ידי נוירולוג ב- 19/12/2021 21:42:19
מנסה להבין מה אתה רוצה לומר. הרי ברור שבשביל חברות החיסונים מדובר בהרבה כסף, הרבה מאוד. ידוע גם שמשרד הבריאות משקיע הון עתק בפרסום, כולל שכירות יח"צנים במגזר החרדי. אין ספק שכל מערכת כזאת מגלגלת המון כסף.
אבל מה זה אומר בעצם? שהשיקולים לא ענייניים ובריאותיים נטו? שמעורבים כאן שיקולים כספיים שמשליכים על ההחלטות? |
|
לכאורה מעורבים שיקולים נוספים או אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 11:01 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | יש פתגם ידוע "אני חולק בתוקף על דעתך, אך אאבק על זכותך לומר אותה".
נדמה שעמדתו של נוירולוג היא "אני די מסכים עם עמדת חצר רשב"ם על החיסונים, אך חולק בתוקף על זכותם לומר אותה".... |
|
חח אחד הטובים!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 10:20 |
|
| |
צריך להפריד בין הדברים. זה שלפייזר (ולעוד גופים רבים שהתעשרו מהקורונה) יש תיאבון כספי מפותח אין חולק על כך. זה שפייזר לפעמים עושה דברים בשביל לממש את תאוותם לכסף זה גם נכון. למשל, בפייזר עבדו על תרופה ועל חיסון, על החיסון גמרו לעבוד הרבה לפני התרופה, כנראה בגלל שזה היה משתלם כלכלית. למשל: בפייזר עשו מנות נפרדות למבוגרים ולילדים למרות שמדובר באותו תרכיב בדיוק ורק מינון שונה, ככל הנראה גם כן בשביל להרויח יותר כסף. ווכן הלאה ניתן לראות דוגמאות רבות.
השאלה מה עושים עם המידע הזה.
בארה"ב החרדית פחות מתחסנים כי סומכים על תרופת הרג'נרון שעולה למנה כמה אלפי דולרים, וכי בזה אין אינטרס כלכלי? אולי נאמר שמרדכי בן דוד מקבל מרג'נרון כסף בשביל להשמיץ את פייזר בשביל שרג'נרון ירויחו את המליונים שלהם?
פעם בלי לדעת התחלתי לדבר עם איזה סיינטולוג שעמד עם חומרי הסברה מושקעים על הריטלין שבעצם זה אינטרסים וחברות התרופות ממציאים תרופה שיצטרכו לקחת כל יום ולא משהו שירפא בשביל להרויח כסף. שאלתי אותו מדוע אינך מקים חברת תרופות ישרה והגונה בכסף שאתה מבזבז פה על תעמולה בשביל לייצר תרופות שירפאו לחלוטין סכרת, קשיי קשב וריכוז, בעיות לב וכו' וכל התרופות שהופכות את האדם לחולה כרוני? ויסתתמו כל טענותיו.
את המגיפה בוחנים גם הרבה מאוד אנשים שאין להם אינטרסים בחברות התרופות, ומן הסתם גם הם לא נהנים מההגבלות המציקות, וכל אחד עם קצת שכל שיבחן את הנתונים לעומק לבד בשקט יגיע למסקנות "הנכונות". פייזר עושים הרבה כסף, אבל בזכות פייזר אנחנו עם הרבה פחות מתים מכמה שהיה אמור להיות פה ביחס לעולם.
חשוב לזכור שהמידע כנגד הקורונה\חיסונים כמובן גם הוא לא פעם מגיע גם מאנשים עם אינטרסים כלכליים, אם כאלו שיש להם סדנאות רוחניות להגנה מקורונה, מכירת טיפות פלא לרפואת קורונה, ואם כאלו שההגבלות גורמות להם באמת קושי כלכלי שהם חושבים ששווה לשלם את המתים וההרוגים ובתנאי שהם לא ייפגעו.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 08:24 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ציטוט מדבריו: "לדעתי זה רק כסף, מטחנת כסף שפייזר וכל אלה מפילים על כולם"
תוקן על ידי נוירולוג ב- 19/12/2021 21:42:19 |
|
מנסה להבין מה אתה רוצה לומר. הרי ברור שבשביל חברות החיסונים מדובר בהרבה כסף, הרבה מאוד. ידוע גם שמשרד הבריאות משקיע הון עתק בפרסום, כולל שכירות יח"צנים במגזר החרדי. אין ספק שכל מערכת כזאת מגלגלת המון כסף.
אבל מה זה אומר בעצם? שהשיקולים לא ענייניים ובריאותיים נטו? שמעורבים כאן שיקולים כספיים שמשליכים על ההחלטות?
|
|
|
|
|