בית פורומים בחדרי חרדים

מי יודע כמה נהרגו בירי בכבישי איו"ש ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/12/2021 13:53 לינק ישיר 
מי יודע כמה נהרגו בירי בכבישי איו"ש ?

מתן כהנא מודיע מה שהיה זה לא מה שיהיה, ביטחון החוגגים במירון זה מעל הכל, ואליו מצטרפים צדקני הפורום, הרי היה אסון במירון, אם כך זה הזמן לשנות סדרי עולם, 

בואו חשבון, אני לא זוכר שבעשור האחרון ואף לפני זה נפתחה אש מרכב חולף על רכב נוסע בכביש ירושלים תל אביב או מכל כביש אחר בתוך הארץ ממחבלים שכתוצאה מכך נהרגו בני אדם, לעומת זאת בכבישי איו"ש אירעו פיגועים כאלו לעשרות שבהם נהרגו פי כמה מהרוגי מירון, 

אולי הגיע הזמן לשנות סדרי עולם,ולאסור כליל על תנועת ישראלים בכבישי איו"ש ובפרט בלילות אלא אם כן בשיירות ממוגנות כמו בשנת התש"ח

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2021 15:55 לינק ישיר 

מטבע העולם שעושים סדר במקום בו קרה אסון, 
למעשה היו צריכים לעשות סדר לפני קרות האסון, אך זו דרך העולם. אסון במידה כזו או אחרת יכול להתרחש חלילה בעוד מקומות הומי אדם (ואין צורך לציין מקומות), במיוחד בציבור החרדי, אך כאמור זה דרך העולם.
בלי קשר למתן כהנא או אף בלי קשר לאסון הנורא שקרה, אני סבור שמה שהתפתח בשנים האחרונות במירון, מתחמי ההופעות סביב השעון, מתחמי האכילה והפרעס מכל הסוגים והטעמים סביב השעון, כל אלו לא בהכרח חיוניים להילולה בל"ג בעומר במירון. אין לי ספק שהדברים הללו הביאו ציבור גדול שלא היה מגיע לרשב"י בלי זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2021 17:26 לינק ישיר 

הבעיה היא שהמטרה של אלו שהקימו את הוועדה, אינה כדי לעשות סדר,

המטרה שלהם היא לבטל את האירוע,

או להקטין אותו למרמה המינימאלית ביותר שניתן להקטין אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי יודע כמה נהרגו בירי בכבישי איו"ש ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext