| נשלח ב-21/12/2021 22:34 |
|
| |
אין תלונה במשטרה מוכיח שלא היו דברים מעולם? האמנם? מומלץ לקרוא
*לא לבעלי לב חלש* מי שמכיר אותי, יודע שחרף התמודדויות החיים אני ב"ה אדם עם עוצמות חיים ופייטר לא קטן. השורה האחרונה די בספק אצלי בשבועיים האחרונים. לפני כשבועיים התפוצצה החוצה פרשת חיים ולדר. (אותי זה לא הפתיע, כמי שמכיר את האיש מאז בנו היה בכיתה שלי בתלמוד תורה, בערך 20 שנות הכרות. ככה שבאמת לא הופתעתי.) ואז התחילו התגובות לצוף, בד בבד עם ההתעלמות הטוטאלית של גדולי ישראל ושל העיתונות החרדית המגזרית על כל ענפיה השונים. קראתי אלפי תגובות של אנשים על כל כתבה שנכתבה על הסיפור שלו, רק כדי להבין האם העולם בשל למקום בו אני אפתח את התיבת פנדורה שלי? האם יש לי טעם לעלות את הכאב שלי? מישהו יאמין לי, יש סיכוי כזה? תסתכלו על הנער בתמונה, ככה הייתי נראה כשאותו אדם רב מעלה בציבור החרדי פגע בי מינית בצורה קשה, ועוד העיז ללחוש באוזני בסיום האקט : "מציע לך ללכת עם מה שקרה פה לקבר. כי אם תעיז לדבר, אני אקבור אותך חי.אתה לא תתחתן לעולם. אומר שאתה זה שיזמת את מה שקרה פה, ואז למי אתה חושב שיאמינו, לנער בשיעור א' בישיבה קטנה, בן להורים גרושים, או לראש ישיבה, נכד של גדול ישראל,איש עם שם כמוני, שכל חתונה ובר מצווה של ילדיי ונכדיי מסוקרת בכל העיתונית החרדית?.." עכשיו אולי יהיה לכם ברור יותר למה עזבתי את העולם החרדי בגיל כל כך צעיר ויצאתי במסע לחיפוש העצמי, למה נשבעתי לעצמי שלא אחיה במגזר שבו יהיה לאדם כלשהו את היכולת והליגטימציה להגיד לי דברים כאלה בביטחון כזה. אני חייב לומר לכם משהו. לפני שאתם מגיבים לפרשת חיים ולדר בקול/בפוסט תחשבו טוב טוב מה התגובה שלכם עושה לאותם נפגעים, כמוני. יש לכם תהיות, הוא איש מפורסם, תשאירו את זה לעצמכם. אתם מאמינים ומרחמים עליו? שלחו לו מכתב נוטף מרחמים וזר פרחים הביתה. תיזהרו מלהיות גיבורי מקלדת, כי אתם מרחיקים אותי , ואנשים כמוני מלנקות את העולם הזה מהאנשים הנבזים האלה. כי אם תמשיכו להאמין לולדר ולאנשים כאלה בקול, איך נעיז אי פעם להתלונן? למה שנעשה את זה, כדי לקרוא כמה אנחנו "קנאים להצלחתו של מפורסם"? אני יכול להגיד לכם, שלי אישית לקח למעלה מ 4 שנים, לספר לראשונה על מה שקרה לאנשים הכי קרובים לי. אני יכול להגיד לכם שאני יותר מ 6 שנים עובד עם עצמי על ללכת להתלונן, לנסות למצוא את הכוחות, להשלות את עצמי כשהסיפר ייצא והעולם החרדי יזדעזע אתם -העולם תאמינו לי תגוננו עלי, תהיו שם לחבק, לתמוך, לאהוב תראו שוב את התמונה, תראו את התום על הפנים שלי תום שנלקח לי באקט של רצח הנשמה שלי אותו תום ששרתי עליו בשיר האחרון שלי התום הזה שלעולם לא יחזור לי. אני כל כך מתגעגע לתום הזה, כל כך רוצה להיות אותו נער שמאמין למילה של אדם שעומד מולי שלא מטיל ספק בכל מי שנוגע בי שלא חושש מכל מגע שלא אני יוצר אז למה? למה אתם גיבורי מקלדת יפי נפש הולכים לתת גיבוי לאדם שעשרות נפשות נפגעו ממנו רק כי קשה לכם לעכל? אתם יודעים מה אתם עושים לנו הנפגעים? אתם יודעים כמה צעדים לקחתם אותי אחורה ברצון להתלונן על מי שפגע בי? אתם יודעים באיזה קלות הפלתם את בניין התקווה שבניתי לעצמי, שכשיום יבוא ואפתח ואתלונן עם ישראל יהיה איתי? ותודה ל אחיקם אלירז - איש מדהים שהקים את פורום 'יוצאים לאור', לאנשים כמוני שנפגעו בתוך המגזר, וחוששים, עדיין. על הכוחות שנסך בי לכתוב לכם את זה.  מקור: משה זריצקי בפייסבוק
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 22:35 |
|
| |
תסתכלו על הנער בתמונה, ככה הייתי נראה כשאותו אדם רב מעלה בציבור החרדי פגע בי מינית בצורה קשה, ועוד העיז ללחוש באוזני בסיום האקט :
"מציע לך ללכת עם מה שקרה פה לקבר. כי אם תעיז לדבר, אני אקבור אותך חי.אתה לא תתחתן לעולם. אומר שאתה זה שיזמת את מה שקרה פה, ואז למי אתה חושב שיאמינו, לנער בשיעור א' בישיבה קטנה, בן להורים גרושים, או לראש ישיבה, נכד של גדול ישראל,איש עם שם כמוני, שכל חתונה ובר מצווה של ילדיי ונכדיי מסוקרת בכל העיתונית החרדית?.."

תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/12/2021 22:35:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 22:43 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אין תלונה במשטרה מוכיח שלא היו דברים מעולם? האמנם? מומלץ לקרוא
*לא לבעלי לב חלש* מי שמכיר אותי, יודע שחרף התמודדויות החיים אני ב"ה אדם עם עוצמות חיים ופייטר לא קטן. השורה האחרונה די בספק אצלי בשבועיים האחרונים. לפני כשבועיים התפוצצה החוצה פרשת חיים ולדר. (אותי זה לא הפתיע, כמי שמכיר את האיש מאז בנו היה בכיתה שלי בתלמוד תורה, בערך 20 שנות הכרות. ככה שבאמת לא הופתעתי.) ואז התחילו התגובות לצוף, בד בבד עם ההתעלמות הטוטאלית של גדולי ישראל ושל העיתונות החרדית המגזרית על כל ענפיה השונים. קראתי אלפי תגובות של אנשים על כל כתבה שנכתבה על הסיפור שלו, רק כדי להבין האם העולם בשל למקום בו אני אפתח את התיבת פנדורה שלי? האם יש לי טעם לעלות את הכאב שלי? מישהו יאמין לי, יש סיכוי כזה? תסתכלו על הנער בתמונה, ככה הייתי נראה כשאותו אדם רב מעלה בציבור החרדי פגע בי מינית בצורה קשה, ועוד העיז ללחוש באוזני בסיום האקט : "מציע לך ללכת עם מה שקרה פה לקבר. כי אם תעיז לדבר, אני אקבור אותך חי.אתה לא תתחתן לעולם. אומר שאתה זה שיזמת את מה שקרה פה, ואז למי אתה חושב שיאמינו, לנער בשיעור א' בישיבה קטנה, בן להורים גרושים, או לראש ישיבה, נכד של גדול ישראל,איש עם שם כמוני, שכל חתונה ובר מצווה של ילדיי ונכדיי מסוקרת בכל העיתונית החרדית?.." עכשיו אולי יהיה לכם ברור יותר למה עזבתי את העולם החרדי בגיל כל כך צעיר ויצאתי במסע לחיפוש העצמי, למה נשבעתי לעצמי שלא אחיה במגזר שבו יהיה לאדם כלשהו את היכולת והליגטימציה להגיד לי דברים כאלה בביטחון כזה. אני חייב לומר לכם משהו. לפני שאתם מגיבים לפרשת חיים ולדר בקול/בפוסט תחשבו טוב טוב מה התגובה שלכם עושה לאותם נפגעים, כמוני. יש לכם תהיות, הוא איש מפורסם, תשאירו את זה לעצמכם. אתם מאמינים ומרחמים עליו? שלחו לו מכתב נוטף מרחמים וזר פרחים הביתה. תיזהרו מלהיות גיבורי מקלדת, כי אתם מרחיקים אותי , ואנשים כמוני מלנקות את העולם הזה מהאנשים הנבזים האלה. כי אם תמשיכו להאמין לולדר ולאנשים כאלה בקול, איך נעיז אי פעם להתלונן? למה שנעשה את זה, כדי לקרוא כמה אנחנו "קנאים להצלחתו של מפורסם"? אני יכול להגיד לכם, שלי אישית לקח למעלה מ 4 שנים, לספר לראשונה על מה שקרה לאנשים הכי קרובים לי. אני יכול להגיד לכם שאני יותר מ 6 שנים עובד עם עצמי על ללכת להתלונן, לנסות למצוא את הכוחות, להשלות את עצמי כשהסיפר ייצא והעולם החרדי יזדעזע אתם -העולם תאמינו לי תגוננו עלי, תהיו שם לחבק, לתמוך, לאהוב תראו שוב את התמונה, תראו את התום על הפנים שלי תום שנלקח לי באקט של רצח הנשמה שלי אותו תום ששרתי עליו בשיר האחרון שלי התום הזה שלעולם לא יחזור לי. אני כל כך מתגעגע לתום הזה, כל כך רוצה להיות אותו נער שמאמין למילה של אדם שעומד מולי שלא מטיל ספק בכל מי שנוגע בי שלא חושש מכל מגע שלא אני יוצר אז למה? למה אתם גיבורי מקלדת יפי נפש הולכים לתת גיבוי לאדם שעשרות נפשות נפגעו ממנו רק כי קשה לכם לעכל? אתם יודעים מה אתם עושים לנו הנפגעים? אתם יודעים כמה צעדים לקחתם אותי אחורה ברצון להתלונן על מי שפגע בי? אתם יודעים באיזה קלות הפלתם את בניין התקווה שבניתי לעצמי, שכשיום יבוא ואפתח ואתלונן עם ישראל יהיה איתי? ותודה ל אחיקם אלירז - איש מדהים שהקים את פורום 'יוצאים לאור', לאנשים כמוני שנפגעו בתוך המגזר, וחוששים, עדיין. על הכוחות שנסך בי לכתוב לכם את זה.  מקור: משה זריצקי בפייסבוק |
|
לה''ו. משה, איני מכירך. אך צא עם כאבך, יחד עם ראיות, כגון פוליגרף או היפנוזה, ואותו ''איש חשוב'', יהיה איש *חבוש*... בבית הכלא, בעזרת השם יתברך. :-( נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 22:45 |
|
| |
אין אפשרות להביא ראיות.
מה שיש, זה ההנחה הוודאית, שאם אדם כלשהו פגע בנער בישיבה. בוודאות הוא פגע בנערים נוספים. ואם יהיו כמה תלונות. האיש יורשע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 22:48 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אין אפשרות להביא ראיות.
מה שיש, זה ההנחה הוודאית, שאם אדם כלשהו פגע בנער בישיבה. בוודאות הוא פגע בנערים נוספים. ואם יהיו כמה תלונות. האיש יורשע. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 22:56 |
|
| |
כואב מאד, אבל היום זה לא המצב, היום יאמינו לילד הקטן עם ההורים הגרושים, ולא לאיש החשוב שהוא מחותן של וחתן של ובן דוד של. והיום יאמינו לילד הקטן אפילו אם האיש החשוב לא באמת אשם או לא באמת עשה מה שהילד הקטן אומר. אל תתנו לכאב לשבש לכם את השכל. אין קשר בין הסיפור הזה לבין פרשת ולדר. כי כולנו יודעים, וגם ולדר יודע, שאם אשה תלך נגדו למשטרה, יאמינו לה, ולא יאמינו לו. 'אפילו' שהוא כותב ביתד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 23:17 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
תסתכלו על הנער בתמונה, ככה הייתי נראה כשאותו אדם רב מעלה בציבור החרדי פגע בי מינית בצורה קשה, ועוד העיז ללחוש באוזני בסיום האקט :
"מציע לך ללכת עם מה שקרה פה לקבר. כי אם תעיז לדבר, אני אקבור אותך חי.אתה לא תתחתן לעולם. אומר שאתה זה שיזמת את מה שקרה פה, ואז למי אתה חושב שיאמינו, לנער בשיעור א' בישיבה קטנה, בן להורים גרושים, או לראש ישיבה, נכד של גדול ישראל,איש עם שם כמוני, שכל חתונה ובר מצווה של ילדיי ונכדיי מסוקרת בכל העיתונית החרדית?.."

תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/12/2021 22:35:43 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 23:27 |
|
| |
אומר שאתה יזמת את כל מה שקרה פה...
היינו ראש הישיבה יסביר
שהתלמיד היקר כל כך ביקש, לא יכלתי לסרב.
קצת חסד..
| נוירולוג כתב: |  | *לא לבעלי לב חלש* מי שמכיר אותי, יודע שחרף התמודדויות החיים אני ב"ה אדם עם עוצמות חיים ופייטר לא קטן. השורה האחרונה די בספק אצלי בשבועיים האחרונים. לפני כשבועיים התפוצצה החוצה פרשת חיים ולדר. (אותי זה לא הפתיע, כמי שמכיר את האיש מאז בנו היה בכיתה שלי בתלמוד תורה, בערך 20 שנות הכרות. ככה שבאמת לא הופתעתי.) ואז התחילו התגובות לצוף, בד בבד עם ההתעלמות הטוטאלית של גדולי ישראל ושל העיתונות החרדית המגזרית על כל ענפיה השונים. קראתי אלפי תגובות של אנשים על כל כתבה שנכתבה על הסיפור שלו, רק כדי להבין האם העולם בשל למקום בו אני אפתח את התיבת פנדורה שלי? האם יש לי טעם לעלות את הכאב שלי? מישהו יאמין לי, יש סיכוי כזה? תסתכלו על הנער בתמונה, ככה הייתי נראה כשאותו אדם רב מעלה בציבור החרדי פגע בי מינית בצורה קשה, ועוד העיז ללחוש באוזני בסיום האקט : "מציע לך ללכת עם מה שקרה פה לקבר. כי אם תעיז לדבר, אני אקבור אותך חי.אתה לא תתחתן לעולם. אומר שאתה זה שיזמת את מה שקרה פה, ואז למי אתה חושב שיאמינו, לנער בשיעור א' בישיבה קטנה, בן להורים גרושים, או לראש ישיבה, נכד של גדול ישראל,איש עם שם כמוני, שכל חתונה ובר מצווה של ילדיי ונכדיי מסוקרת בכל העיתונית החרדית?.." עכשיו אולי יהיה לכם ברור יותר למה עזבתי את העולם החרדי בגיל כל כך צעיר ויצאתי במסע לחיפוש העצמי, למה נשבעתי לעצמי שלא אחיה במגזר שבו יהיה לאדם כלשהו את היכולת והליגטימציה להגיד לי דברים כאלה בביטחון כזה. אני חייב לומר לכם משהו. לפני שאתם מגיבים לפרשת חיים ולדר בקול/בפוסט תחשבו טוב טוב מה התגובה שלכם עושה לאותם נפגעים, כמוני. יש לכם תהיות, הוא איש מפורסם, תשאירו את זה לעצמכם. אתם מאמינים ומרחמים עליו? שלחו לו מכתב נוטף מרחמים וזר פרחים הביתה. תיזהרו מלהיות גיבורי מקלדת, כי אתם מרחיקים אותי , ואנשים כמוני מלנקות את העולם הזה מהאנשים הנבזים האלה. כי אם תמשיכו להאמין לולדר ולאנשים כאלה בקול, איך נעיז אי פעם להתלונן? למה שנעשה את זה, כדי לקרוא כמה אנחנו "קנאים להצלחתו של מפורסם"? אני יכול להגיד לכם, שלי אישית לקח למעלה מ 4 שנים, לספר לראשונה על מה שקרה לאנשים הכי קרובים לי. אני יכול להגיד לכם שאני יותר מ 6 שנים עובד עם עצמי על ללכת להתלונן, לנסות למצוא את הכוחות, להשלות את עצמי כשהסיפר ייצא והעולם החרדי יזדעזע אתם -העולם תאמינו לי תגוננו עלי, תהיו שם לחבק, לתמוך, לאהוב תראו שוב את התמונה, תראו את התום על הפנים שלי תום שנלקח לי באקט של רצח הנשמה שלי אותו תום ששרתי עליו בשיר האחרון שלי התום הזה שלעולם לא יחזור לי. אני כל כך מתגעגע לתום הזה, כל כך רוצה להיות אותו נער שמאמין למילה של אדם שעומד מולי שלא מטיל ספק בכל מי שנוגע בי שלא חושש מכל מגע שלא אני יוצר אז למה? למה אתם גיבורי מקלדת יפי נפש הולכים לתת גיבוי לאדם שעשרות נפשות נפגעו ממנו רק כי קשה לכם לעכל? אתם יודעים מה אתם עושים לנו הנפגעים? אתם יודעים כמה צעדים לקחתם אותי אחורה ברצון להתלונן על מי שפגע בי? אתם יודעים באיזה קלות הפלתם את בניין התקווה שבניתי לעצמי, שכשיום יבוא ואפתח ואתלונן עם ישראל יהיה איתי? ותודה ל אחיקם אלירז - איש מדהים שהקים את פורום 'יוצאים לאור', לאנשים כמוני שנפגעו בתוך המגזר, וחוששים, עדיין. על הכוחות שנסך בי לכתוב לכם את זה.  מקור: משה זריצקי בפייסבוק |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 23:48 |
|
| |
ראשית : ההנחה שלי שעל אף התמונה האנונימית, הסיפור הזה מומצא ודימיוני
ולמה ? נכון שבלי הוכחות לא יאמינו, ובצדק,
לא חסרים מקרים שבחורים המציאו סיפורים על רבנים,
כדי לסגור חשבונות,
אני הכרתי הרבה מאוד סיפורים (לא מהתחום הצנוע)
שפורסמו על כל מיני רבנים בישיבות,
ואחרי בירור עמוק התברר שהכול קנאה או חיסול חשבונות, לעיתים חשבונות מדומיינים.
אגב, לו ילד או בחור ישיבה רציני ואחראי,
נפגע מאישיות רבנית כלשהיא,
וילך לרבנים שלו, ויוכיח להם שהוא נפגע ממישהו,
הם ישלחו אנשים שילכו ויעקבו אחרי אותו אדם,
ויראו אם הוא חוזר על מעשיו עם בחור אחר,
כי רוב הסיכויים שאותו אדם יחזור על מעשיו ואז הוא ייתפס,
וישלם על מעשיו הרעים פעמיים.
אני יודע על כמה רבנים שהועברו מתפקידם לכל מיני מקומות, (בציבור הליטאי)
לאחר שנתפסו בכל מיני בעיות,
ושילמו מחיר יקר מאוד על מעשיהם.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 21/12/2021 23:52:46
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2021 00:36 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |

תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/12/2021 22:35:43 |
|
|
|
זה לא נראה תלוש מהמציאות ומאחר ומדובר במישהו שמזדהה בשמו האמיתי, ואתה (וגם אני) גולש אנונימי, נראה לי שמגיע לו קצת יותר קרדיט.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2021 00:41 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
ראשית : ההנחה שלי שעל אף התמונה האנונימית, הסיפור הזה מומצא ודימיוני
ולמה ? נכון שבלי הוכחות לא יאמינו, ובצדק,
לא חסרים מקרים שבחורים המציאו סיפורים על רבנים,
כדי לסגור חשבונות,
אני הכרתי הרבה מאוד סיפורים (לא מהתחום הצנוע)
שפורסמו על כל מיני רבנים בישיבות,
ואחרי בירור עמוק התברר שהכול קנאה או חיסול חשבונות, לעיתים חשבונות מדומיינים.
אגב, לו ילד או בחור ישיבה רציני ואחראי,
נפגע מאישיות רבנית כלשהיא,
וילך לרבנים שלו, ויוכיח להם שהוא נפגע ממישהו,
הם ישלחו אנשים שילכו ויעקבו אחרי אותו אדם,
ויראו אם הוא חוזר על מעשיו עם בחור אחר,
כי רוב הסיכויים שאותו אדם יחזור על מעשיו ואז הוא ייתפס,
וישלם על מעשיו הרעים פעמיים.
אני יודע על כמה רבנים שהועברו מתפקידם לכל מיני מקומות, (בציבור הליטאי)
לאחר שנתפסו בכל מיני בעיות,
ושילמו מחיר יקר מאוד על מעשיהם.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 21/12/2021 23:52:46 |
|
תגובה עלובה שנובעת מפוזיציה
אתה ממש מחזק את הדברים שהוא כתב
"סיפור מומצא ודימיוני" כלשונך (ועוד במוגדל ומודגש), "תמונה אנונימית", ועוד שלל הגיגים.
יש לנו כאן מישהו שמזדהה בשמו, מחשבון פייסבוק פעיל, ועם כל פרטיו ומקום עבודתו וכו', עם היסטוריה, שמתאר סיפור נוראי שהוא עבר, הוא אפילו לא כותב מי הוא הפוגע.
ומאידך יש לנו איזה גולש אנונימי ציני שבמחי מקלדת מנסה להפוך את היוצרות, ולהכפיש את הנפגע ולהצדיק את הפוגע.
להטיל ספק ולא להאמין באופן עיוור זה משהו אחד, אבל מה שאתה עושה זה משהו אחר לגמרי, זה מכוער.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2021 01:39 |
|
| |
זה נשמע פוסט ישן. זה גם טפשי אפשהו. אולי חילוני כתב את זה.. לא יכחישו ולא יאמינו לך אוטומטית, יבחנו את הנושא בהוגנות. שנים שהרשת מליאה בסיפורים על חרדים מורים רבנים וידוענים סוטים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 22/12/2021 01:39:40
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2021 02:23 |
|
| |
| רציף כתב: |  | זה נשמע פוסט ישן. זה גם טפשי אפשהו. אולי חילוני כתב את זה.. לא יכחישו ולא יאמינו לך אוטומטית, יבחנו את הנושא בהוגנות. שנים שהרשת מליאה בסיפורים על חרדים מורים רבנים וידוענים סוטים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 22/12/2021 01:39:40 |
|
ברור, ישן זה לא מילה....
(לפני מספר שבועות)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2021 03:45 |
|
| |
נשמע שיש לו עבר לא נעים עם ולדר כפי שהוא מעיד, "אותי לא הפתיע הסיפור של ולדר, מאז שבנו למד איתי בת"ת" כלומר, אין לו סיפור מלוכלך על ולדר, כי אז הוא היה כבר מפציץ את זה, יש לו הכירות לא נעימה עם ולדר, ובגלל שהיה לו דין ודברים עמו בנושאים שלא נוגעים לפגיעה מינית, הרי ש"לא מפתיע אותו שיש תלונות על ולדר".
מכאן הוא מנסה להקיש (או להכיש) מסיפור חייו, שהוא אוים על ידי מישהו חזק בקהילה, "אם תספר עלי יבולע לך" ומכאן הוא כבר מתלונן על כך שלא מאמינים למאשימות את ולדר, כי ולדר חזק..
לא לא מיסטר, לא נולדנו אתמול! אל תסבן אותנו במילים כואבות, את החשבונות שלך עם ולדר תלך מולו כמו גבר, לך איתו אפילו מכות, אבל הסיפור שלך אינו הסיפור של ולדר אתה בא מאשים בפנים גלויות את מי שפגע בך (בלי לפרסם אותו) את ולדר מאשימים מסכות! אנשים שלא רוצים לחשוף את עצמם, או אנשים שרוצים ללכלך עליו וממציאים שיש אנשים מאשימים על ולדר כולם מגינים כי עוד לא שמעו אף מאשים/ה, וממש לא כי יש לו עוצמה, יש לו טור בעיתון ו80 ספרים ברגע שיבואו מאשימים בפנים גלויות, מציאותיים יותר.. עם הוכחות, אנחנו נזרוק את ולדר מכל המדרגות, לכלא לכל החיים, בלי שום התחשבות במעמדו.
 |
|
|
|
|
|