בית פורומים בחדרי חרדים

ולמה נקראה שמו הגל החמישי ? ונוגדנים !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/12/2021 22:22 לינק ישיר 
ולמה נקראה שמו הגל החמישי ? ונוגדנים !!

אז לכאורה הגל החמישי ולא פשוט לקרוא לזה המשך הגל הרביעי [מי צריך גלים בכלל?] כדי לתת קרדיט לבנט ופמליתו לעוד כמה אלפי מתים בלי לקחת אחריות כי זה גל אחר ,

עכ"פ ב"ה החיסונים הצילו אין סוף ,"אך למה האובססיה לדחוף חיסונים מבלי לתת את האופציה למליוני ילדים שחלק גדול מהם מחלימים ללא ידיעתם [חלק גדול אין להם תסמינים] וכן לציבור המחלים עם נוגדניהם הטבעיים לעשות  בדיקות סרולוגיות תקופתיות ולתת להם תו המשך" ???

דאס שמעקט נישט גוט    

תוקן על ידי חסדא ב- 20/12/2021 22:22:28

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2021 15:13 לינק ישיר 

הבלבול הגדול שנוצר בציבור גם בגלל שיש לנו ממשלה מבולבלת עם הרבה ראשי ממשלה שאינה מצליחה לקבל החלטות כי כל אחד מושך את השמיכה לכיוון אחר. זה מה שיש בנתיים ועם זה נסתדר. זה חוץ מהמצב האמיתי שבאמת אין מספיק מידע ואנחנו רואים שכל מדינה נוהגת אחרת.
מה שכן לדעתי אין חשש או נזק בלקבל עודף של חיסונים .זה לא ממש מזיק לגוף כמו שמתנגדי החיסונים מקשקשים .בבחינת מקסימום לא יזיק לא יועיל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2021 14:59 לינק ישיר 

מאז שהתו הירוק פג תוקף (בסביבות אוקטובר) מחלים או בעל נוגדנים חייב חיסון אחד כדי לקבל תו ירוק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2021 14:55 לינק ישיר 

והיום שמעתי , "מחלים" שיש לו נוגדנים אחרי בדיקה סרולוגית באופן פרטי זכאי לתו ירוק המשכי!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2021 07:41 לינק ישיר 

תכל'ס עד לפני מספר חודשים היו מקבלים תו ירוק על נוגדנים בלבד !! מה השתנה??

הסבר יותר מפורט לרישא , לתת לזה שם "הגל החמישי" נותן לו קרדיט לא להשים עליו את האחריות לכול ,אם תאמר למיסטר בנט ראה כמה המצב גרוע מאז שהגעת ,תשובה באמתחתו .. זה גל אחר .. כפי שהתעקש לקרוא לזן ,דלתא,

תוקן על ידי חסדא ב- 22/12/2021 07:49:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2021 00:44 לינק ישיר 

לא הבנתי, אבל אני מסכים. או שלא.
למי שכן הבין - כאן יש את התשובה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2021 00:14 לינק ישיר 

מישהו מסכים? או לא הובן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ולמה נקראה שמו הגל החמישי ? ונוגדנים !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext